Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

THE BODY SHOP: AVATUT JOULUKALENTERIN LUUKUT 6-11

Kaupallinen yhteistyö: The Body Shop

Joulukuun 12. päivä on täällä ja jo kaksitoista avattua joulukalenterin luukkua on takana. Minulla on ihastuttava The Body Shopin Ultimate -joulukalenteri ja esittelen nyt mitä luukuista 6-11 on paljastunut. Voit kurkata luukut 1-5 tästä.

KAMOMILLA SILMÄMEIKIN PUHDISTUSAINE

Tämä silmämeikin puhdistusaine on minulla ollut jo yli vuoden verran pysyvässä käytössä, joten oli iloinen yllätys, että sain joulukalenterista tätä lisää, sillä olisin ostanut tuotetta muutenkin. Kamomilla silmämeikin puhdistusaine on super hellävarainen ja tuote sopii myös herkille silmille.

GLITTER KOROSTUSPUUTERI

Tämä glitter dust oli minulle ihan uusi tuttavuus ja katsoin The Body Shopin sivuilta, että tämä tuote oli uutuus. Glitter jämähtää heti kosketuksessa kiinni, joten kannattaa katsoa tarkasti mihin sitä haluaa laittaa. Kimalle lähtee hyvin pois silmämeikin puhdistusaineella. Glitter dust tulee varmasti minulla käyttöön uutena vuotena ja ajattelin laittaa sitä myös hiuksiin 😀 Glitter dustia on saatavilla väreissä kulta ja pinkki.

PESUHANSKAT

Testasin näitä pesuhanskoja ja ne poistavat todella tehokkaasti kuollutta ihoa ja ihosta tulee paljon sileämpi ja pehmeämpi. Pesuhanskat vaahdottavat suihkugeelin, joten ihokarvat saa myös kätevästi ajeltua pois pelkän saippuan avulla. Suihkugeeli kestää paljon pidempään, kun sen vaahdottaa. Minä käytän pesuhanskoja ainoastaan kostealla iholla, mutta niitä voi myös käyttää kuivalla iholla.

VITAMIN E YÖVOIDE

Hehkutin jo edellisessä joulukalenteri -postauksessa näitä Vitamin E -sarjan voiteita. Nyt joulukalenterista tuli ilokseni saman sarjan yövoide, josta olen ollut todella innoissani ja olenkin sitä nyt joka päivä laittanut yöksi. Minulla on talvisin todella kuiva iho ja tämä yövoide on tarkoitettu juuri erittäin kuivalle iholle. Aamulla, kun herää, niin iho on ihanan sileä, virkeä ja pehmeä. Tämäkin voide oli normaalin kokoinen eikä minipakkaus.

STAR STAMP LINER 2 IN 1

Tämä eyeliner oli melkoinen yllätys ja ihmetyksen aihe. Toisessa päässä on normaali nestemäinen rajauskynä, mutta linerin toisessa päässä on tähtileimaisin – kyllä luit oikein! Tähtileimasimella voi lisätä meikkiin tähtiä ja ajattelinkin laittaa muutaman tähden uuden vuoden meikkiin. Tätä tuotetta ei löytynyt verkkokaupasta, mutta voit käydä ostamassa sen suoraan The Body Shopin liikkeestä itsellesi.

NESTEMÄINEN MATTAHUULIPUNA

Huulipunia tarvitsee aina, joten tämä nestemäinen mattahuulipuna sävyssä Nairobi Camelia 034 oli kiva lisä huulipuna kokoelmaan. Huulipuna on helppo levittää ja se antaa mattamaisen lookin. Huulipuna pysyy huulilla useamman tunnin ja tuoksuu hyvälle. Huulipunia saa useissa eri sävyssä, joten jokainen varmasti löytää mieluisen värin.

Miettikää: ensi viikolla on jo jouluaatto! Enää 12 luukkua avaamatta. Onneksi The Body Shopin uutuutena on tänä vuonna *Countdown to New Year -kalenteri, jossa luukkuja on avattavissa yhteensä seitsemän kappaletta ajalla 25.-31.12 ja kalenterin hinta on 49,90 euroa. Jos joulukalenterin loppuminen harmittaa, niin tällä uuden vuoden kalenterilla luukkujen avausta voi jatkaa vuoden loppuun saakka.

Mitä teidän joulukalentereista on paljastunut ja onko jollakin tämä sama kalenteri kuin minulla? 🙂

*Affiliate-linkki

Kaupallinen yhteistyö: The Body Shop

4 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Minulla se Bodyshopin edullisempi kalenteri ja on kyllä pettymys tämän sinun kalenterin rinnalla. Tuosta edullisesta ei näytä tulevan oikein mitään muuta kuin suihkugeeliä ja palasaippuaa, ei tarvitse toiste ostaa..

  • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

   Voih ikävä kuulla, toivottavasti olet saanut kuitenkin edes muutamia kivoja asioita kalenterista 🙂 Näemmä edullisemman ja kalliimman kalenterin välillä on suuri ero tuotteisiin nähden.

 2. Pettynyt kirjoitti:

  Samoin täällä oon niin pettynyt ton halvemman version sisältöön että ihan itkettää. Neljä palasaippuaa ja neljä suuhkugeeliä, kynsiviila ja huulirasva… En mitään luksusta odottanut mutta vähän enemmän vaihtelua edes.

  • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

   Ikävä kuulla, että olet pettynyt kalenteriin. Minulla oli viime vuonna tuo edullisempi kalenteri ja silloin olin kyllä todella ilahtunut sen sisältöön, kun en paremmasta kalenterista tiennytkään 😀 Toivottavasti olet kuitenkin saanut jotain kivoja juttuja kalenterista. PS. mä olen alusta saakka odottanut, että saisin huulirasvaa, eikä ole vielä näkynyt ja jo 20. luukussa mennään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.