Hae
Diiskuneiti

VINKIT PYYKINPESUUN JA TESTISSÄ UUSI MILLEFIORI MILANO PYYKINPESUAINESARJA

*Tuotteet saatu.

Kuka rakastaa pyykinpesua vai onko pyykkivuoren taltutus aina yhtä tuskaa? Tämä artikkeli kannattaa lukea loppuun saakka, sillä jaan hauskoja pyykinpesukikkoja, joista et ole ehkä vielä kuullutkaan. Itse rakastan vaatteiden lajittelua ja sitä ihanaa tuoksua, mikä leijuu koko asunnossa pyykinpesun jälkeen. Sain vuoden alussa Sisustuskaupalta testiin Italialaisia *Millefiori Milanon Laundry -sarjan pyykinpesuaineita. Tuotemerkki oli minulle vieras, mutta avatessani postipakettia kasvoilleni nousi hymy, koska wautsi kuinka upeissa purnokoissa kaikki pesuaineet olivat. Laundry -sarjan tuotteet ovat kaikki tarkoitettu tekstiileille ja niissä on todella raikkaita tuoksusävyjä, joka säilyvät tekstiileissä pitkään.

Olen testaillut nyt näitä Millefiori Milanon pyykinpesuaineita viiden pyykkikoneellisen verran ja koska mitään negatiivista sanottavaa en näistä keksinyt, niin voin ainoastaan kehua tätä sarjaa. Pesuaineet puhdistavat pyykeistä kaikki tahrat ja huuhteluaine jättää pyykit todella pehmoisiksi ja raikkaan tuoksuisiksi. Pesin mm. talvitakkini käyttäen näitä pesuaineita ja takkini tuoksuu vieläkin vasta pestyltä. Koska pullot ovat niin kauniita, en ole halunnut niitä piilottaa vessaan kaappeihin, vaan olen jättänyt ne vessan hyllyn päälle esille sisustuselementtinä.

MILLEFIORI LAUNDRY SARJAN TUOTTEET:

*Pyykinpesuaine: minulla on käytössä tällä hetkellä laventelin tuoksuinen pesuaine, joka tuoksuu minun mielestäni ihan kreikan lomalle! Pesuaine puhdistaa vaatteet, lakanat ja pyyhkeet tehokkaasti ja ainakaan itselläni mikään väri ei haalistunut, joten sanoisin, että tämä pesuaine säilyttää hyvin myös tekstiilien värit. Pyykinpesuaineen ja huuhteluaineen mukana tulee omat kauniit keraamiset annoskupit, joilla on kätevä annostella juuri oikea määrä pesuainetta koneeseen. Pesuainetta voi kaataa suoraan pesukoneen annoslokeroon tai pesupalloon. Itse suosin pesupalloa, jota käytän aina. En tiedä johtuuko vain meidän pesukoneesta, mutta tuntuu, ettei pesukone koskaan ime kaikkea pesuainetta, jos sen annostelee suoraan pesukoneen omaan lokeroon.

*Huuhteluaine: tuoksuna huuhteluaineessa minulla on ”cascata di glicine” joka tarkoittaa mansikan, neilikan ja vaniljapalkojen sekoitusta. Tuoksu on todella hurmaava, raikas ja parasta on se, että tuoksu pysyy vaatteissa todella pitkään! Arvostan, että tuoksu on pysynyt esim. lakanoissa, sillä en tiedä mitään parempaa kuin nukahtaa puhtaiden lakanoiden tuoksuun. Huuhteluaineen tuoksun lisäksi olen huomannut, että tekstiileistä tulee todella pehmeät ja varsinkin pyyhkeet ovat paljon pehmoisempia kuin ennen.

*Silitysvesi: tämä tuote on oikein luksusta arkeen, sillä varmasti aika moni käyttää silittämiseen vain tavallista vettä. Silitysvettä ruiskautetaan ryppyiseen tekstiiliin veden tavoin, mutta toisin kuin vesi, silitysvesi tekee tekstiilistä sileyden lisäksi pehmeän ja hyvän tuoksuisen. Silitysvettä saa viidessä eri tuoksussa ja itselläni on laventelin tuoksuinen silityssuihke.

*Tekstiiliraikaste: tämä tuote oli minulle ihan uusi juttu ja olen käyttänyt tätä ihan hulluna. Olen suihkutellut tekstiiliraikastetta takkeihin, huiveihin ja vaikka mihin. Tämä on myös loistava tuote silloin kun vieraita on tulossa – suihkuttele tätä vähän sohvatyynyihin ja verhoihin, niin asunnossa leijailee sen jälkeen ihana vasta pestyn pyykin tuoksu. Tekstiiliraikastetta saa viidessä eri tuoksussa ja kahdessa eri koossa. Itselläni on matkakokoinen tekstiilisuihke ja vinkkinä voinkin antaa, että pakkaa tekstiilisuihke mukaan matkalle, niin saat raikkaan tuoksun vaatteisiin myös matkoilla.

*Tuoksukortit: olen sijoitellut tuoksukortteja kotona eteisen naulakkoon ja vaatekomeroon. Tuoksukortit tuovat ihanan raikkaan tuoksun ja ne ovat niin kauniita, että toimivat myös hyvin sisustuksessa.

VIISI VINKKIÄ PYYKINPESUUN:

 1. Älä kerää itsellesi kauheaa pyykkivuorta! Kun pyykkikori alkaa täyttyä, niin pese pyykit heti. Näin et joudu pitämään erillisiä pyykkipäiviä, kun peset korin aina heti sen täyttyessä.
 2. Pese sukat pesupussissa, niin sukkaparit eivät ole aina hukassa!
 3. Jos käytät pyykinkuivaukseen kuivausrumpua, niin pyörittele foliosta nyrkin kokoinen pallero ja heitä se kuivausrumpuun: näin pyykeistä ei tule sähköisiä.
 4. Kaada pesuaineen sekaan noin. 0,5 dl etikkaa – se tekee vaatteista pehmeitä ja estää sähköisyyden. Etikka myös puhdistaa pesukonetta.
 5. Tahrat jotka eivät lähteneet edes pesukoneessa pois: hiero tahraan sitruunaa ja ruokasoodaa ja tahra katoaa. Tämä on hyvä pika-apu myös jos sotkee päällä olevat vaatteet.

PYYKINPESUAINETTA LAHJAKSI?

Yhtenä päivänä suihkussa ollessani tuijotin kylpyhuoneen hyllyssä olevia pesuainepulloja ja tajusin, että nämä pyykinpesutuotteet ovat oman käytön lisäksi myös aivan täydellisiä lahjoja kaikille aikuisille – iästä ja sukupuolesta riippumatta, koska pyykinpesu kaikille on pakollista. Itselleni lahjojen ostaminen tuottaa usein päänvaivaa, koska yleensä ei vaan keksi mitään fiksua ja lahjan antaminenkin on ikävää, jos tietää jo valmiiksi lahjan olevan ns. turhaa. Jos mietin itseäni, niin ainakin itse ilahtuisin jostain hyödyllisestä ja tarpeellisesta lahjasta ja vaikka pyykinpesuaineet lahjana kuulostaa ehkä tyhmältä, niin nämä Millefiorin pyykinpesuaineet olisivat varmasti mieluisa lahja kenelle vain, koska jo pullotkin ovat niin  näyttäviä. Kauniit pullot voi kääriä sellofaaniin ison rusetin kera ja korttiin voi kirjoittaa jonkin hauskan pyykinpesu quoten.

ARVONTA:

Diiskuneidin Facebookin puolella on menossa arvonta, jossa palkintona on 40 euroa shoppailurahaa näihin pyykinpesutuotteisiin. Klikkaa itsesi arvontaan tästä.

*Tuotteet on saatu testiin Sisustuskaupalta ja artikkeli sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkitty erikseen merkinnällä: *.

9 kommenttia

 1. Rosa kirjoitti:

  Oi tuo silitysvesi kuulostaa mahtavalta! Tosin paljastettava on, että en ole silittänyt kuin kauluspaitaa ja solmiota…. Kaikki muu menee ryppyisenäkin! 😀

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mä olen myös tosi huono silittämään, mutta tämä silitysvesi houkuttelee vähän paremmin silityksen pariin sen ihanan tuoksun takia 😀

 2. Liisa kirjoitti:

  Näitähän voisi kokeilla. Kaikki luksus pyykkihuollossa tulee tarpeeseen. Meillä pyykkiä riittää, koneellinen päivässä. Liinavaatteiden vaihtopäivänä sitten useampi koneellinen.

  Mun uusin pyykinpesun suosikki on anopilta saatu pyykkietikka, taisi olla kotimainen tuote vielä. Olikohan merkki Kaunis. Jättää tosi raikkaaksi pyykit. Pesukonekaan ei haise tunkkaiselta, kun sitä lorauttaa huuhteluainelokeroon pari ruokalusikallista.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Suosittelen testaamaan, nämä jättävät taivaallisen tuoksun kotiin ja antaaa pyykkipäivälle vähän luksusta 🙂
   Hauska kuulla, että tuosta etikasta on tehty oikein tuote, täytyypä testata 🙂

 3. Purkkisirkus kirjoitti:

  Ihanat pakkaukset ja varsinkin nuo keraamiset mittakupit <3 Tykkään pyykinpesusta, mutta inhoan laittaa puhtaita vaatteita takaisin kaappiin!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Nämä ovat kyllä super kauniita ja siksi myös ihania ideoita lahjaksi 🙂 Mulla myös toi tekstiilien laittaminen kaappiin tuottaa välillä harmaita hiuksia, ehkä sen takia kun on liian vähän kaappitilaa 😀

 4. Sukat hukassa kirjoitti:

  Tosi kauniit pakkaukset kyllä näissä! sopisi kyllä ihanasti lahjaksi eikä varmasti olisi turhakelahja!

  Mä kestän huonosti hajustettuja pesuaineita, mutta voin tällä tavalla mielikuvitushaistella vähän olen treenannut eteerisillä öljyillä tuoksuja pyykissä

 5. Minna Rajala kirjoitti:

  Tosi söpöt etiketit näissä kyllä ja vaikuttavat hyviltä tuotteilta muutenkin! Kiitos muuten noista pyykinpesuvinkeistä, olivat mulle ihan uusia ja täytyy kyllä testata! 🙂

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   On kyllä super kauniit pakkaukset ja todella laadukkaita pesuaineita 🙂 Hyvä, että pyykinpesuvinkeistä oli hyötyä, kannattaa testata 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.