Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

VUOSIPÄIVÄN JUHLINTAA – VENN ALL DAY BRUNCH

Kaupallinen yhteistyö: RAFLAAMO

Vietetään mieheni kanssa ystävänpäivänä meidän 4-vuotis vuosipäivää. En voi tajuta, että ollaan seurusteltu jo neljä vuotta – vastahan me alettiin treffailemaan. Nämä viimeiset neljä vuotta ovat olleet ihania, mutta onhan matkaan myös mahtunut erimielisyyksiäkin. Meidän yhteinen juttu on ehdottomasti matkustelu ja ollaan ehditty käymään kahdestaan näiden neljän vuoden aikana jo Unkarissa, Puolassa, Fuerteventuralla, Rodoksella, Kreetalla, Ruotsissa ja Virossa. En malta odottaa mitä seikkailuja meillä on vielä edessä. Ihanaa, kun voi olla toisen kanssa aivan täysin oma itsensä – se on ehdottomasti ihan parasta. En kyllästy ikinä mieheni nauruun ja hänen yrityksiin vitsailla ja naurattaa minua joka päivä – hän on ihan best 🙂

VENN – ALL DAY BRUNCH

Sain blogin kautta mahdollisuuden päästä testaamaan VENN Wiklundin brunssia ja ajattelin heti, että voitaisiin sitten samalla viettää meidän vuosipäivää. Olen aikaisemminkin tehnyt blogin kautta yhteistyötä Wiklundin kanssa ja olen ollut siellä myös aikoinaan töissä, joten Wiklundin kauppakeskus on minulle erittäin rakas. Wiklund uudistui viime vuonna ihan täysin ja sinne avattiin uusia ravintoloita sekä hotelli. Kävin yöpymässä ystäväni kanssa viime keväänä Wiklundin hotellissa ja siitä voitte lukea lisää vanhemmasta artikkelista tästä.

Meidän piti jo mun synttäreillä mennä testaamaan VENNIN ruokalista, mutta sitten viime tipassa päädyttiin toiseen ravintolaan. Olin siis ihan innoissani, kun päästiin kokeilemaan VENNIN brunssia. Brunssi on nimeltään VENN – All Day Brunch ja nimensä mukaisesti se on tarjolla aamusta iltaan. Brunssi ei ole perinteinen buffa, vaan pöytiin tarjoiltava kokonaisuus. Olin todella positiivisesti yllättynyt, sillä koko brunssin sai myös gluteenittomana ja itseasiassa kaikki VENNIN menussa olevat ruoat saa gluteenittomana – ihan huikeaa!

Me molemmat pidimme brunssista todella paljon ja varmasti käymme nauttimassa sen uudestaankin. VENN paikkana on todella trendikäs ja ihanan valoisa ja sen ulkoterassilta aukeaa näkymä Turun torille ja ympärillä oleviin rakennuksiin. Vaikka tori onkin nyt vain ammottava aukko remontin vuoksi, niin tulevaisuudessa näkymät ovat varmasti upeat. Osaan kuvitella kuinka ihana on nauttia brunssia ja ihailla kaupunkin sykettä suurista ikkunoista tai terassilta.

Meitä palveli ihana naistarjoilija ja kaikki sujui aivan 5/5. Ruoka oli ihan super maukasta ja itse ihastuin erityisesti lämpimään compte-juustoleipään, jossa oli grillattua kesäkurpitsaa ja piparjuurimajoneesia. Mieheni tykästyi eniten lohkoperunoihin piripirimajoneesilla. Voin kertoa, että nälkä ei kyllä brunssista jäänyt ja me syötiin seuraavan kerran vasta illalla. Vatsat pysyi täynnä koko päivän, nam! Oli ihanaa viettää kahden miehen kanssa aikaa ja skoolata skumpalla vuosipäivän kunniaksi.

Brunssin hinta on 21,50€ ja S-etukortilla sen saa hintaan 19,90€. 

Brunssi sisältää:

 • Lämmin compte-juustoleipä grillatulla kesäkurpitsalla ja piparjuurimajoneesilla.
 • Calabrosalamia.
 • Kylmäsavulohta.
 • Aurinkokuivattua tomaattia, cocktailkurkkuja ja oliiveja.
 • Lohkoperunoita ja piripirimajoneesia.
 • Mansikka-avokadosalaattia.
 • Kinuskimunkkeja, pähkinäsuklaata, vadelmia ja kinuskia. Gluteenittomissa versiossa tarjoillaan mutakakkua, kinuskia ja vadelmia.
 • Latte.
 • Lasillinen kuoharia.

Suosittelen lämpimästi VENNIN brunssia ja varmasti käyn nauttimassa sen vielä uudestaankin. Brunssi on ihana idea myös esim. polttariporukalle, koska sen voi nauttia mihin aikaan tahansa. Brunssia tarjoilee myös VENN Helsinki, Kotka, Jyväskylä, Vaasa ja Lappeenranta. Lisää All Day Brunchista voit lukea tästä!

 

LUE MYÖS:

TESTISSÄ: UUSI SOKOS HOTEL WIKLUND + VINKKEJÄ TURKUUN MATKUSTAVILLE

VIIKONLOPPU VEPSÄN SAARELLA TURUSSA

 

Kaupallinen yhteistyö: RAFLAAMO

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kuullostaa ja näyttää herkulliselta! 🙂

 2. tuulanneli kirjoitti:

  Näyttää hyvältä! Mukavaa ystävänpäivää 🙂

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Oi, kuulostaa ja näyttää niin hyvältä! Tykkään brunsseista, mutta niillä tulee käytyä kovin harvoin.
  Myöhästyneet vuosipäivä onnittelut! Paljon onnellisia vuosia ja yhteisiä matkoja teille! <3

 4. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

  Rakastan brunsseja! Tää näyttää todella herkulliselta vaihtoehdolta ? Onnea vuosipäivän johdosta! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.