Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: PULPE DE VIEN HEDELMÄHÄVIKISTÄ VALMISTETUT KAUNEUSTUOTTEET

*Sisältää mainoslinkkejä

Kirjoittelin tasan vuosi sitten Suomeen rantautuneesta *Pulpe De Vien luonnonkosmetiikkasarjasta, joka tehdään hedelmähävikkiä hyödyntäen. Voit lukea vanhan postauksen tästä, jossa löytyy kattavasti tietoa Pulpe De Vien brändistä. Mulle Pulpe De Vie oli rakkautta ensisilmäyksellä ja käytin kaikki vanhemmassa postauksessa näkyvät tuotteet aivan loppuun viimeistä pisaraa myöden. Pulpe De Vie on edullinen, mutta todella toimiva sarja ja heidän hauskat tuotteiden nimet sekä värikkäät purkit kiinnittävät kyllä huomion markettien hyllyillä. Tuotteet ovat kuin hedelmäpilttejä ja tuoksut ovat huumaavia. Olinkin enemmän kuin innoissani, kun pääsin testaamaan PR-näytteiden muodossa muutamia Pulpe De Vien uutuuksia.

PULPE DE VIE ON:

 • Luonnonkosmetiikkaa.
 • Vegaaninen.
 • Ecocert.
 • Crueltyfree.
 • Valmistetaan Ranskassa hedelmähävikistä.
 • Suomessa myy mm. *Biodelly, *Oletkaunis.fi sekä Sokoksen verkkokauppa ja myymälät.

PIMP MY MOUSSE GREIPPI-SUIHKUGEELI

Pulpe De Vien suihkugeeli-sarjaan kuuluu kolme erilaista suihkugeeliä: energisoiva greippi, pehmentävä persikka ja kosteuttava viikuna. Suihkugeelit valmistetaan Ranskan Provencessa käyttäen paikallisia luomugreippejä, persikoita ja viikunoita, jotka eivät ulkonäkönsä takia kelpaa myyntiin kauppoihin. Itselläni on käytössä näistä tuo greippi, joka on todella hellävarainen iholle. Suihkugeeli sisältää greipin lisäksi Aloe Veraa joka kosteuttaa ihanasti ihoa. Suihkugeeli on todella hyväntuoksuinen, mutta minusta on jotenkin hassua, ettei se vaahtoa juuri ollenkaan.

Hinta: 5,90€ | Osta *tästä!

RAVITSEVA VARTALOVOIDE

Tässä vartalovoiteessa pääaineena ovat manteli ja viikuna, jotka yhdessä herättävät ihon eloon ja korjaavat ihoa. Aloe Vera toimii voiteessa kosteuttajana ja Shevoi pehmentää ihoa. Voide on ihanan kevyttä ja se imeytyy nopeasti ihoon. Tuoksu on aika voimakas, joten hajuherkille en lähtisi tätä suosittelemaan.

Hinta: 14,50€ | Osta *tästä!

OH MY GOLD KAUNEUSÖLJY

Tämä onkin tosi monikäyttöinen öljy, sillä se sopii myös hiuksille. Kauneusöljy sisältää viikunakaktusta ja oliivia jotka ravitsevat ihon lisäksi myös kuivien hiusten latvoja. Tuote on todella tahmeaa ja öljyistä ja olen käyttänyt sitä ainoastaan hiusten latvoille. Latvoista tulee tämän öljyn kanssa välittömästi ihanan pehmeät ja kirkkaat. Kannattaa muuten varoa, ettei öljyä mene muualle hiuksiin, sillä se rasvoittaa hiukset. Kauneusöljy on varmasti myös todella tehokas apu ihon kuiville kohdille. Uskon, että talvella tämä tulee itselläni oikein tehokäyttöön, sillä minulla kuivuu aina talvella kyynerpäät.

PS. kauneusöljy sopii hyvin myös hierontaöljyksi!

Hinta: 17,90€ | Osta *tästä!

TASAPAINOTTAVA SHAMPOO PREBIOOTEILLA

Tässä shampoossa pääraaka-aineina juhlivat kurkku ja sitruuna. Shampoo sisältää myös Bioecolia joka on luonnollinen prebiootti – se suojelee päänahan hyviä bakteereita ja auttaa päänahkaa pitämään tasapainon. Olen aina vähän skeptinen luonnonkosmetiikan hiusshampoita kohtaan, koska monesti ne eivät ole puhdistaneet hiusia hyvin tai hiukset ovat jääneet tahmeiksi. Tässä shampoossa ei ole sitä ongelmaa, sillä hiuksista tulee todella puhtaat ja kiiltävät. Shampoo tuoksuu ihanalta ja varsinkin mieheni on ihastunut tähän shampooseen – hän kutsuu sitä Antti Tuiskun banaanishampooksi keltaisen purkin takia 😀

Hinta: 11,50€ | Osta *tästä!

KOSTEUTTAVA HOITOAINE JA HIUSNAAMIO

Kaikki luonnonkosmetiikan hoitoaineet, joita olen kokeillut ovat olleet aika surkeita tai sitten minulla on vaan todella oudot hiukset 😀 Olen kokenut, etteivät hoitoaineet selvitä hiuksia tarpeaksi tai tee niistä pehmeitä, mutta tämä Pulpe De Vien hoitoaine oli todella positiivinen yllätys. Hoitoaine tekee hiuksista tosi sileät, selvät ja kiiltävät ihan synteettisen hoitoaineen tapaan. Pääraaka-aineina hoitoaineessa ovat kurkku, meloni ja Aloe Vera, jotka tunnetaankin superkosteuttajina. Tuoksu on ihana ja hiuksista tulee todella ilmavat ja silkkiset. Hoitoaine sopii erityisesti todella kuiville hiuksille.

Käyttö: levitä naamio shampoopesun jälkeen kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 3 minuuttia ja huuhtele. Saunapäivinä pidän hoitoainetta hiusnaamion tapaan 5-10 minuuttia joka tekee hiuksista vieläkin pehmeämmät ja kiiltävät!

Hinta: 11,50€ | Osta *tästä!

Pulpe De Vie on kyllä ihana brändi ja ihan parasta on se, että muuten roskiin joutuvat hedelmät saavat uuden elämän kosmetiikan raaka-aineina. Onko Pulpe De Vie sinulle tuttu merkki? Lisää Pulpe De Vie -sarjasta voit lukea vanhemmasta postauksestani *tästä.

 

LUE MYÖS:

PULPE DE VIE: IHONHOITOSARJA, JOKA TEHDÄÄN HEDELMÄHÄVIKISTÄ

 

 

7 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Hyvä, että aletaan käyttämään hävikkiä monin eri tavoin. Myös kotona voidaan tehdä hävikeistä myös kosmetiikkaa hyvin yksinkertaisesti.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse olen muutamia tuotteita testannut ja tykännyt kovasti <3

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Hävikin hyödyntäminen kuulostaa hyvöltä! Näitä olisikin kiva ostaa vaikka joululahjaksi.

 4. Marjut kirjoitti:

  Tämä ei olekaan entuudestaan tuttu merkki, mutta ehdottomasti pitää tutustua. Kiitos vinkistä. Ja niin ihanat kuvat. <3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.