Hae
Diiskuneiti

VIIME VIIKON VIISI PARASTA JUTTUA

Tämä vuosi on alkanut oikein mukavasti ja varsinkin viime viikolla tuli touhuttua kaikenlaista kivaa. Ajattelin tämän postauksen kautta kertoa vähän kuulumisia, koska tykkään itse lukea blogeista aina niitä. Tässä tulee siis viime viikon viisi parasta juttua  🙂

Pomppulinnamaailma

Pomppulinnamaailma järjestetään Turun messukeskuksessa aina kerran vuodessa ja se on auki vain rajoitetun ajan. Kävin viime vuonna siellä ensimmäistä kertaa ja tykkäsin paikasta ihan kauheasti. Tänä vuonna kävin 13-vuotiaan pikkusiskoni kanssa pomppimassa uudenvuoden aattona. Äitini ja siskoni ovat muuttaneet aivan Turun messukeskuksen viereen, mutta meiltä kesti kävellä messukeskukseen joku 40 minuuttia, kun vähän eksyttiin ja oltiin jossain pellolla ja ties missä. Messuhalli oli täynnä pomppulinnoja sekä erilaisia pelejä ja oli ihan mahtavaa päättää vuoden 2019 viimeinen päivä kunnon hulluttelulla.

Kaason hommIA

Ystäväni tuli lomailemaan tänne Turun suunnalle ja suunnattiin lauantaina sovittelemaan hääpukuja. Liikkeiksi valikoituivat Fiancee ja Zazabella, johon molempiin ystäväni oli varannut ajat etukäteen. Netistä lukee paljon juttua hääliikkeiden huonosta palvelusta, mutta jos et ole varannut aikaa, niin eivät myyjät yksinkertaisesti ehdi palvella sinua. Joten muista varata aina aika, silloin saat henkilökohtaista palvelua. Fianceesta löytyi yksi aika täydellinen puku, mutta Zazabellasta ei sitten yhtään mitään. Fianceen puku jäi vahvasti ystävälläni harkintaan, mutta toki hinta mietityttää verrattuna pukuihin, joita kävimme Tallinnassa katsomassa. Minä näytin puvulle vihreää valoa, mutta toki en ole maksumiehenä, niin hyvä sanoa. Fianceeta mun on ihan pakko hehkuttaa, sillä siellä palvelu on ihan +10! Jos etsit hääpukua, niin suosittelen lämpimästi Fianceeta. Hääpukuliikkeissä on aina jotenkin niin ihana tunnelma, odotan sitä päivää, kun pääsen joskus itsekin sovittamaan kaikkia ihania prinsessapukuja (jos joku kosii) 😀

PS. Meidän Tallinnan hääpukujen metsästysreissusta voit lukea lisää tästä!

Yhteinen leffahetki

Vietettiin uutta vuotta ekaa kertaa ihan kahdestaan miehen kanssa. Ollaan yleensä oltu jossain pippaloissa tai sitten meillä on ollut vieraita. Mies tuli vasta 18 jälkeen töistä ja syötiin yhdessä illallista, joka oli tosi gourmeeta: spagettia ja jauhelihakastiketta 😀 Katsottiin ennen ulos lähtöä yhdessä yksi mun lemppari elokuvista eli Jurassic World 2. Juotiin skumppaa sekä maisteltiin aurajuustoa. Yhteiset leffahetket on vaan niin best, varsinkin jos kyseessä on mikä Jurassic Park tahansa! Leffan jälkeen lähdettiin katsomaan raketteja ja tultiin takaisin kotiin. Mies päätti vielä keskellä yötä väsätä meille nauravia nakkeja, meinasin kuolla nauruun, kun viilloista tuli aika pitkät. Nakkien jälkeen mentiin nukkumaan ja vedettiin kunnon yöunet.

PS. mieheni osti minulle joululahjaksi Jurassic World pelin playstationille. Se on ollut kyllä mieluinen lahja, sillä olen ehkä viimeksi teininä pelannut pleikkaria ja nyt olen aivan koukussa. Meidän on pitänyt alkaa rajoittamaan mun ruutuaikaa, ettei mene ihan pelaamiseksi kaikki illat 😀

Palju

Matkustettiin viikonloppuna mieheni kanssa Mietoisiin ystäväpariskunnan vanhempien kotitilalle. Vietettiin yhdessä uutta vuotta vähän jälkikäteen, kun asumme ihan eri kaupungeissa. He asuvat Kirkkonummella ja me Turussa, joten tuo Mietoinen on aina hyvä treffipaikka meille. Tehtiin tortilloita, juotiin skumppaa, saunottiin ja istuttiin lumisateessa paljussa. Pelattiin melkein kolmeen asti yöhön korttia. Mä en yleensä pysy hereillä edes kahteentoista, joten seuraavana aamuna oli aikamoinen väsy ja päänsärky. Meidän piti lähteä seuraavana päivänä kotiin, mutta jäätiin vielä toiseksi yöksi ja oli kyllä ihanat kaksi päivää ystävien seurassa.

taaperoterapiaa

Pääsin viettämään kaksi päivää ystäväni esikoisen seurassa, joka on vasta 1-vuotias. Leikittiin, syötiin, nukuttiin ja pelleiltiin. Miten joku noin pieni voikin olla aina niin hyvällä tuulella ja kaikkien kaveri. Aluksi, kun tultiin, niin ehkä 5 minuuttia oli pientä vierastamista ja sitten hän istuikin jo syliin. Vietiin hänelle joululahjaksi jotain maatilapalikoita ja niitä kannettiin sitten ympäri asuntoa suun kautta tietenkin. Hän on kyllä vienyt mun sydämen, ihana pieni neitokainen.

Miltä tälläiset postaukset tuntuu teistä? Onko kiva kuulla kuulumisia vai haluatteko, että keskityn vain resepteihin, vinkkeihin yms?

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tosi kiva postaus eli ehdottomasti lisää näitä jatkossakin 🙂

 2. villananna kirjoitti:

  Noh, mä olen vähän sitä mieltä, että parasta on kirjottaa sellaisia juttuja, mitkä tuntuu omalle ja mistä haluaa kirjoittaa 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Nämä ovat aina kivoja! Tykkään itsekin kirjoittaa tälläisiä viikkokoosteita ja näitä on tosi kiva myös lukea!

 4. hanna kirjoitti:

  On kyllä ihan supereita juttuja! Etenkin tuo häämekkojen metsästys on ihanaa puuhaa, samoin yhteiset hetket miehen kanssa!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *