Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

ARVOSTELU: THE BODY SHOPIN ULTIMATE JOULUKALENTERI 2018

Kaupallinen yhteistyö: The Body Shop
*Sisältää mainoslinkkejä

Sinne se joulukuu katosi ja on ollut outo herätä aamuisin ilman joulukalenterin avaamista. Pidin jouluna pienen blogiloman ja nyt on ihanaa palata taas blogin ääreen. Miettikää en avannut tietokonetta yli viikkoon – se oli kyllä todella vapauttavaa. Joulukalenteri toi kyllä niin paljon iloa harmaisiin päiviin, että odotan jo salaa seuraavaa joulua.

Katso avatut luukut tästä: *1-6, *7-14 ja *15-20. Viimeisistä luukuista 21-25 tuli nämä seuraavat huikeat tuotteet:

 • Luukusta 24 tuli: Oils Of Life kasvoöljy 30ml. Tätä olen käyttänyt nyt joka ikinen päivä ja olen aivan rakastunut.
 • Himalajan puhdistava hiilinaamio 75ml.
 • Moringa vartalojogurtti 200ml.
 • Ruusu kasvosuihke 60ml.
 • Baby Deer -aiheinen hiuspanta.

Mitä mieltä olin joulukalenterista?

Tämä oli nyt kolmas joulu, kun minulla oli The Body Shopin joulukalenteri ja eipä tarvinnut tänäkään vuonna pettyä – päinvastoin minusta joulukalenteri oli tänä vuonna parempi kuin edellisinä vuosina. Joulukalenteri oli täynnä luksustuotteita ja osa tuotteista oli todella hintavia eli mitään krääsää ei tässä joulukalenterissa ollut. Toki mukana oli muutama matkakokoinen putelo, mutta itselläni nekin tulevat käyttöön lomareissuilla. Kalenterissa oli yhteensä 25 luukkua, joten vielä joulupäivänä sai avata yhden luukun – joka auttoi vähän joulumasennuksen selätyksessä. Mä en tiedä miksi mulle tulee aina jouluaaton jälkeen kauhea joulumasis – varmaan siksi, kun joulua on odotettu ja fiilistelty yli kuukausi ja sitten se ”pääpäivä” on hetkessä ohi. Joulukalenterista muodostui hauska palapeli ja jokaisen luukun takaa löytyi aina vinkki ”miten tehdä päivän hyvä teko ja auttaa maapalloa”.

Miinukset: moni joulukalenterin omistava sanoi, että kalenterista tuli liikaa voiteita, mutta itseäni tuo ei kyllä haitannut ollenkaan, sillä itselläni voiteita kuluu talvella ihan järkyttävä määrä. Mä en rehellisesti keksi mitään miinusta tämän vuoden joulukalenterista, sillä minusta se oli vielä parempi kuin muina vuosina.

Arvosana: +10. Jos mietin tulevaa joulua, niin ostaisin kyllä ehdottomasti The Body Shopin joulukalenterin uudelleenkin, koska rakastan TBS:n tuotteita ja kaikki tuotteet tulivat käyttööni, paitsi yhden eyelinerin ja huulilakan annoin siskolleni.

Joulukalenterin TOP 5 tuotteet

 1. Drops Of Youth™ kosteuttava yönaamio 90ml.
 2. Drops Of Youth™ päivävoide 50ml.
 3. Himalajan puhdistava hiilinaamio 75ml.
 4. Oils Of Life™ kasvoöljy 30ml.
 5. Etiopialainen vihreäkahvi vartalovoide 50ml.

Oliko sinulla The Body Shopin Ultimate kalenteri vuosimallia 2018? Mitä pidit siitä? Uudenvuoden -kalenterin sisällön näet tästä.

PS. The Body Shopilla on alkanut *ALE ja esim. kaikki joulun kausituotteet ovat nyt alessa -30%.

Kaupallinen yhteistyö: The Body Shop

9 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Tämän hankintaa itsekin pohdin ja varmasti se vielä joku vuosi itseltäni tulee löytymään, koska The Body Shop on <3

 2. Iina / MouMou kirjoitti:

  En ookaan ainoa, joka kärsii joulumasiksesta, jes! Nyt itku silmässä perustelen miehelle, miks kuusi pitäis jättää koko tammikuuks. 😀

 3. Sonja Suomela kirjoitti:

  Mulla oli 2 vuotta sitten toi kallein kalenteri ja siinä oli jonkin verran krääsää. Tän vuotinen oli kyllä tosi hyvä! Meinasin sen itselleni hankkia, mutta ehkä kolme kalenteria riitti 😀 Toi kasvoöljy on ihan huippu!

 4. Henna kirjoitti:

  Hippasen ärsyttää, etten ostanut tätä kalenteria itselleni! Niin moni on tätä kehunut 🙂 Eikä varmasti syyttä!

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Olen tietoisesti vältellyt näitä joulukalentereita. Ei vain ole minun juttu. Olen lukenut näitä kalenteriarvosteluita muutamasta blogista ja BodyShopin kalenteri vaikuttaa ihan hyvältä. Katsotaan, jos vaikka ensi vuonna hankkisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.