Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: UUSI K-BEAUTYN COXIR IHONHOITOSARJA

*Sisältää mainoslinkkejä

Korealainen kosmetiikka eli K-beauty on noussut suureksi hitiksi ympäri maailmaa, myös meillä Suomessa. Bearel on maahantuonut Suomeen jo muutaman vuoden ajan korealaista kosmetiikkaa ja heidän söpössä nettikaupassa on myynnissä monia eri K-Beautyn brändejä. Uusimpana tulokkaana on korealaisen ihonhoidon brändi nimeltään Coxir. Coxirin tavoitteena on valmistaa tehokkaita, mutta edullisia tuotteita ja valmistuksessa käytetään kasvipohjaisia ainesosia. Coxirin tuotteet sopivat sekä naisille, että miehille. Coxirilla on iso9001- ja iso14001-sertifikaatit sekä GMP-sertifikaatti eli tuotteiden laatua valvotaan jatkuvasti. Bearel lähetti minulle testiin Coxirin Black Snail Collagen -sarjan, josta kerron tämän artikkelin lopussa, mutta tutustutaan nyt ensin Coxirin koko tuotesarjaan 🙂

COXIRIN TUOTESARJA

Coxirin valikoimasta löytyy tuotesarjat ikääntyvälle-, rasvoittuvalle-, kuivalle sekä akneiholle. Tuotteet sopivat sekä naisille ja miehille + tuotteet ovat pakattu yksinkertaisiin pakkauksiin, joten miestenkään ei tarvitse nolostella käyttää näitä.

Coxir Ultra Hyaluronic: sopii kaikille ihotyypeille. Hyaluronihappo-sarjan tuotteet auttavat erityisesti pitämään ihon kosteutettuna. Jos ihosi on kuiva, niin valitsema tämä sarja! Sarjaan kuuluvat: yönaamio, puhdistusöljy, kasvovesi, kasvoseerumi, kasvovoide ja emulsiovoide.

Coxir Green Tea Clear: sopii rasvoittuvalle iholle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Green Tea-sarjan tuotteet ovat hyviä aknen ja finnien hoidossa. Vihreä tee rauhoittaa ihoa ja etanaseerumi tasoittaa arpia. BHA-happo poistaa kuollutta ihosolukkoa ja ehkäisee finnien ja mustapäiden kasvamista. Sarjaan kuuluvat: emulsiovoide, kasvovesi ja puhdistusaine.

Coxir Vita C Bright: sopii kaikille ihotyypeille. Vitamiinit tekevät ihosta kirkkaan ja eläväisen. Sarjaan kuuluvat: kasvovesi, seerumi, paksumpi kasvovoide ja silmänympärysvoide.

Tea Tree Pore: sopii rasvoittuvalle iholle. Sarjaan kuuluu kasvovesi ja emulsiovoide, jotka yhdessä rauhoittavat ihon tulehduksia ja poistavat likaa.

Coxir Intensive EGF Peptide: sopii ikääntyvälle iholle. EGF auttaa ihoa uusiutumaan ja peptidit ovat rasvahappoja, jotka kasvattavat ihon suojakerrosta. Kollageeni tekee ihosta kimmoisan ja hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Sarjaan kuuluvat: kasvovesi, seerumi, kasvovoide ja yönaamio.

Black Snail Collagen: sopii ikääntyvälle, mutta yhä rasvoittuvalle iholle. Etanaseerumi häivyttää iholta juonteita, arpia ja se tasoittaa ihon sävyä. Sarjaan kuuluvat: silmänympärysvoide, kasvovoide, kasvovesi, emulsio ja seerumi.

TESTISSÄ: COXIR Black Snail Collagen -SARJA

Sain valita ylläolevista sarjoista yhden testiin ja päädyin valitsemaan tosiaan tuon Black Snail Collagenin, koska se on tarkoitettu ikääntyvälle iholle ja ”etananlima” ihonhoidossa kiinnostaa minua kovasti. Olen nyt pari viikkoa käyttänyt näitä tuotteita, joten uskallan jo kertoa näistä teillekin. Voisi luulla, että etanaseerumi tuoksuisi ällöttävältä, mutta kaikki tämän sarjan tuotteet tuoksuvat minusta ihan samalta kuin Nivean voiteet – eli hyvältä. Lisäksi Coxirin tuotteet ovat edullisia, sillä kaikki sarjan tuotteet maksavat alle 20€ ja melkein kaikki ovat pakattu käteviin pumpattaviin puteloihin.

1. Kasvovesi COXIR BLACK SNAIL COLLAGEN TONER

Käytän kasvovettä aina aamuisin ja iltaisin, koska kasvovesi auttaa ihon pysymään kosteutettuna. Jos en ole käyttänyt kasvovettä ja alan meikkaamaan, niin huomaan heti ihosta sen, ettei meikki levity kauniisti, eli kasvovesi on ainakin itselleni ehdoton. Kollageeni, etanaseerumi ja adenosiini yhdessä siloittavat ryppyjä ja tekevät ihosta elastisen.

  • Pehmentää ryppyjä ja juonteita.
  • Kosteuttaa.
  • Tekee ihosta kimmoisan.

Käyttö:  käytä aamuin ja illoin. Pyyhi kasvot ylöspäin vanulapulla.

Hinta: 17,90€ 150ml. *Tuotetta myy Bearelin verkkokauppa.

2. SEERUMI BLACK SNAIL COLLAGEN SERUM

Olen tottunut, että kaikki seerumit ovat nestämäisiä ja ne täytyy levittää nopeasti iholle, ettei ne valu leuasta paidalle. Tämä seerumi on geelimäinen ja siksi se on todella helppo levittää kasvoille. Seerumi antaa iholle hehkua ja kosteutusta.

  • Sisältää uutteita soijapavuista ja aloe verasta.
  • Antaa iholle kauniin nuorekkaan hehkun.
  • Kiinteyttää.
  • Häivyttää ikääntymisen merkkejä.

Käyttö: seerumi levitetään kasvoille heti kasvoveden jälkeen.

Hinta: 18,90€ 50ml. *Tuotetta myy Bearelin verkkokauppa.

3. Emulsio COXIR BLACK SNAIL BLACK SNAIL COLLAGEN EMULSION

Emulsio lisätään kasvoille seerumin jälkeen, eli tämä on siis kevyt kasvovoide. Voide sisältää ihon nuorekkuutta sisältäviä ainesosia ja tämän päälle olisi hyvä levittää vielä kasvovoide (Coxir Black Snail Collagen Cream).

  • Sisältää hiivauutteita, uutteita soijapavuista sekä muita kasviuutteita.
  • Kosteuttaa ja nuorentaa ihoa.
  • Tekee ihosta kimmoisan ja elastisen.

Käyttö:  levitä emulsiota kasvoille kasvoveden ja seerumin levittämisen jälkeen.

Hinta: 18,90€ 100ml. *Tuotetta myy Bearelin verkkokauppa.

4. Kasvovoide Coxir Black Snail Collagen Cream

Kun ekaa kertaa avasin tämän putelon olin ihmeissäni. Voide on todella sitkeää, vähän kuin limaa ja sitä ei kyllä saa purkista sotkematta ulos. Muutamalla ekalla kerralla mulla oli tätä voidetta kasvojen lisäksi hiuksissa ja vaatteissa 😀 Nyt osaan jo käsitellä tätä sillä tavalla, ettei voidetta ole joka paikassa. Voidetta kannattaa hieroa ensin käsiin ja sitten vasta levittää kasvoille.

  • Sisältää mm. ginsengin juuriuutetta, ruusu-uutetta ja aloen lehtimehua.
  • Kosteuttaa.
  • Kiinteyttää.
  • Häivyttää juonteita.
  • Korjaa epätasaista ihoa.
  • Auttaa häivyttämään arpia esim. finnien puristeluista jääneet arvet!

Käyttö:  kasvoide lisätään viimeisenä seerumin ja emulsion levittämisen jälkeen.

Hinta: 19,90€ 50ml. *Tuotetta myy Bearelin verkkokauppa.

Käytin näitä tuotteita nyt parin viikon kuurina ja musta tuntuu, että mun iho on paljon kiinteämpi ja kirkkaampi. Käytän ehdottomasti nämä loppuun ja suosittelen näitä käytettäväksi ikääntyvälle iholle, joka samea ja eloton. Etanaseerumi kirkastaa selkeästi ihoa. Mulla menee noin neljä minuuttia, kun teen tämän ihonhoitorutiinin näiden kanssa – ja se neljä minuuttia 2 kertaa päivässä on selkeästi ollut sen arvoista.

Oletko sinä kokeillut tuotteita, jotka sisältävät etanaseerumia? Bearelin verkkokauppa on täynnä ihania K-beutyn tuotteita – käy ihmeessä tutustumassa *tästä 🙂

8 kommenttia

  1. Emma kirjoitti:

    Ei ole tullut testattua tuotteita, joissa on etanaseerumia. Käytän aina samoja perustuotteita, jotka olen hyviksi havainnut, niin aika moni tuote jää testaamatta ?

  2. Anne kirjoitti:

    Kiinnostava! Mulla ei tällä hetkellä olekkaan mitään sarjaa, johon olisin erityisen ”kiintynyt” 🙂

  3. Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi kirjoitti:

    Yllättäviä ainesosia kosmetiikasta löytyykin. ? Korealaisesta kosmetiikasta testiin mulla on päässyt vasta kangasnaamioita. -Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      Niinpä! 😀
      Sheet Maskit taitavat olla sitä suosituinta ja tunnetuinta k-beautyä, mutta kannattaa käydä tutustumassa esim. tuolla Bearelin verkkokaupassa myös muihin korealaisen kosmetiikan tuotteisiin 🙂

  4. Sonja kirjoitti:

    K-Beauty on writtäin tuttua 😀 Tämä brändi on vielä kokeilematta, mutta sitä on kyllä kehuttu paljon! Ja hinta on kohdillaan!

    Etana-tuotteet on ihania. Mulla on nyt käytössä Mizonin etana toner ja essence. Toi essence on ihana kirkas venyvä geelimäinen, niinkuin etanalima! Ja ihan tuoksuton 🙂 Noita saa myös Bearelilta.

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      Myös tässä etanavoiteessa, se on juuri sellaista sitkeää geelimäistä – eli etanan limaa 😀
      Mun mielestä nämä Coxirin tuoksuvat ihan Nivealta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *