Hae
Diiskuneiti

ESSENCEN KEVÄT JA KESÄ UUTUUKSIA + ALEKOODI

*Sisältää mainoslinkkejä

Suosikki kosmetiikkabrändini essence on julkaissut vuoden 2020 kevät-, ja kesä uutuudet, wuhuuh! Pääsin testaamaan muutamia tuotteita PR-näytteiden muodossa ja tekin pääsette nyt ihailemaan niitä. Testasin kaikkia tuotteita parin viikon ajan ja tästä postauksesta löydät siis rehelliset arvostelut hintatietoineen ja ostolinkkeineen. Kiitos lähetyksestä Why Or Not PR!

Essencen tuotteita myy Tokmanni ja valikoidut Citymarketit, mutta monesti hyllyt notkuvat tyhjyyttään, sillä niin suosituista tuotteista on kysymys. Ostan itse aina essencen tuotteet Lyko.fi verkkokaupasta, josta löytyy yli 400 essencen tuotteen valikoima. Lykolla on yleensä myynnissä myös sellaisia essencen tuotteita, joita ei välttämättä ole tullut suomen markkinoille myyntiin ollenkaan. Esimerkiksi viime jouluna tilasin heiltä essencen joulukalenterin, joka oli tullut myyntiin ainoastaan ruotsin ja saksan markkinoille. Hyppää Lykon verkkokauppaan *tästä.

My skin PERFECTOR primer

Käytän itse paljon primereitä meikkivoiteen sijasta, kun haluan saada luonnollisen näköiset kasvot, mutta peittää silti vähän virheitä tai punaisuutta – eli melkein aina 😀 Tässä primerissä on ihana vaahtomainen koostumus ja se levittäytyy hyvin iholle. Primereitä on kahdessa eri sävyssä: nude beige ja medium beige. Primer toimii myös loistavasti meikkivoiteen alle tuoden meikille kestoa ja sileän pinnan. Jos lähtisin autiolle saarelle ja mukaan saisi ottaa vain yhden meikkituotteen, niin se olisi joko primer tai kulmakynä 😀

4,90€ | Osta *tästä!

MY SKIN PERFECTOR IRTOPUUTERI

Jos etsit vegaanista puuteria, joka näyttää iholla luonnolliselta, mutta peittää ihohuokoset – niin tämä on se! Puuteri on tarkoitettu meikin päälle, mutta sitä voi käyttää myös esim. pelkän primerin päälle, niin kuin minä teen. Puuteri imee itseensä rasvaa ja kiiltoa ja tasoittaa ihon sävyä. Meikin päälle laitettuna puuteri pitää meikin hyvin paikoillaan. Itselleni tämä on oikein sopiva tuote, kun tykkään meikata kevyesti. Puuteria löytyy kahdessa sävyssä: nude ja light.

4,90€ | Osta *tästä!

the NUDE edition luomiväripaletti

Tämä uusi nude-paletti on kuin tehty mulle. Olen käyttänyt jo vuosia nuden sävysiä luomivärejä ja tykkäsin kaikista näistä sävyistä mitä tässä paletissa on. Monesti olen etsinytkin tämäntyyppistä palettia, missä ei olisi mitään itselleni turhia sävyjä mukana, joten olen todella onnellinen tästä paletista. Täytyy ostaa varmaan näitä pari varastoon, sillä hinta on alle viisi euroa ja pelkään, etten löydä sitten taas tälläisiä, kun nämä loppuvat!

4,50€ | Osta *tästä!

WITCH SIDE -luomiväripaletti

Tämä on ehkä kaunein luomiväripaletti mitä olen ikinä nähnyt. Kannen hologrammit ihastuttavat ja meikkipaletin sisältä löytyy viisitoista erilaista sävyä. Essencen luomiväreissä on aina ollut todella hyvät pigmentit ja niin on tässäkin paletissa. Tällä paletilla voi loihtia arkimeikin tai maagisen noitamaisen iltameikin glittereineen. Omia suosikkejani tässä paletissa ovat kaikki hohtavat sävyt.

11,90€ | Osta *tästä!

STAY 8h MATTE NESTEMÄINEN HUULIPUNA

Olen rakastunut aivan täysin *The Body Shopin nestemäiseen mattahuulipunaan, joka pysyy huulilla monta tuntia. En ole löytänyt sille vielä vastustajaa, ennen tätä päivää. Tämä essencen nestemäinen stay 8h matte huulipuna ajaa todella hyvin asiansa ja se kestää huulilla monta tuntia. Pigmentti on todella hyvä ja se kestää haukkaisut leivästä ja kulaukset kahvista. The Body Shopin mattahuulipuna maksaa 10,90€ ja tämä essencen yksilö on 3,90€ eli näitä raaskii ostaa vaikka kolmekin sävyä kerralla. Ehdottomasti jatkoon!

3,90€ | Osta *tästä!

KOOKOSKUORINTAA HUULILLE

En tiedä kehtaako edes sanoa, mutta testattiin tätä siskoni kanssa ekalla kerralla ihan väärin. Katsoin nopeasti, että tämä on huulivoide ja laitettiin molemmat tätä ihan kunnolla huuliin. Rakeita oli sen verran vähän, etten kiinnittänyt niihin edes huomiota. No siskollani kuoriutui oikeasti huulet melkein irti eli tämä kyllä toimii oikeasti, mutta kuorinta kuuluu huuhdella eikä jättää huuliin – no tekevälle sattuu 😀 Oikein käytettynä huulista tulee toooosi pehmeät ja kuorinta tuoksuu kookosjogurtilta.

2,90€ | Osta *tästä!

bye bye panda eyes ripsiväri

Tämä uusi ripsari värjää ripset mustiksi, mutta jättää ne kuitenkin luonnolliseksi, sillä ripsari ei tee paakkuja tai könttejä ripsiin. Bye Bye Panda Eyes on täysin öljytön ja vegaaninen ripsiväri. Ripsari ei murene päivän aikana silmien alle, mutta päiväunia se ei kestä, sillä testasin päikkäreiden ottoa ripsarit silmissä 😀 Eniten olin yllättynyt tässä ripsivärissä siitä, että sen voi pestä pois pelkällä vesipesulla. Sen takia onkin tullut nyt varmaan meikattua useammin ja käytettyä juuri tätä ripsaria, koska mulle on tärkeää, että saan iltaisin meikit pestyä pois helposti ja nopeasti.

4,50€ | Osta *tästä!

NESTEMÄINEN EYELINERI

Käytän aina nestemäisiä kajaaleja kynien sijasta. Tämä essencen uusi eyelineri on ollut kyllä hyvä, sillä se kestää virheettömänä koko päivän. Mun silmät vuotavat usein ja eyelinerit menevät helposti suttuun, mutta ainakin nyt parin testaus kerran jälkeen olen välttynyt pandasilmiltä. Tuote lupaakin 24 tunnin pysyvyyden ja hinta on vain 3,50€!

3,50€ | Osta *tästä!

KYNSINAUHAVOIDE

Tämä kookoksen tuoksuinen voide kynsinauhoille on ihana! Sen lisäksi, että tuote tuoksuu todella hyvälle, niin se pehmentää myös kynsinauhat siihen kuntoon, että ne on helppo hoitaa kerralla kauniiksi. Tuote sisältää kookosöljyä ja se kustantaa alle kolme euroa. Helppo ja edullinen tapa pitää kynnet kauniina.

2,50€ | Osta *tästä!

HYYTELÖMÄINEN KYNSILAKANPOISTOAINE

Tämä oli kyllä aluksi niin random, kun purkista pullahti vanulappuun ”ananaksen” tuoksuista hyytelöä (tuoksusta en kyllä muuten tykännyt yhtään). Ihmeteltiin pikkusiskon kanssa tuota koostumusta ja pohdittiin, että miten ihmeessä kynsilakanpoistoaine voi olla hyytelömäisessä muodossa, että onko se pilaantunutta 😀 Tuotetta pitää painaa hetken aikaa kynnen päällä, jolloin se imaisee kynsilakat vanulappuun. Olen aina tykännyt essencen kynsipuolen tuotteista ja vajaan neljän euron kynsilakanpoistoaineeksi tämä oli erittäin toimiva hyytelömäinen yllätys!

3,50€ | Osta *tästä!

ALEKOODI

Mielenkiintoisia uutuuksia ja omaksi suosikiksi nousi ehdottomasti tuo

Lyko.fi verkkokauppa tarjoaa koodilla: adt100 10€ alennuksen yli 60€ ostoksista. Tarjous on voimassa 5.4.2020 saakka. Hyppää selaamaan essencen meikkejä *tästä! Yli 30€ ostokset toimitetaan ilman postimaksua.

 

LUE MYÖS:

ESSENCEN UUTUUKSIA JA OHJEET TEKORIPSIEN KIINNITTÄMISEEN

TESTISSÄ: ESSENCEN SYKSYN JA TALVEN UUTUUDET

UNBOXING: ESSENCEN SYKSYN UUTUUDET 2018

8 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Minkähän vuoksi alkoi kovasti tehdä mieli vaahtokarkkeja? 😀

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      Niinpä 😉
      Tosin on pakko myöntää, että olin säästänyt noita vaahtokarkkeja kaapissa marraskuusta asti ja ne olivat ihan kivikovia, mutta saivat uuden elämän näissä kuvissa 😀

  2. Mari kirjoitti:

    Tosi moni tuote näistä uutuuksista herätti kiinnostuksen, täytyykin mennä meikkihyllylle etsimään näitä :).

  3. villananna kirjoitti:

    Onpa tosi kiva tuo luomiväripaletti 🙂 Kivat värit siinä.

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  4. Isivuosi kirjoitti:

    Vaahtokarkkinälkä pääsi yllättämään 🙂
    Onneksi tuo meikkimaailma on tyttärellä vasta muutaman vuoden päässä, isityyppi tulee olemaan vielä aivan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *