Hae
Diiskuneiti

RESEPTI: HELPPO JA NÄYTTÄVÄ HALLOWEEN-BOOLI

Halloween on pian täällä ja jos suunnittelet Halloween-juhlien järjestämistä, niin tämä artikkeli kannattaa lukea. Halloween-juhlissa pitää aina olla booli ja yleensä se onkin se juhlien keskipiste. Karmivan Halloween-boolin voi tehdä helposti ja edullisesti ilman turhaa miettimistä ja päänvaivaa.

Tarvitset vain boolikulhon, kumihanskan sekä haluamasi booli-ainekset. Täytä kumihanska edellisenä iltana vedellä, laita päähän solmu ja laita se pakastimeen. Kumihanskoja kannattaa pakastaa useampia, niin voit vaihtaa aina booliin uuden ”käden” vanhan sulaessa. Kumihanskaan voi laittaa myös mehutiivistettä, jos haluat kädestä esim. punaisen tai vaikka vihreän. Funlightilla on valikoimassa cola-mehutiivistettä, jolla saa mustan käden.

Jos haluat hifistellä, niin kaiverra iso kurpitsa ja aseta boolimalja kurpitsaan, siitä tulee varmasti juhlien kuvatuin juttu – kokemusta on. Booliin voi laittaa lillumaan muovisia hämähäkkejä ja silmämunia jos haluat boolista vielä näyttävämmän. Itse löysin lisäksi myös nuo söpöt luurankopillit Tigerin myymälästä.

Raikas HALLOWEEN-booli aikuisille

  • 1 litra kivennäisvettä.
  • 0,5 desiä punaista jaffaa.
  • Pullo kuivaa kuohuviiniä.
  • Muutama loraus vodkaa.

Boolista tulee punaisen väristä ja eri värisillä limsoilla saat tehtyä boolista minkä väristä haluat. Alkoholittoman boolin saat tehtyä samalla tapaa jättämällä tietty viinakset pois ja lisäämällä niiden tilalle esimerkiksi tuoremehua.

Jos sinulla on jokin hyvä booliresepti taskussa, niin jaa ihmeessä se kommentteihin, että kaikki pääsevät testaamaan sitä. Meinaatko järjestää tänä vuonna Halloween-juhlat? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

RESEPTI: KARMIVAT HALLOWEEN-HERKUT

TEE ITSE KARMIVAT HALLOWEEN-KORISTEET

IHANA POP-UP KAUHUKIRJA LAPSILLE

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.