Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ NIVEAN UUDET TEHOKOSTEUTTAVAT KASVOVOITEET

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuotteet saatu PR-näytteinä.

Nivean uudet Hydra Skin -kasvovoiteet lupaavat kosteuttaa ihoa 72 tuntia ja sen ne kyllä tekevät! Olen käyttänyt Hydra Skin -sarjan päivä-, sekä yövoidetta nyt noin kuukauden ajan ja olen kyllä ollut todella positiivisesti yllättynyt. Iho tuntuu todella pehmeältä ja elinvoimaiselta. Näissä uusissa kasvovoiteissa on ihan uusi innovatiivinen koostumus joka sisältää puhdasta hyaluronia. Voiteissa on käytetty pitkäketjuista hyaluronihappoa joka sitoo kosteutta ihoon ja lyhytketjuinen hyaluronihappo auttaa aktivoimaan ihon omaa hyaluronituotantoa.

Sarjaan kuuluu päivävoide *Hydra Skin Effect Wake-up Gel sekä yövoide *Hydra Skin Effect Night Cream. Nämä voiteet sopivat kaikille ihotyypeille ja varsinkin ikääntyvälle iholle nämä ovat ihan mahtavia, kun iho tarvii vanhetessaan extramäärän kosteutusta. Voide tekee ihosta todella pehmeän ja olen huomannut, että yövoide tasoittaa selkeästi ihon pintaa ja sävyä. Voiteiden koostumus on tosi kevyt eikä iholle jää rasvaista fiilistä. Voide imeytyy ihoon sekunneissa ja tuoksu on i h a n a. Säilytän itse voiteita jääkaapissa ja varsinkin nyt helteillä tuntuu ihanan virkistävältä levittää kylmää voidetta kasvojen iholle.

PS. muista levittää aina kasvovoide puhtaalle iholle. Yön jälkeen kasvot tulee aina puhdistaa ennen päivävoiteen laittoa. Kasvot kannattaa pestä aamulla esim. Nivean *Naturally Good -sarjan puhdistusmaidolla tai misellivedellä.

 • Kosteuttaa ihoa 72 tuntia.
 • Sopii kaikille ihotyypeille.
 • Tekee ihosta todella pehmeän.
 • Imeytyy nopsaan ja ei tahmaa.
 • Raikas tuoksu.
 • Sisältää puhdasta hyaluronihappoa.
 • Aktivoi ihon omaa hyaluronituotetta.
 • Mahtava voide anti-age iholle.

Nivean tuotteet ovat ihanan edullisia ja silti todella toimivia. Nivean tehokkaat tuotteet sopivat myös siis pienemmälle kukkarolle. Nämä uudet Hydra Skin -voiteet kustantavat 15,90€. Nivean tuotteita saa ostettua kätevästi isoista marketeista kauppareissun yhteydessä ja netistä esim. Lykon -verkkokaupasta *täältä.

Onko sinulla käytössä Nivean tuotteita? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

NIVEAN UUDET KASVOJEN PUHDISTUSTUOTTEET + VINKKEJÄ IHONHOITOON

NIVEAN UUDET PÄIVÄVOITEET AURINKOSUOJALLA

NIVEAN UUDET NATURALLY GOOD VARTALOVOITEET

4 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Kivoja uutuuksia, itse tosin en Niveaa voi käyttää ollenkaan.

 2. Marjo kirjoitti:

  Kiitos tuote-esittelystä 🙂 Niveaa tulee harvemmin käytettyä mutta sain helmikuussa itse testiin Nivean Cellular Hyaluron sarjan tuotteita. Itse pidin erityisesti Anti-Spot seerumin, joka esti hyvin maksaläikät poskilla. Nivean tuotteet ovat käteviä kun ne voi todella ostaa normikauppareissun yhteydessä.

  https://www.marjonmatkassa.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.