Hae
Diiskuneiti

KAUHUKESKIVIIKKO: DEAD SILENCE

Tervetuloa kauhukeskiviikon pariin! Kauhukeskiviikko jää tämän postauksen jälkeen kesätauolle, mutta syksyllä kauhukeskiviikko palaa taas entistä hurjempana Halloween-sesonkiin. Olen kuunnellut teidän toiveitanne ja jatkossa en paljasta elokuvista ihan kaikkea, että teillekin jää jotain jännitystä 😉

DEAD SILENCE (2007)

Viimeisenä kauhuleffana ennen kesätaukoa on vuorossa Dead Silence. Elokuva käsittelee posliinisia käsinukkeja eli jos nuket ovat sun mielestä karmivia, niin katso tämä. Mun mielestä tässä on tosi hyvä juoni ja jos tykkäsit esim. Annabelle -elokuvista, niin tämä on varmasti sun juttu.

JUONI

Elokuva kertoo suloisesta pariskunnasta Jamiesta ja Lisasta. He elävät onnellista elämää, kunnes he löytävät ovensa takaa ison laatikon, jonka sisältä löytyy käsinukke nimeltään Billy. Lisa muistaa heti lapsuudestaan tarinan rouvasta nimeltään Mary Shaw, jolla ei ollut yhtään omia lapsia, mutta senkin edestä käsinukkeja. Jamie lähtee hakemaan ravintolasta take-away ruokaa ja palatessaan hän löytää Lisan murhattuna The Ring -tyylisesti. Ainoa johtolanka murhaan on samana iltana heidän ovelleen saapunut Billy-nukke. Jamie lähtee selvittämään johtolankoja vanhaan kotikaupunkiinsa Ravens Fairiin. Jamien kannoilla on etsivä nimeltään Jim, joka on aivan varma, että Jamie murhasi Lisan. Pian he saavat kuitenkin peräänsä Mary Shawn ja he saavat kokea itse miksi Mary Shawn tarinassa lauletaan seuraavasti:

”Beware the stare of Mary Shaw
She had no children only dolls
And if you see her in your dreams
Be sure to never ever scream.”

TÄHDET

ARVOSTELUT

IMDb:ssä Dead Silence oli saanut arvosanaksi 6.2. Itse annan elokuvalle arvosanan 10, sillä minun mielestä tämä elokuva oli super creepy! Käsinuket ja vanha kummitteleva teatteri eli kunnon kauhun ainekset on saatu tähän leffaan kasaan. Elokuva on ohjannut Saw -elokuvista tutuksi tullut James Wan. Itselleni nuo Saw elokuvat eivät pudonneet sitten taas ollenkaan.

Katso elokuva

Elokuva on ollut ennen Netflixin valikoimassa, mutta ainakaan nyt en sitä sieltä enää löytänyt (toivottavasti tulee takaisin). Kurkkasin, että elokuvan voi vuokrata tästä 1,90€ hintaan.

Kurkkaa tästä MUUT kauhukeskiviikot:

Annabelle.

The Haunting – Paholaistalo.

Summer of 84.

Kun tuntematon soittaa.

Drag Me To Hell

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.