Hae
Diiskuneiti

ESITTELYSSÄ: KICKSIN JOULUKALENTERIT 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

KICKS:in oma joulukalenteri sai viime vuonna hirmuisen suosion ja tänä vuonna KICKS on tuonut myyntiin kaksi erilaista joulukalenteria. Sain molemmat kalenterit PR-lahjana ja paljastan tässä postauksessa molempien kalenterien koko sisällön. Jos haluat pitää sisällön yllätyksenä, niin hyppää paljastuskohtien yli. Edullisempi *KICKS Christmas Calendar sisältää ainoastaan KICK:sin omia tuotteita sekä tarvikkeita. Toinen hieman kalliimpi 24 Days Of Beauty – Beauty Advent kalenteri sisältää luksustuotteita neljältä eriltä tuotemerkiltä, jotka kaikki ovat myynnissä ainoastaan KICKS:illä. KICKS tuo myyntiin myös eri tuotemerkeiltä valmiita joululahjapakkauksia, kerron niistä sitten vielä erikseen omassa postauksessa ja niitten puolesta on tulossa myös arvontaa 😉

Huom: Näitä joulukalentereita myy ainoastaan *KICKS:in omat myymälät ja verkkokauppa!

EDULLISEMPI JOULUKALENTERI – KICKS Christmas Calendar

Edullisemman joulukalenterin nimi on *KICKS Christmas Calendar ja se sisältää ainoastaan KICKS Beauty -tuotelinjan tuotteita. Mukana on mm. meikkejä, ihonhoitotuotteita, tuotteita hiuksille ja erilaisia tarvikkeita sekä välineitä. KICKS Beauty brändin tuotteet ovat todella laadukkaita ja ihanan edullisia ja monesti niitä ostankin, mutta minun mielestäni tämä kalenteri sopii enemmän teineille tai vasta meikkauksesta innostuneille henkilöille, sillä kalenteri sisältää todella paljon perustason meikkejä-, ja tarvikkeita. Kalenterissa omia suosikkejani ovat söpö hiusdonitsi, jotka ovat muuten nyt taas muodissa sekä kangasnaamio ja kuivashampoo. Vaikka sain kalenterin PR-lahjana, niin aion piristää jotain teinityttöä ja lahjoittaa tämän jollekin vähävaraiselle perheelle, jota tämä ilahduttaa varmasti suuresti. Olen vienyt jo monta vuotta joululahjoja erilaisiin joulukeräyksiin ja se tekee aina itselleni joulumielen. Toivottavasti tekin teette lahjoituksia joulukeräyksiin – se on todella tärkeää! Voitte lukea lisää esim. Joulupuu-keräyksestä tästä.

Hinta: 44,90€.

Saatavuus: Heti! KICKS myymälät ja verkkokauppa – *osta tästä!

VAROITUS! Seuraavaksi tulee kalenterin sisältö, hyppää tämän yli jos haluat pitää kalenterin sisällön yllätyksenä!

Meikit: eyeliner, huulivoide, huulipunakynä, huultenrajauskynä.

Tarvikkeet: puhdistusharja, kynsiviila, meikkisieni, pinsetit, ripsientaivutin, peili, 24 kpl paketti mustia pinnejä, kaksi täytettävää matkapulloa, imupaperi, kaksi minikokoista kulmakarva-sivellintä.

Ihonhoito: Kosteuttava kangasnaamio, silmänympärysvoide.

Muut: pieni kynsilakka 2 kpl.

Hiukset: Musta donitsi, Loop toop hiuksille, 2kpl muovisia hiuslenkkejä, kuivashampoo, hiuslakka.

24 Days Of Beauty – LUKSUSkalenteri

Tänä vuonna KICKS toi ensimmäistä kertaa myyntiin myös toisen joulukalenterin nimeltään *24 Days Of Beauty, joka sisältää vain heidän valikoimissaan myytäviä tuotemerkkejä. Keväällä KICKS toi myyntiin ihanan vegaanisen Budgie hiustenhoitosarjan, johon olen ihan rakastunut. Tämä joulukalenteri sisältää Budgien tuotteita ja lisää Budgiesta voit lukea tästä vanhemmasta postauksestani. Lisäksi kalenterista löytyy tuotteita KICKS Beautyn-, MONSUN ja Skin Treatin tuotemerkeiltä. Tuotteiden pääpaino on ihon-, vartalon ja hiustenhoidossa ja kalenteri sisältää paljon luksustuotteita. Tulen avamaan tämän joulukalenterin luukut joka päivä joulukuussa Instagramin puolella, josta minut löytää nimellä @diiskuneiti. Vaikka tiedän jo kalenterin sisällön, niin en varmasti muista sitä enää joulukuussa. Tämä joulukalenteri on tehty selkeästi aikuisempaan makuun ja tarvikkeiden määrä on jätetty minimiin. Kaikki tuotteet vaikuttavat todella kiinnostavilta ja minulta on tulossa myöhemmin myös erikseen postausta Skin Treat brändistä.

Hinta: 69,90€.

Saatavuus: Heti! KICKS myymälät ja verkkokauppa – *osta tästä!

VAROITUS! Seuraavaksi tulee kalenterin sisältö, hyppää tämän yli jos haluat pitää kalenterin sisällön yllätyksenä!

Budgien tuotteet: hiusten pidike, kuivashampoo 2kpl, kosteuttava hoitoaine ja shampoo, harja,

KICKS:in tuotteet: ripsiväri, hiusdonitsi, eyeliner, kaksipäinen peitevoide-sivellin, puhdistava geelinaamio, spaatteli, iso hiuspinni.

Skin Treatin tuotteet: vartalovoide 2kpl, deodorantti, kuorintavoide, käsivoide.

Mon Sunin tuotteet: yönaamio jaloille, kylpysuola, detox suihkugeeli ja käsivoide, kosteuttava suihkugeeli, käsivoide.

KICKS:in molemmat *joulukalenterit ovat ulkoasultaan todella pelkistetyn kauniita. Nämä sopivat hyvin esille esille kotiin ja näitä kyllä kelpaa vieraidenkin ihastella. Joulukalenterit ovat myös mahtava lahjaidea. Pelasta itsesi joululahjojen ostos-stressiltä ja hanki kalenteri lahjaksi ennakkoon. Lahjansaaja varmasti ilahtuu toden teolla 🙂

Aiotko sinä hankkia itsellesi tänä vuonna jonkin joulukalenterin tai antaa sellaisen lahjaksi? 🙂

10 kommenttia

 1. Tiia - Littlebigthings kirjoitti:

  Mulla ei oo ikinä ollu, ja niin haluisin, mutta opiskelijabudjetti ei taivu mitenkään mihinkään järkevään kalenteriin :/

 2. Satu kirjoitti:

  Tämä on aiheuttanut positiivista kuhinaa tuttujen joukossa. Ihana, kun aikuisillekin on kalentereita.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä oon näistä tuota arvokkaampaa katsellut sillä silmällä 😀

 4. Marjo kirjoitti:

  Hauska aikuisten joulukalenteri 🙂 Ehkä joku hankkii minulle tällaisen pikkujoululahjaksi – wink wink…. 😀

 5. Hengittävää elämää etsimässä - blogi kirjoitti:

  Kiitos vinkeistä =) Tuli oivana päivänä, koska tyttäreni totesi juuri haluavansa kosmetiikka – joulukalenterin =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.