Hae
Diiskuneiti

LAHJAVINKKEJÄ: ALLE KAHDENKYMPIN LAHJAT AIKUISILLE

*Sisältää mainoslinkkejä.

Mä olen kartoittanut jo kovasti joululahjoja, sillä olen ostanut jo kaikki paketointitarvikkeet ja sormet syyhyää, että koska pääsen paketoimaan 😀 Bongasin netistä uuden suomalaisen verkkokaupan nimeltään *Makujakauppa.fi. Makujakauppa on erikoistunut keittiö-, kattaus, koriste-, tarjoilu ja leivontatarvikkeisiin. Makujakaupassa on tarjolla tunnettuja tuotemerkkejä edulliseen hintaan ja bongasin täältä todella trendikkäitä ja edullisia joululahjoja aikuisille, joille yleensä lahjan hankkiminen on hankalinta. Ainakin itselläni vaikeuksia tuottaa lahjan keksiminen anopille, appiukolle, mummille ja äidille. Kaupasta löytyy todella paljon laatumerkkejä, mutta myös edullisia design-juttuja. Haluan vinkata tästä uudesta verkkokaupasta teillekkin ja kokosin kymmenen trendikästä alle 20 euron hintaista lahjaa aikuisille 🙂

*KYNTTILÄNJALAT 11,50€

Pakettiin kuuluu kolme kappaletta valkoisia kynttilänjalkoja, joissa on metallinen magneetti pohjassa. Kaikki kolme kynttilänjalkaa ovat eri kokoisia, joten niistä saa tyylikkään asetelman pöydälle tai hyllylle. Kynttilänjalat tuovat modernia tunnelmaa kotiin ja niitä löytyy eri väreinä.

*LASINEN LYHTY / VAASI 12,40€

Kaunista lasista lyhtyä voi käyttää lyhtynä tai vaasina. Lyhdyn ympärille on kääritty suunnittelija Ernst Kirchsteigerin label, joka tuo lyhdylle arvokkuutta. Osta lyhdyn sisälle vielä jokin ihana tuoksukynttilä ja pakkaa setti sellofaaniin. *Osta tästä!

*ORAVAKULHO 14,30€

Tämän ihanan oravakulhon voi täyttää esim. pähkinöillä ja rusinoilla ja kääräistä sellofaaniin. Kun herkut on syöty, niin oravakulho jää lahjansaajalle muistoksi.

*KAKKUVATI 13,40€

Tähän ihanaan kolmikerroksiseen kakkuvatiin voi asetella ihanasti joulusuklaita tai vaikka hedelmiä, kahvia, pähkinöitä yms. Kakkuvadin herkkuineen voi kääriä sellofaaniin ja solmia kauniilla narulla tai jättirusetilla. *Osta tästä!

*IITTALAN KIVI-KYNTTILÄLYHTY 14,30€

Iittalan klassikko Kivi-kynttilälyhty on varmasti mukava lahja. Kivi-lyhtyä saa eri väreinä ja voit valita juuri lahjansaajan persoonalle ja hänen sisustukseensa sopivan värin. Kivi-sarjan on suunnitellut Heikki Orvola.

*KANKAINEN SÄILYTYSKORI 14,60€

Säilytyskoreja tarvitsee aina ja tämä kankainen versio on sen verran upea, että sitä kehtaa pitää myös sisustuselementtinä. Säilytyskoriin voi laittaa mukaan joulukukan tai jonkin huonekasvin ja sellofaaniin pakattuna se näyttää upealta. *Osta tästä!

*RISTINOLLA JUOMAPELI 14,30€

Juomapeleistä pitäville voi hankkia hauskan ristinolla-juomapelin, joka sisältää lasisen pelilaudan ja yhdeksän shottilasia. Juomapeli toimii myös kauniina yksityiskohtana esim. poikamiesboksin sisustuksessa. Lahjan mukaan voi kääriä shottipullon. *Osta tästä!

*OLUTLASIT 14,30€

Oluen ystäville voi ostaa lahjaksi olutlasit ja kääriä mukaan jonkin erikoisoluen. Nämä lasit toimivat olutlaseina tummille sekä vaaleille olueille.

*VIINIJÄÄHDYTIN 14,30€

Viinin ja skumpan juojalle viinijäähdytin on mieluinen lahja. Viinijäähdytin pitää viinin tai kuoharin kylmänä kaksi tuntia, joten tämä on myös täydellinen piknik-varuste. Jäähdyttimessä on tarra, jonka saa säädettyä erikokoisille pulloille sopivaksi. Osta viinijäähdyttimeen vielä pullo viiniä tai kuohari ja laita lahja pulloille sopivaan lahjalaatikkoon. Ikeassa on myynnissä tänä vuonna upeita pullolaatikoita, jonne viinijäähdytinkin mahtuu. Voit myös kääriä tämän kombon sellofaaniin. *Osta tästä!

*MUUMI-PARAFIINIKYNTTILÄ 18,30€

Muumien ystäville sopii ihana suomalaisen Muurlan parafiinikynttilä, joka on valettu emalimukiin. Kynttilän paloaika on 20 tuntia ja kun kynttilä on palanut, voi mukin ottaa käyttöön. *Ps. nyt tarjouksessa 15,90€.

Sellofaanin kanssa sopii hyvin paksut narut ja rusetit. Solmintanaruun voi kiinnittää kauniisti esim. käpyjä, joulupalloja tai kuusenoksia. Viimeistelty paketti tekee lahjasta upean ja on varmasti saajalle mieluinen. Sellofaaniin pakatut lahjat voi vielä halutessaan laittaa lahjakassiin. Joko sinä olet tehnyt lahjahankintoja? 🙂

15 kommenttia

  1. Maria kirjoitti:

    Kiitos vinkistä 🙂 En ole ennen kyseiseen kauppaan törmännytkään. Tuolta löytyisi kyllä lahjojen lisäksi monta juttua myös omaan kotiin 🙂

    • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

      Oleppas hyvä! Tämä on ihan uusi verkkokauppa, jonka bongasin Adtractionin kautta. Ihania juttuja oli ja sen takia halusin vinkata tästä suomalaisesta kaupasta täällä blogissakin 🙂

  2. Birgitta Kemppainen kirjoitti:

    En ole tehnyt vielä yhtään lahjahankintoja, mutta pian voisi aloittaa! Usein lahjoihin saa palamaan suunnittelematta vähän turhankin paljon rahaa, joten kiitos näistä vinkeistä. Taidan ainakin yhden näistä laittaa tilaukseen! 🙂

    • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

      Joo se on pahin virhe, että lähtee juuri ennen joulua ostamaan paniikissa lahjoja, sitten tulee ostettua kaikkea turhaa ja kallistakin. Mukavaa, että näistä vinkeistä oli apua, minkä ajattelit laittaa tilaukseen? 🙂

      • Nimetön kirjoitti:

        Muumimukin kynttilän kanssa! Hyvä ajatus yhdistää muka ja kynttilä. 🙂 Pitää katsoa mitä muuta keksii samaan syssyyn, kun kerran tilauksen tekee.

        • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

          Tuo parafiinikynttilä-muki on kyllä söpö ja hauska lahjaidea. Meillä oli noita myynnissä jo kesällä Muumimaailmassa ja silloin jo niitä somistaessa ihastelin 🙂

  3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

    Itse tilasin juuri tuolta pippurimyllyn – omaan käyttöön 🙂

  4. MINI-blogi/Elina kirjoitti:

    Nämä lahjavinkki postaukset on mun suosikkeja! Mulla itsellä tulossa blogiin joulukuun alussa lasten joululahjatoiveet-postaus (ollut jo monena vuonna). Kivaa viikonloppua!

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      Mä kanssa tykkään näistä, joten täytyykin käydä kurkkaamassa parin viikon päästä sun blogia 🙂
      Ihanaa viikonloppua sinulle myös!

  5. MINI-blogi/Elina kirjoitti:

    Hups viesti karkasi aikojaan.. Lahjahankintoja olen tehnyt muutaman 🙂

  6. liinakoo kirjoitti:

    Hyviä vinkkejä 🙂 joululahjoja olen nyt syksyn mittaan hankkinut, aina kun on tullut eteen jotain hyviä 🙂

  7. mia malmi kirjoitti:

    Kiitos hyvistä vinkeistä! Täytyykin tutustua tuohon kauppaan paremmin, oli ihan uusi juttu mulle. Näytti olevan hyviä tarjouksia. 🙂 Kaunis blogi sulla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *