Hae
Diiskuneiti

KESÄKUUN KASVOSUIHKE SUOSIKKI: WELEDA CACTUS HYDRATING MIST

*Sisältää mainoslinkkejä

*Kasvosuihke saatu PR-näytteenä: Sugar Helsinki.

Heipparallaa ihanat lukijani – kuten tiedätte olen kasvosuihkeiden suurkuluttaja ja kesän ajan jaan teille täällä blogissa mun kasvosuihke suosikkeja. Viime kuussa esittelin kotimaisen Erisan+ prebioottisen kasvosuihkeen ja kesäkuun suosikkina on Weledan kosteuttava kaktus-kasvosuihke, joka on vegaanista luonnonkosmetiikkaa 🙂

VINKKEJÄ KASVOSUIHKEIDEN KÄYTTÖÖN

 • Kasvosuihkeet ovat täydellinen ja nopea apu ihon piristämiseen ja kosteuttamiseen päivän aikana. Pidä yksi pullo mukana laukussa ja toinen kotona tai töissä jääkaapissa.
 • Kasvosuihketta voi annostella myös suoraan vanulappuun ja sillä voi kosteuttaa puhtaan ihon ennen seerumin laittoa esim. aamulla / illalla ihonhoitorutiinin yhteydessä.
 • Kasvosuihke on oiva apu kuivassa lentokoneilmassa ja esim. laivaristeilyllä, jossa ilmastointi vetää ihon aivan kuivaksi.
 • Itse tykkään saunan jälkeen suihkuttaa kasvovettä suoraan kämmeniin ja painella pitkin painalluksin kasvoille.
 • Jos meikki tuntuu kesken päivää kuivuvan ihoon kiinni, niin suihkuta meikin päälle kasvosuihketta.
 • Kasvosuihketta voi käyttää myös ns. primerinä eli suihkuta kasvot kauttaaltaan kasvovedellä ennen meikin levitystä. Meikkisienellä tai vanulapulla saat kasvosuihkeen imeytymään nopeasti ihoon.
 • Kasvosuihkeet sopivat myös hyvin vartalolle ja kaulalle.
 • Kesäisin kasvosuihkeet virkistävät ja talvella ne ovat todella hyvä apu kuivan pakkasihon hoitamiseen.

WELEDA CACTUS KOSTEUTTAVA KASVOSUIHKE

Weledan kaikki tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja todella ekologisia. Weledan tuotteissa käytetään kasvis-, ja eteerisiä-öljyjä. Kasviöljyt vastaavat rakenteeltaan ihon omia rasva-aineita, joten ne imeytyvät ihoon hyvin raviten sitä vitamiineilla, antioksidanteilla ja olennaisilla rasvahapoilla. Jokaisessa ihonhoitosarjassa on käytetty tiettyä avainkasvia, joka on keskeinen osa sarjaa. Kasvi valitaan riippuen sen ominaisuuksista sekä siitä, mitä prosesseja ihossa halutaan voimistaa. Tässä sarjassa avainkasveina toimii viilentävä Aloe Vera ja Weledan itse kehittämä viikuna-kaktusuute, joka viilentää, raikastaa ja heleyttää ihoa.

 • Luonnonkosmetiikkaa.
 • Sopii normaalille ja sekaiholle.
 • Tuotesarja sisältää luonnollisia kasvisöljyjä, jotka ovat eettisesti hankittuja.
 • Ei eläinkokeita.
 • Laadun perustana yli 90-vuoden kokemus.
 • Biohajoava sisältö.

Weledan kaktus-kasvosuihke on ihanan raikkaan tuoksuinen ja sen Aloe Vera -mehu ja viikunakaktusuute viilentää mukavasti ihoa ja tämä onkin täydellinen kasvosuihke kuumiin kesäpäiviin. Suihke antaa kasvoille kauniin hehkun ja kosteuttaa todella hyvin, koska se sisältää kasvipojaista glyseriinia. Itse olen kokenut, että tällä kasvosuihkeella on myös pieni ihohuokosia supistava vaikutus. Raikas tuoksu tulee aidoista eteerisistä öljyistä – virkistävästä vihreästä mandariinista, piparmintusta ja miedon kukkaisesta palmarosasta. Kasvosuihketta voi käyttää hyvin myös meikin päälle. Itse en kesäisin käytä mitään meikkiä – ainoastaan BB-voidetta jonka päälle olen tätä suihkinut. Oikein hyvä kasvosuihke ja kiinnostaisi kovasti testata myös tämän sarjan kasvovoide.

Hinta: 18,90€ | Osta Lykon verkkokaupasta *tästä!

Olen käyttänyt vuosien mittaan paljon Weledan tuotteita ja ne eivät kyllä petä koskaan. Ovatko Weledan tuotteet teille tuttuja? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

TESTISSÄ EDULLISET KUIVASHAMPOOT JA VINKIT NIIDEN KÄYTTÖÖN

TESTISSÄ: NORDIC HEALTHIN MAGNESIUM SLEEP VOITEET

TOUKOKUUN KASVOSUIHKE SUOSIKKI: KOTIMAINEN ERISAN+

4 kommenttia

 1. riitta reissaa kirjoitti:

  Kasvosuihke on hyvä varuste lentokoneessa pitkillä lennoilla – kunhan suihkepullon on sen kokoinen, että menee läpi turvatarkastuksessa…

 2. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  tämä tuotemerkki on itselleni aivan uusi

 3. Mira / Blinger Shimmer kirjoitti:

  Kasvosuihkeet ovat varsinkin kesäisin ihanan virkistäviä herättäjiä päivään ❤️

 4. villananna kirjoitti:

  Tommonen aurinkosuihke toimis mulla täydellisesti. On välillä niin vaikea levittää rasvaa iholle… Kun joku keksisi moisen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.