Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

O’KEEFFE’S – HYPETETYT VOITEET KUIVALLE IHOLLE

Kaupallinen yhteistyö: O'Keeffes's

Iho on meidän suurin elin ja sitä tulisi hoitaa ja huomioida samalla tavalla kuin kasvojenkin ihoa. Nyt varsinkin kaamosaikana kylmyys ja tuuli kuivattavat ihoa ja huulia – ja ne saavat ihon hävittämään kosteutta. Siksi kuiva iho on monelle todella tuttu ongelma varsinkin talvisin. Iholta haihtuu jatkuvasti pois kosteutta ja sen vuoksi ihoa tulee ehdottomasti ravita kosteusvoiteella. Vartalonhoidon laiminlyönti näkyy usein kuivana, kutisevana ja elottomana ihona. Välillä vartalon rasvaaminen saattaa laiskottaa ja siksi onkin tärkeä valita voide joka imeytyy ja kosteuttaa nopeasti ja pitkäkestoisesti. Jos vartalon rasvaaminen tuntuu työläältä, niin kannattaa yrittää tehdä siitä tapa. Ota rutiiniksi rasvata iho aina heti suihkun jälkeen ja pian huomaat, ettet enää osaa olla ilman ihon rasvausta 🙂

O’KEEFFE’S – TUOTESARJA kuivalle iholle

O’Keeffe’s brändin tarina on suloinen ja se alkoi 90-luvulla, kun Tara O’Keeffe’s hyödynsi farmaseutin taitojaan ja kehitti kosteuttavan voiteen isänsä todella kuivalle iholle. Tarina sai alkunsa ensin kosteuttavasta käsivoiteesta, mutta tällä hetkellä tuoteperheeseen kuuluu myös jalkavoide, vartalovoide ja huulivoide. O’Keeffe’s Company on perheyritys ja heidän tuotteensa ovat todella suosittuja ympäri maailmaa.

  • Tuotteet sopivat kuivalle ja herkälle iholle.
  • Koko perheen tuotesarja.
  • Hajustamaton.
  • Saatavilla apteekeista, marketeista ja verkkokaupoista. Katso myyntipaikat tästä.

SKIN REPAIR – VARTALOVOIDE

O’Keeffe’s Skin Repair -vartalovoide imeytyy iholle tosi nopeasti ja siinä on ihanan pehmeä ja ohut koostumus. Voide on todella riittoisaa ja se on hajustamatonta, joten se sopii hyvin myös astmaatikoille ja herkkänenäisille. Vartalovoide lupaa kosteuttaa jopa 48 tunnin ajan ja itse huomasin jo parin päivän käytön jälkeen, että iho alkoi olemaan ihan erillä tapaa elossa ja pehmeä. Voide imee kosteutta ympäristöstään ja muodostaa ihoa suojaavan suojakerroksen, joka estää kosteutta haihtumasta iholta. Vartalovoide on tarkoitettu kuivalle-, ja erittäin kuivalle iholle. Voidetta myydään tuubissa sekä kätevässä 325ml isossa pumppupullossa, josta voidetta on helppo annostella.

VINKKEJÄ VARTALONHOITOON:

  1. Liika suihkuttelu ja varsinkin kuuma vesi kuivattaa ihoa – joten lyhennä suihkuhetkiä ja laske veden lämpötilaa.
  2. Rasvaa vartalo kosteusvoiteella aina suihkun jälkeen.
  3. Muista juoda vettä – sisäisellä kosteutuksella on suora linkki miltä iho näyttää ulospäin.

Lue lisää vartalovoiteesta ja sen ainesosista tästä.

Healthy Feet – Jalkavoide

Kuivat kantapäät ovat niin ärsyttävä vaiva ja olen kärsinyt niistä koko aikuisikäni ja niin myös monet ystäväni. Olen ollut koko ikäni seisomatyössä ja jalat kaipavat sen takia extrahuomiota. Olen kokeillut vaikka mitä jalkavoiteita, kunnes pari vuotta sitten ystäväni suositteli O’Keeffesin Healthy Feet -jalkavoidetta ja se oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. Tämä voide on oikeasti ainoa joka oikeasti auttaa nopealla aikataululla kuiviin ja halkeileviin kantapäihin! Jalkavoide kosteuttaa kantapäät todella tehokkaasti ja se korjaa halkeilevia kohtia – ihan best tuote! Käytän voidetta joka päivä suihkun jälkeen.

VINKKEJÄ JALKOJEN HOITOON:

  1. Pese jalat päivittäin.
  2. Rasvaa puhtaat jalat joka päivä jalkavoiteella.
  3. Luo itsellesi tapa ja rutiini jalkojen rasvaukseen.
  4. Käytä mukavia ja tukevia kenkiä (pohjallisilla saat lisää tukea ja mukavuutta kenkiin).
  5. Pidä varpaankynnet lyhyeinä.
  6. Tee kerran viikossa jalkakylpy.

Lue lisää jalkavoiteesta ja sen ainesosista tästä.

O’Keeffe’s Working Hands – Käsivoide

Tätä käsivoidetta on moni hehkuttanut ja joskus aikoinaan lähdin tätäkin testamaan ystävän suosituksesta. Itselläni kuivuu kädet töissä ihan älyttömästi ja käsivoiteelle on käyttöä joka päivä. Työnteko käsillä on kova haaste iholle ja kuivat kädet tuntuvat ihan kamalilta. Jos käsien ihon päästää liian kuivaksi, niin sitä vaikeampi sitä on hoitaa kuntoon. Siksi käsivoidetta tulisi käyttää päivittäin, jotta käsien ihon kosteustasapaino saadaan pidettyä hyvänä. O’Keeffes käsivoide on suunniteltu erityisesti sellaisille, jotka tekevät paljon töitä käsillään ja se on nopeasti imeytyvä eikä tahmaa. Mieheni tykkää myös tästä käsivoiteesta kovasti ja erityisesti kuulemma siitä, ettei se tuoksu miltään.

VINKKEJÄ KÄSIEN HOITOON:

  1. Jos on mahdollista niin käytä käsien puhdistamiseen mielummin saippuaa kuin käsidesiä tai valitse kosteuttava käsidesi.
  2. Suosi kosteuttavia ja hellävaraisia saippuoita.
  3. Rasvaa kädet jokaisen käsipesun jälkeen ja viimeiseksi illalla ennen nukkumaan menoa.

Lue lisää käsivoiteesta ja sen ainesosista tästä.

O’Keeffe’s Lip Repair – Huulivoiteet

Nyt on se aika vuodesta, kun huulet rohtuvat todella helposti ja se on niin ärsyttävää. Kylmyys, kosteus, maskin käyttö, pakkanen ja d-vitamiinin vähäinen saanti vaikuttaa huulien kuntoon ihan selvästi. O’Keeffe’s Lip Repair -huulivoiteet ovat ihan parhaita siksi, koska huulivoide toimii jo ensimmäisellä levityskerralla! Mulla oli joskus huulivoide-riippuvuus eli lisäilin jatkuvasti lisää huulivoidetta ja huulet menivät vain pahemmaksi. O’Keeffesin huulivoide kestää hyvin juomisen ja syömisen ja se kosteuttaa huulia koko päivän. Tuotesarjasta löytyy kolme erilaista huulirasvaa: hoitava, viilentävä sekä uv-suojan sisältävä.

VINKKEJÄ HUULIEN HOITOON:

  1. Juo vettä ja muista vitamiinit.
  2. Käytä kosteuttavaa huulivoidetta.
  3. Kuori huulet kerran viikossa. Kuorinnan voi tehdä helposti itse sekoittamalla keskenään teelusikalliset hunajaa ja fariinisokeria.

Lue lisää huulivoide-sarjasta ja sen ainesosista tästä.

Tätä tuotesarjaa kannattaa ehdottomasti testata jos kärsit kuivasta ihosta ja haluat saada nopean avun. O’Keeffe’s -sarjan tuotteet ovat myös täydellinen lahjaidea Pukin konttiin, koska ne sopivat koko perheelle. Oletko jo kokeillut O’Keeffesin hypetettyjä tuotteita? 🙂

PS. seuraa O’Keeffesiä Instagramissa tästä ja voita laatikollinen näitä tuotteita!

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

HALLOWEENIN KORISTELUJA JA SPOOKY SEASONIN FIILISTELYÄ

SYKSYISTÄ TUNNELMAA JA TUOKSUA KOTIIN BOLSIUKSEN KYNTTILÖILLÄ

KOKO PERHEEN HALLOWEEN ELOKUVAT *20

Kaupallinen yhteistyö: O'Keeffes's

4 kommenttia

  1. Jane kirjoitti:

    Voi että. Tuo lämpöisten (okei kuumien) suihkujen lyhentäminen on kyllä ikuinen haasteeni – ja paheeni. Jonka vuoksi kosteusvoiteet onkin todella tarpeen 🙂

  2. Asta B. kirjoitti:

    Nämä on kyllä ihan parhaita! Yksi ainoista voiteista, jolla on oikeasti ollut tehoa mun jalkoihini! Ja heh – mulla myös on nuo kuumat suihkut ihan paheena. Saunailtoina malttaa käydä vähän viileämmässä suihkussa, mutta muuten… Ehkä tässä vielä oppii! 🙂

  3. Marjut kirjoitti:

    Olen kyllä niin monesti miettinyt näitä tuotteita, että kyllä ne nyt vaan täytyy ottaa testiin. 🙂 Miehelläni myös on aina niin kuivat kädet, josko tuosta käsivoiteesta saisi avun.

  4. villananna kirjoitti:

    Onpa ihanan pehmeitä kuvia <3 Tää onkin ihan uus tuttavuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *