Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

TESTISSÄ SUOMALAINEN GLAMLIN: MAKSUTON JA HENKILÖKOHTAINEN KAUNEUSKONSULTTI

Kaupallinen yhteistyö: Glamlin Suomi
*Sisältää mainoslinkkejä

Kun ripsiväri, shampoo ja puuteri on lopussa on pakko suunnata ostoksille. Kaupassa yleensä ihmettelen ja hipelöin erilaisia, eri hintaisia ja eri merkkien tuotteita – mikä niistä olisi paras minulle ja mitkä tuotteet juuri minun kannattaisi ostaa? Tämä on ollut ikuinen ongelmani, kun lähden kosmetiikka ostoksille, tulee yleensä tulee valittua jokin tuote mitä on käyttänyt aina (koska paremmasta ei tiedä) tai sitten ostan summanmutikassa jotain mikä on hyvässä tarjouksessa tai näyttää hyvältä.

Olin todella iloinen, kun pääsin testaamaan uutta suomalaista kauneuskonsultti -palvelua nimeltään *Glamlin. Kaikki varmaan muistavat vanhan Liv Boxin, joka muutti nimensä myöhemmin nimensä Bette Boxiksi. Glamlin on uusi palvelu, jossa asiakas täyttää ensin netissä kyselylomakkeen ja juttelee sen jälkeen Facebookin välityksellä henkilökohtaisen kauneuskonsultin kanssa. Kauneuskonsultti auttaa naisia löytämään oikeanlaiset tuotteet, jotka sopivat juuri omalle iholle, tyylille ja budjetille. Juttelin noin kuukausi sitten oman kauneuskonsulttini kanssa ja vastaanotin boksin, jossa oli kauneuskonsultin valitsemat tuotteet juuri minulle.

Kauneusprofiilin täyttäminen ja kauneuskonsultin kanssa jutteleminen on täysin maksutonta. Kauneusprofiilin täyttämiseen menee aikaa noin 10 minuuttia ja kun profiili on täytetty siirrytään Facebookiin, jossa kauneuskonsultti kysyy tarkentavia kysymyksiä. Itselläni haasteina oli miten saan ripset pysyvään kaarevina. Juttelimme myös siitä, kuinka ostan aina eri merkkisiä kuivashampoita, koska en ole löytänyt mitään ”ylitse muiden tuotetta”. Lisäksi mainitsin kauneuskonsultille pörröisestä tukastani, joka ärsyttää minua suunnattomasti.

Keskusteltuamme kauneuskonsultin kanssa hän kysyi budjettiani ja kertoi myöhemmin, että on valinnut minulle tuotteiksi pysyvän ripsivärin, joka pitää ripset kaarevina. Lisäksi hän valitsi minulle kuivashampoon, meikinpoistoaineen, sekä apua pörröiseen tukkaan. Kauneuskonsultti ei kertonut erikseen minkä merkkisiä tuotteita hän laittoi minulle, joten paketin tarkka sisältö jäi yllätykseksi. Kauneuskonsultti kertoi vielä, että minun tulee maksaa ainoastaan tuotteista, jotka haluan pitää ja loput voin lähettää takaisin.

Paketti saapui noin viikon kuluessa ja menin innoissani noutamaan sitä postista. Kotona avasin pahvilaatikon, jonka sisältä paljastui upea lahjalaatikko, joka oli personoitu juuri minulle minun nimeni kera, wau! 🙂 Lahjalaatikon sisällä oli kirje, jossa kerrottiin jokaisesta tuotteesta todella yksityiskohtaisesti. Minusta oli mahtavaa, että tuotteista kerrottiin myös se ,miten niitä tulee käyttää ja jokaiseen tuotteeseen oli kiinnitetty oma ohjelappu.

Mitä kauneuskonsulttini valitsi minulle?

 • Ripsiväri joka on vedenkestävä ja pitää ripset kaarevina: Estee Lauder Sumptuous Extreme Volume Mascara 34,90€.
 • Meikinpoistoaine, jolla saan helposti vedenkestävän ripsivärin pois: Clarins Instant Eye Make-Up Remover 31,50€.
 • Silkkiseerumi, joka tekee hiukset kiiltäviksi: Lanza Healing Strength Neem Plan Silk Serum 29,50€.
 • Kuivashampoo vaaleille hiuksille, joka ei jätä harmaata kalvoa hiusten pintaan: Moroccanoil Dry Shampoo 29€.

Mitä pidin kauneuskonsultin valitsemista tuotteista?

 • Kuivashampoo oli aivan loistava, ihan rehellisesti paras mitä olen koskaan ostanut! En tiedä kehtaanko edes sanoa, että olen käyttänyt sitä niin paljon, että se on jo loppu 😀
 • Silkkiseerumi on ollut myös loistotuote ja olen saanut sillä silotettua pörröistä tukkaani todella hyvin.
 • Ripsiväristä en huomannut, että se olisi ollut parempi kuin muut testaamani ripsivärit, mutta vedenkestävyys antaa ripsille enemmän tukea ja meikki kestää töissä koko päivän joka on tosi iso plussa. En ole aikaisemmin käyttänyt vedenkestäviä ripsareita, joten tämä oli ”ahaa elämys” minulle.
 • Meikinpoistoaine on aivan huippu ja tätä ostan ehdottomasti lisää, kun loppuu.

Kaiken kaikkiaan olin todella tyytyväinen saamaani tuotteisiin ja kaksi tuotteista oli sellaisia, jotka voisin ehdottomasti ostaa uudelleen. Sain hyviä vinkkejä kauneudenhoitoon ja jatkossa aion ostaa vain vedenkestäviä ripsivärejä, koska ne pysyvät hyvänä koko päivän ja antavat ripsille kaarevuutta. Minun pakettini hinta oli hieman kalliimpi, koska sain nämä tuotteet blogiyhteistyön kautta. Haluan korostaa vielä sitä, että voit kertoa kauneuskonsultille budjettisi ja hän valitsee tuotteet sen mukaisesti. Kauneusprofiilin täyttäminen ja konsultin kanssa jutteleminen on maksutonta, joka on todella mahtavaa palvelua. Se, että saat pakettiasi avatessa päättää tuotteet, jotka pidät on myös todella hyvä juttu, joten et tule ostaneeksi ”sikaa säkissä”.

Tämän kauneusboksin testanneena voin sanoa rehellisesti, että suosittelen tätä muillekkin. Jos haasteenasi on kosmetiikkatuotteiden ostaminen, niin tämä on todella hyvä vaihtoehto. Itse kun asun ”maalla”, niin täällä ainoat kosmetiikan ostosmahdollisuudet rajoittuvat S-markettiin ja Tokmanniin. Jos sinulla on loppumassa jotain kosmetiikkatuotteita tai haluat vaikka apua oikean huulipunan sävyn hankkimiseen, niin suosittelen juttelemaan kauneuskonsultin kanssa. He katsovat silmiesi, hiusten ja ihon värisi mukaan, minkä sävyiset tuotteet sopivat juuri sinulle.

Vinkki: jos haluat käyttää ainoastaan luonnonkosmetiikkaa, niin voit mainita siitä kauneuskonsultille ja hän valitsee tuotteet sen pohjalta.

+ lahjalaatikon voi ottaa uusio käyttöön, esim itse pakkasin kaasolahjani morsiamelle kyseiseen laatikkoon 😉


Maksuttoman kauneusprofiilin voit täyttää *tästä.

Varaudu siihen, että sinun pitää ottaa selfie, jotta kauneuskonsultti osaa arvioida sinulle sopivat sävyt ja tuotteet. Oma kauneuskonsulttini piristi minun päivääni kommentoimalla, että silmäni ovat todella kauniit ja upeat 🙂

*Affiliate-linkkien kautta tehdyt ostot kerryttävät minulle komissiota.

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Glamlin Suomi

5 kommenttia

 1. Lipstick kirjoitti:

  Kuulostaa mielenkiintoiselta. Tilasin aikoinaan livboxiä ja sieltä ei tullut minulle mieluisia tuotteita. Tämä voisi toimia jos on henkilökohtaisesti valittu tuotteet. Jaa täytyypä testata.

 2. Mää kirjoitti:

  Kuulostaa mielenkiintoiselta mutta onko kertaluonteinen vai saako useamman tilauksen halutessaan?

  • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

   Oli kyllä mielenkiintoinen paketti. Aluksi täytin tosiaan kauneusprofiilin, jonka jälkeen juttelin konsultin kanssa ja hän valkkasi minulle tuotteet. Uskon, että myös jatkuva tilaus onnistuu. Voit jutella siitä kauneuskonsultin kanssa ja kerätä esim. listaksi kauneusongelmia ja konsultit voivat sitten joka kuukausi lähettää tuotteita keskustelunne pohjalta. Suosittelen kokeilemaan! 🙂

 3. Laura Oinonen kirjoitti:

  Olen itsekin tilannut heiltä tuoksuttomia tuotteita ja ovat oikeasti hajusteettomia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.