Hae
Diiskuneiti

TURUN PARASTA JA EDULLISINTA SUSHIA

Käytiin eilen miehen kanssa viimeinkin syömässä suositussa turkulaisessa KOBE Sushi -ravintolassa kunnon sushisetit. KOBE Sushia on kehuttu hurjasti jo sen avaamisesta lähtien ja meidänkään ei tarvinnut ruokaan pettyä. Ostin *Offerillan kautta sushilajitelman kahdelle -50% hintaan eli maksoin kahden hengen sushitarjottimesta 19 euroa – nice 😀 Kahden hengen sushisetti sisälsi sen verran syömistä, että jouduttiin lopuksi luovuttamaan ja syömättä jäi viisi nigiriä. Mies söi sushia vasta toista kertaa ja näytti maistuvan, kun vanhalle sushimestarille konsanaan. Kahden hengen setti sisältä California uramakeja, hossomakeja, lohinigireja, avokadomakeja, ebinigireja, tamagonigireja sekä rapunigireja.

KOBE Sushi on pieni, mutta kodikas ja sisälle astuessa sinua odottaa heti lämmin vastaanotto. Henkilökunta puhuu Suomea, mutta englanti taitaa taittua kuitenkin paremmin. Kaikki sujui tilaamisesta juomien maksamiseen mukavasti ja ainoa asia mikä mua jäi harmittamaan oli se, että heillä ei ollut listoilla ollenkaan viiniä, olisin meinaan niin halunut valkkaria sushin kanssa. Maistettiin japanilaiset oluet ja ne kustansi noin kuusi euroa kappale.

KOBE Sushi sijaitsee Turussa Martin sillan kupeessa eli keskustasta on sinne hieman matkaa. Majakkarannan ja Kakskerran busseilla pääsee kätevästi melkein KOBE:n eteen ja matkaa keskustasta kertyy bussilla ehkä 5 minuuttia ja kävellen 15 minuuttia. KOBE:sta saa annoksia myös mukaan, joten aion ehdottomasti joku päivä linnottautua jokirantaan piknikille sushin ja oman viinipullon kera 😉 Foodoran kautta pystyy myös tilamaan täältä ja Offerillan lahjakortilla voi syödä paikanpäällä tai ottaa sushit mukaan. Pakko muuten mainita vielä sen verran, että KOBE:ssa myydään myös paljon muutakin ruokaa kuin sushia – joten myös ne sushikammoiset kaverit voi ottaa tänne mukaan 😀 Bongasin Polkkapossun ruokablogista enemmänkin juttua KOBE Sushista, jos yrityksen historia ja sen työntekijät kiinnostaa.

Lunasta sinäkin Offerillan *tarjous ja lähde sushille 🙂

*Affiliate-linkki.

 

 

 

 

2 kommenttia

  1. Jantunen / Tuuletuksia kirjoitti:

    Ihanaa, sushivinkit on aina hyviä, olivat missäpäin Suomea tai maailmaa hyvänsä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *