Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

THE BODY SHOP: AVATUT JOULUKALENTERIN LUUKUT 12-20

Kaupallinen yhteistyö: The Body Shop

Joulukuun 20. päivä on täällä ja enää 4 päivää jouluun! Ihan hirveän nopeasti on mennyt joulukuun päivät ja vähän jo harmittaa, että joulukalenteri loppuu. Minulla on ihastuttava The Body Shopin Ultimate -joulukalenteri ja esittelen nyt mitä luukuista 12-20 on paljastunut.

PS. kurkkaa myös avatut luukut: 1-5 ja 6-11.

DROPS OF YOUTH TEHOTIIVISTE

Tämä tehotiiviste oli melkoinen yllätys, sillä kaupassa se maksaa yli 30 euroa! Tämä on ehdottomasti mielenkiintoisin tuote, mikä kalenterista on tähän mennessä tullut. Tehotiivistettä lisätään aamulla ja illalla ennen kasvovoidetta. Aine on todella riittoisaa ja sitä tarvitsee lisätä vain pari tippaa kasvoille ja kaulalle. Tehotiiviste pehmentää ihoa välittömästi ja jos sitä käyttää säännöllisesti se elvyttää ja kirkastaa ihoa. Tuote on ehdoton ikääntyvälle iholle, sillä se auttaa hoitamaan ikääntyvän ihon ensimerkkejä.

Vinkki: tehotiivistettä voi listä myös kasvovoiteen sekaan. Ota kasvovoidetta käsiin ja pudota sekaan pari tippaa tehotiivistettä.

MANSIKKA VARTALOKUORINTA

Tämä mansikkakuorinta on todella tuttu, sillä olen saanut tätä usein lahjaksi. Kuorintageeli tuoksuu oikeasti mansikalle ja se sisältää oikeita mansikan siemeniä sekä mansikkamehua.  Kuorintageeli poistaa kuollutta ihoa ja pehmentää ihoa sekä antaa iholle kunnon C-vitamiini annoksen. Säännöllinen käyttö kiinteyttää ihoa ja parantaa ihon sävyä.

MANTELI KYNSI & KYNSINAUHAÖLJY

Mulla on kädet aina ihan kauheassa kunnossa, koska töissä tulee käsiteltyä vahvoja kemikaaleja. Mulla on kaapissa kaikenlaisia kynsiöljyjä, mutta niiden kanssa läträäminen on niin hankalaa, että sinne kaappiin ne ovat myös jääneet. Tämä kynsiöljy on kätevässä kynän mallisessa pakkauksessa, josta öljyä voi pursottaa kynsille juuri sen verran kuin on tarvis. Kynsiöljy sisältää manteliöljyä, joka estää kynsien liuskottumista ja katkeilua sekä vahvistaa kynsinauhoja. Tämä tuote jää ehdottomasti käyttöön ja sitä on helppo kuljettaa mukana.

MEIKKISIVELLIN

Meikkisiveltimiä ei ole koskaan liikaa vai mitä? Meikkisiveltimiä kannattaa hoitaa hyvin ja muistaa säännöllisesti vaihtaa ne myös uusiin. Siveltimeen lisätään pari tippaa meikkivoidetta ja se levitetään kasvoille pyörivin liikkein. Tämä meikkisivellin on uutuus The Body Shopin valikoimassa ja meikkisiveltimessä on superpehmeät harjakset ja varsi on FSC-merkittyä puuta. Harjakset ovat 100% synteettistä materiaalia eli ei eläinkarvaa!

GLITTER KOROSTUSPUUTERI

Sain jo aikaisemmin kalenterista pinkin glitter dustin ja nyt kalenterista tuli myös kultainen korostuspuuteri. Aika suosittuja nämä glitter korostuspuuterit näyttävät olevan, sillä verkkokaupasta kultainen sävy on myyty jo loppuun. Voin vinkata, että New Year -kalenterista saattaa tulla näitä glittereitä 😉

Vinkki: lisää iholle väritöntä huulikiiltoa ja kiinnitä glitter siihen – pysyy varmasti 🙂

SILMÄNRAJAUSKYNÄ

Mustille silmänrajauskynille on aina käyttöä, joten tämä oli mukava yllätys kalenterista. Silmänrajauskynässä on todella hyvä pigmentti ja se on helppo levittää – ei sotke! Parasta The Body Shopin meikeissä on myös se, että niitä ei ole testattu eläimillä!

SUIHKUGEELI JA SUIHKUVOIDE

Olenkin jo aikaisemmin hehkuttanut British Rosen tuotteita ja yhdestä luukusta tuli minipullo tuota ihanan tuoksuista suihkugeeliä. Selvitin miksi nämä British Roset tuotteet tuoksuvat niin ihanilta ja The Body Shopin sivuilla kerrotaan, että kaikki ruusut luomukasvatetaan ja ne tislataan vuoristoveteen, josta syntyy ihanan ruusuveden tuoksu. Sain kalenterista myös minipullon Shea suihkuvoidetta, joka on tarkoitettu erityisesti kuivalle iholle. Aion säästää molemmat minipullot tulevaisuuden reissuja varten.

KOOKOS KÄSIVOIDE

Olen huono käyttämään käsivoiteita, mutta The Body Shopin pikkuiset tuubit kulkeutuvat kätevästi mukana laukussa. Mulla on The Body Shopilta jo greipin tuoksuinen käsivoide, johon olen ihan rakastunut. The Body Shopin käsivoiteet ovat rasvattomia ja ne imeytyvät todella nopeasti käsiin.

Miettikää, että jo tänä sunnuntaina on jouluaatto! Harmi, että joulukalenteri loppuu, mutta onneksi The Body Shopin uutuutena on tänä vuonna Countdown to New Year -kalenteri, jossa luukkuja on avattavissa yhteensä seitsemän kappaletta ajalla 25.-31.12 ja kalenterin hinta on 49,90 euroa. Kaverini oli tilannut blogini kautta tuon New Year -kalenterin ja kertoi minulle eilen avanneensa kaikki luukut heti kerralla, koska kuulemma itsehillintä petti 😀 Kyselin millaisia tuotteita tuosta uuden vuoden kalenterista tuli ja voin vinkata, että aika kivoja juttuja sekin sisältää 😉

Ihanaa jouluviikkoa ja muistakaa seurata mun kalenteriluukkujen avausta myös Instagramin puolella, josta mut löytää nimimerkillä @diiskuneiti.

Kaupallinen yhteistyö: The Body Shop

4 kommenttia

 1. Jensku kirjoitti:

  Tuo linkki tuohon uuden vuoden kalenteriin aukeaa, mutta siellä kerrotaan että tuotetta ei löydy

  • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

   Moikka Jensku! Näyttäisi siltä, että New Year -kalenterit on myyty verkkokaupasta loppuun. Kannattaa käydä katsomassa onko liikkeessä jäljellä 🙂

 2. Paula kirjoitti:

  Tosi kivoja juttuja tullu kalenterista. Pitää harkita ton uusivuosikalenterin ostamista 😀 Kuulostaa jännälle.
  Toi glitter korostuspuuteri on ihanan näkönen!

  • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

   Moikka Paula! Kalenterista on tullut kyllä SUPER ihania juttuja, olen todella positiivisesti yllättynyt kalenterin sisällöstä 🙂 Toi New Year -kalenteri on kans kiva idea. Kaveri tosiaan osti sen ja avasi kaikki luukut kerralla, niin sain tietää mitä kaikkea se sisälsi 😀 Mä olen kyllä kiltisti avannut joka päivä yhden luukun 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.