Hae
Diiskuneiti

MARRAS-, JA JOULUKUUN VIISI PARASTA JUTTUA

Loppuvuosi pyyhälsi niin nopeasti ohi ja tajusin, etten joulukuplani sisältä tajunnut ollenkaan kirjoittaa marraskuusta tänne mitään. Päätin kerätä tähän artikkeliin siis marras-, sekä joulukuun viisi parasta juttua. Kauheasti ei ole mitään tullut tehtyä kuin töissä käytyä ja hengailtua himassa, mutta kummasti niitä kivoja juttuja alkaa aina muistaa, kun avaa kännykän kuvagallerian 🙂

SYNTTÄRIT

Vietettiin marraskuussa 34-vuotis synttäreitäni pienellä porukalla. Käytiin syömässä VENN:issä ja parilla drinkillä. Söin elämäni parhaan pizzan, jossa oli pohjalla pestoa ja päällä avokadoa ja kanaa. VENN tarjosi minulle yllärinä myös synttäridrinkin ja jälkkärin. Tuo kuvassa näkyvä annos oikein suli suuhun, nam. Oli kivaa meikata ja laittautua pitkästä aikaa ja istua ystävien kanssa iltaa. Sain lahjaksi maailman söpöimmän tupsupipon, huonetuoksun ja joulupaidan jossa oli kiinni jouluvalot – kyllä mun ystävät tietää mistä tykkään. Virallisena synttäripäivänä sain vielä mieheltä lahjaksi uuden pleikkaripelin, suklaata ja viiniä. Äiti ja pikkusisko olivat leiponeet minulle Dinosaurus porkkanakakun 😀

YSTÄVÄN VAUVA

Ystäväpariskuntamme esikoinen syntyi syksyllä ja juhlimme pientä prinsessaa ristiäisten merkeissä Liedossa. Oli ihanaa nähdä ystäviä ja tuttuja. Tarjoilut olivat ihan bueno ja kaikki oli tehty gluteenittomana, joten kerrankin sain itsekin vatsan täyteen. Löysin Hansakorttelin Moomin Shopista prinsessalle Niiskuneiti-pehmolelun ja muita Muumi-aiheisia vauvajuttuja.

JOULU

Aloin fiilistelemään joulua jo lokakuun lopussa ja fiilistelyt huipentuivat jouluaattoon. Minulla oli jouluna neljän päivän miniloma, joten pääsin ihan kunnolla nauttimaan joulusta. Pikkusiskoni ja hänen kissansa olivat meillä Tapaninpäivään asti ja oli niin kivaa pelailla, juoda glögiä, syödä ja ottaa rennosti. Aattona järjestin joulubrunssin ja iltapäivällä kävimme miehen vanhemmilla syömässä, mutta muuten olimme vain kotona. Sain lahjaksi hierontatyynyn, joka on ollut ahkerassa käytössä. Tuntuu, että pahimmat lihajumit ovat nyt auenneet ja olo on joten tosi hyvä. Pukki toi mulle myös uuden pleikkaripelin, jota on tullut hakattua hulluna. Tämä oli Nappi-kissan ensimmäinen joulu ja oli ihana seurata, kun hän oli ihan vauhkona kaikesta. Joulu on ihmisen parasta aikaa – ainakin mun 🙂

YSTÄVÄ YÖKYLÄSSÄ

Mun hyvä ystävä oli meillä kahdesti kylässä marras-joulukuussa. Molemmilla kerroilla nautittiin viinistä ja vedettiin tietty mäkkäriöverit. On aina ihan parasta höpötellä ja juoruta kaikesta – vaikka mun mies välillä taisi miettiä, että onkohan mulla ja ystävälläni kaikki ihan kotona, kun jutut lähtee aina ihan käsistä. Kyllä elämä olisi tylsää ilman ystäviä.

NAPPI-KISSAN SEIKKAILUT

Siskoni ja äitini Nappi-kissa oli meillä hoidossa loppuvuonna kahdesti. Hän on niin ihana kissa – kiltti ja utelias, mutta välillä myös kunnon riiviö. Olen opettanut hänet jo meillä huonoille tavoille, sillä aina kun menen keittiöön, niin hän juoksee perässä mukaan. Ja tämä tapahtuu aina vaan minun kohdallani, ehkä olen saattanut antaa jotain herkkuja. Parasta viihdettä on katsoa, kun Nappi kylää ikkunasta lintuja, se ihme ääntely ja tuijottelu on ihan parasta viihdettä. Nukkumaan mentäessä Nappi tulee melkein poikkeuksetta aina viereen ja aamulla, kun herään niin hän sanoo aina heti kurr ja tulee ihan poskeen kiinni – aaawh.

BYE vuosi 2020 ja tervetuloa 2021! Millainen sun loppuvuosi oli ja oliko tässä vuodessa asioita, joita jäät lämmöllä muistelemaan vai kurittiko korona koko vuoden ihan pilalle? 🙂

 

LUE MYÖS:

LOKAKUUN VIISI PARASTA JUTTUA (vaikuttajamedia.fi)

SYYSKUUN VIISI PARASTA JUTTUA (vaikuttajamedia.fi)

HEIPPA SITTEN KESÄ – ELOKUUN VIISI PARASTA JUTTUA (vaikuttajamedia.fi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.