Hae
Diiskuneiti

LISÄÄ HELPOSTI KASVIKSIA RUOKAVALIOON – VIAN UUSI KASVIMAA TUOTEPERHE

Via on tuonut kauppoihin uudet Kasvimaa -tuotteet, jotka motivoivat ja inspiroivat käyttämään enemmän kasviksia ruokavaliossa. Moni haluaisi syödä enemmän kasviksia, mutta pilkkominen ja kuoriminen ei arjen kiireissä välttämättä kuulosta houkuttavalta ajatukselta. Itse vihaan yli kaiken kasvisten ja perunoiden kuorimista ja yritän aina kyllä sysätä sen homman muille. Vian uudet Kasvimaa tuotteet helpottavat kasvisten lisäämistä ruokavalioon, sillä jokaisen meistä lautasella on varmasti aina tilaa kasviksille 😉

Via Kasvimaa tuo sadon parhaat palat kotiin valmiiksi puhdistettuna ja pilkottuna. Tuotteiden tuotekehityksestä ja resepti-ideoista ovat vastanneet HKScanin asiantuntijat ja kokit – kasvisten makua kunnioittaen 🙂

PR-lähetys saapui oven taakse ja kissa oli erittäin kiinnostunut 😀

Via Kasvismaa tuoteperheeseen kuuluu:

  • Keittoainekset.
  • Uunikasvikset.
  • Uuniperunat.
  • One Pot -kokkauskasvikset.

Keitot: Keittoaineksilla loihdit herkulliset kasvissosekeitot helposti kotona. Pakkauksessa on mukana huolella mietitty yhdistelmä vihannesten lisäksi myös mausteita. Ainekset laitetaan kattilaan ja lisätään neste, keitetään, soseutetaan ja voilà!

Uunikasvikset ja perunat: Ruoan lisuke valmistuu näillä uunikasviksilla ja perunoilla kuin itsestään, ilman työlästä pilkkomista, sotkua tai tiskiä. Mukana tuoretta timjamia, valkosipulia ja/tai muita mausteita. Vain kansi pois ja uuniin, sillä rasia kestää uunipaiston.

One pot kasvikset: Kokkauskasvikset tarjoavat oikotien suosittuihin yhden padan ruokiin. Mukana huolella mietityt mausteet.

Sain testiin uudesta tuoteperheestä kurpitsa-, ja punajuurikeiton ainekset sekä Trikolori uuniporkkanat ja valmiit uuni-punajuurilohkot. Paistoin uuniporkkanoiden ja punajuurilohkojen kylkeen kunnon pihvit ja ai, että oli kyllä hyvää. Mun suosikki näistä oli ehdottomasti kurpitsakeitto, en ikinä olisi jaksanut kuoria, saatikka ostaa kaikkia aineita, jotka keittoon kuului – sillä mukana tuli myös esim. kanelitanko. Keitto oli helppo valmistaa ja se oli aivan taivaallisen makuista naaam!

VIA KASVISMAA KURPITSA-KEITTOAINEKSET

Kurpitsa-keittoainekset 510g kustantaa kaupassa vajaa viisi euroa ja se sisältävät myskikurpitsaa, sipulia, valkosipulia, kanelia ja timjamia. Mukaan tarvii lisäksi ostaa 2 desiä ruokakermaa. Ohjeessa oli myös 1 rkl valkoviinietikkaa, mutta sellaista mulla ei löytynyt kotoa, joten jätin sen kokonaan reseptistä pois.

  1. Lisää kattilaan keittoainekset, 5 dl vettä, 1 rkl valkoviinietikkaa, 2 dl kermaa, 1 tl sokeria ja suolaa maun mukaan.
  2. Keitä noin 20-25 minuuttia kunnes juurekset ovat kypsiä.
  3. Poista kanelitanko ja timjaminoksa.
  4. Soseuta ja nauti.

Keitosta tuli aivan super hyvää ja tulen näitä keittoaineksia varmasti ostamaan useinkin, koska nämä valmispakkaukset ovat niin helppoja ja käteviä! Keittosarjaan kuuluu myös punajuuri-keittoainekset sekä inkivääri-palsternakka-keittoainekset. Itse olen sosekeittojen ystävä ja siksi tästä tuoteperheestä juuri nämä keittoainekset olivat rakkautta ensisilmäyksellä.

Via Kasvimaa -tuotteet ovat nyt myynnissä S-ryhmän kauppojen tuorehedelmä ja -vihannesosastoilla ja ne tulevat ehkä myöhemmin myyntiin myös muihin ketjuihin. Näillä kasvissekoituksilla ei voi kuin onnistua 🙂

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

RESEPTI: KANA-NUUDELIWOKKI (GLUTEENITON, KETO, VHH)

HELPPO JAUHELIHA-KASVISLAATIKKO (GLUTEENITON JA VHH)

JUNGLE JUICE BAR – MUN SUOSIKKI SMOOTHIET JA MEHUT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *