Hae
Diiskuneiti

YSTÄVÄNPÄIVÄ – RUOKAA JA TEKEMISTÄ TURUSSA

*Sisältää mainoslinkkejä

Ystävänpäivää vietetään 14.2. ja mikä olisikaan ihanampi yllätys, kuin viedä ystävä tai puoliso ensi viikolla ulos syömään. Kurkkasin mitä tarjouksia turkulaiset ravintolat tarjoavat helmikuussa ja poimisin teille tänne parhaat alennukset. Alennuskoodeja on saatavalla vain rajoitettu erä, joten kannattaa lunastaa oma alennuskortti mahdollisimman nopeasti. Turussa on käynnissä myös SYÖTURKU-viikot torstaiseen 11.2 saakka jolloin useat ravintolat tarjoavat erilaisia herkkuannoksia 10€ hintaan!

+ mukana myös alekoodi keilaukseen ja pakohuonepeliin 🙂

kobe sushin iso SUSHILAJITELMA KAHDELLE

KOBE Sushi on yksi mun suosikki sushipaikoista Turussa. Heillä on ihan huikea valikoima susheja, mutta myös muita ruokia ja parasta on tietty edulliset hinnat. KOBE tarjoaa ystävyksille kahden hengen sushilajitelman hintaan 19€. Sushilajitelma sisältää: 8 kpl California uramakia, 10 kpl hossomakia, 2 kpl lohinigiria, 1 kpl grillattu lohinigiri, 1 kpl avokadomaki, 1 kpl ebinigiri, 1 kpl tamagonigiri, 1 kpl rapunigiri. Tarjous toimii ainoastaan take away-tilauksiin – eli hae messiin sushilajitelma ja yllätä ystävä viemällä sushit ja itsesi hänen oven taakse 😀

Mitä: sushilajitelma kahdelle 19€. | Missä: KOBE Sushi | Martinkatu 3 20810 Turku. | Lunasta tarjouskuponki *tästä!

haasta ystävät pakohuonepeliin

Escape Room Bowler tarjoaa Harry Smith -pakohuonepelin nyt 69€ hinnalla. Itse en ole ollenkaan pakohuoneiden ystävä, mutta tiedän että monet pitävät niistä. Olen kerran ollut Bowlerin pakohuoneessa joka oli hyvin mietitty ja lavastettu. Pakohuoneessa on tunti aikaa selvittää tie ulos ja Harry Smith -pakohuonepeli sopii myös ensikertalaisille. Harry Smith on menestynyt keilaaja ja uhkapelaaja, joka on hävinnyt rahaa ja ottanut velkaa vääriltä ihmisiltä. Pelissä pitää löytää timantteja Harryn pelastamiseksi. Pakohuoneen jälkeen Bowleriin voi jäädä drinkeille ja syömään.

Mitä: pakohuonepeli 69€. | Missä: Bowler | Yliopistonkatu 29, Turku. | Lunasta tarjouskuponki *tästä!

SHOPPAILEMAAN HANSAKORTTELIIN JA BURGEREILLE MORRISONIIN

Treffit keskustassa, shoppailuterapiaa ja sitten syömään – eikö kuulosta ihanalta? Hansakortteli on täynnä ihania liikkeitä ja ostosreissu ystävän kanssa on aina ihan bestiä. Morrison’s tarjoaa kaksi ravintolatason hampurilaisateriaa ystävyksille hintaan 25€. Olen käynyt Morrisonissa monta kertaa ja heillä on ihan parhaat burgerit ja tällä hetkellä lemppari annokseni heillä on kanasalaatti vuohenjuustolla – nam! Hampurilaiset saa muuten myös gluteenittomana sekä annokset voi halutessaan ottaa mukaan. Morrison’s sijaitsee Hansakorttelissa Kristiinankadun puolella ja sisäänkäynti ravintolaan on kadun puolelta. Kurkkaa koko Morrisonin ruokalista *tästä 🙂

Mitä: hampurilaiset ja lisukkeet kahdelle 25€. | Missä: Morrisons Turku, Kristiinankatu 10. | Lunasta tarjouskuponki *tästä

KEILAAMAAN JA DRINKEILLE

Bowler viihdekeskus sijaitsee aivan Turun keskustassa kävelykadulla. Me ollaan useasti käyty ystävien kanssa Bowlerissa. Siellä on vietetty synttäreitä, polttareita ja firman bileitä. Bowler on edullinen ja mukava paikka viettää aikaa pelien parissa ja ruoka on aina ollut todella hyvää. Aulan baaritiskiltä saa kätevästi ostettua juomat keilausalueelle. Bowler tarjoaa ystävyksille keilaradan tunniksi hintaan 13€ (keilauskengät 2€ eivät kuulu hintaan).

Mitä: tunti keilausta 13€. | Missä: Bowler | Yliopistonkatu 29, Turku. | Lunasta tarjouskuponki *tästä

Nepalilaiset annokset kahdelle himalayan kitchenistä

Himalayan Kitchen Eerikinkadulla on todella hyvä nepalilainen ravintola. Olen itsekin täällä käynyt useamman kerran syömässä ja aina on ollut todella hyvää ruokaa, nam! Himalayan Kitchen tarjoaa nepalilaiset annokset kahdelle hintaan 19,90€. Annokseksi voi valita joko Chicken Korman tai Shahi Pannerin. Lisäksi ravitola tarjoaa ystäville ja pariskunnille talon valkkari-, tai punkkupullon hintaan 24,90€.

Mitä: nepalilaiset annokset kahdelle 19,90€. | Missä: Himalayan Kitchen | Eerikinkatu 5, Turku. | Lunasta tarjouskuponki *tästä!

Kurkkaa tästä myös muiden kaupunkien ravintolatarjoukset:

*Helsinki, *Espoo, *Vantaa, *Tampere, *Jyväskylä ja *Oulu.

Miten sinä aiot muistaa ystävänpäivänä ystäviäsi tai puolisoasi?

Meillä on mieheni kanssa ystävänpäivänä meidän 5-vuotis vuosipäivä ja tarkoitus on mennä ainakin jonnekin syömään 🙂

 

LUE MYÖS:

ARKEA PAKOON RUISSALON KYLPYLÄÄN

MITEN TUKEA TURKULAISIA RAVINTOLOITA JA KAUPPOJA POIKKEUSAIKANA

SUOSIKKIPAIKKANI TURUSSA * 7

 

4 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Ystävänpäivä on oikeestaan ollut aina päivä muiden joukossa mulle, toki muistan muutamaa ystävää kortilla. Mutta tänä vuonna vietän ystävänpäivää poikani sekä mieheni kanssa <3

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Turkuun pitäisi ehdottomasti joskus päästä! <3

 3. villananna kirjoitti:

  Pakohuone olis ihana toteuttaa, meillä onkin suunnitteilla sellainen pakohuone päivä.

 4. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Aamulla vielä luulin tulevani Turkuun teatteriin parin viikon sisällä, mutta nyt en enää luule, kun koronasulkua taas teattereiden osalta sielläkin jatkettiin kuukaudella. Eli eipä sitten tule sikäläisiä hotelleja tai ravintoloitakaan tuettua. Sigh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.