Hae
Diiskuneiti

TURUN PARASTA JA EDULLISINTA SUSHIA

*Sisältää mainoslinkkejä

Käytiin taas vaihteeksi mieheni kanssa syömässä suositussa turkulaisessa KOBE Sushi -ravintolassa kunnon sushisetit. KOBE Sushia on kehuttu hurjasti jo sen avaamisesta lähtien ja meidänkään ei tarvinnut koskaan ruokaan pettyä. Ostin *Offerillan kautta sushilajitelman kahdelle -50% hintaan eli maksoin kahden hengen sushitarjottimesta 19€. Kahden hengen sushisetti sisälsi sen verran syömistä, että jouduttiin lopuksi luovuttamaan ja syömättä jäi viisi nigiriä. Kahden hengen setti sisältä California uramakeja, hossomakeja, lohinigireja, avokadomakeja, ebinigireja, tamagonigireja sekä rapunigireja. Jos sushi ei ole sun juttu, niin KOBE:ssa myydään myös paljon muutakin ruokaa kuin sushia.

KOBE Sushi on pieni, mutta kodikas ja sisälle astuessa sinua odottaa heti lämmin vastaanotto. Henkilökunta puhuu Suomea, mutta englanti taitaa taittua kuitenkin paremmin. Kaikki sujui tilaamisesta juomien maksamiseen mukavasti ja ainoa asia mikä mua jäi harmittamaan oli se, että heillä ei ollut listoilla ollenkaan viiniä, olisin meinaan niin halunnut valkkaria sushin kanssa. Maistettiin japanilaiset oluet ja ne kustansi noin kuusi euroa kappale. KOBE Sushi sijaitsee Turussa Martin sillan kupeessa eli keskustasta on sinne hieman matkaa. Majakkarannan ja Kakskerran busseilla pääsee kätevästi melkein KOBE:n eteen ja matkaa keskustasta kertyy bussilla ehkä 5 minuuttia ja kävellen 15 minuuttia. KOBE:sta saa annoksia myös mukaan sekä annoksia voi tilata myös suoraan kotiin esim. Foodoran kautta.

Bongasin Polkkapossun ruokablogista enemmänkin juttua KOBE Sushista, jos yrityksen historia ja sen työntekijät kiinnostaa. Lunasta sinäkin Offerillan *tarjous ja lähde sushille ystävän kanssa 🙂

 

LUE MYÖS:

MINUN LEMPIRAVINTOLANI TURUSSA: PINCHO NATION

TESTISSÄ: UUSI SOKOS HOTEL WIKLUND + VINKKEJÄ TURKUUN MATKUSTAVILLE

 

2 kommenttia

  1. Jantunen / Tuuletuksia kirjoitti:

    Ihanaa, sushivinkit on aina hyviä, olivat missäpäin Suomea tai maailmaa hyvänsä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.