Hae
Diiskuneiti

ESTRID – MAAILMAN PARAS VEGAANINEN SHEIVERI

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulla on hyviä uutisia – nimittäin Estridin sheiverit ovat tulleet nyt myyntiin Lykolle jee! Estridin sheiverit ovat ihan parhaita ja ne ovat käytännössä ikuisia, sillä ainoastaan terä pitää välillä vaihtaa. Hinta-laatusuhde on aivan bueno ja Estrid onkin tarkoitettu ihan jokaisen kukkarolle 🙂

KOKEMUKSIA ESTRIDISTÄ

Olen käyttänyt Estridin sheiveriä jo yli kolme vuotta ja se on aivan paras! Se poistaa ihokarvat hyvin, pehmeästi ja helposti. Estrid painaa paljon enemmän, kuin muoviset kertakäyttöiset höylät, koska se on valmistettu teräksestä tarkoituksena kestää loputtomiin. Terän voiteluliuskat on liukastettu Aloe Veralla, kaakao-, ja karitevoilla ja terä liukuukin ihanan pehmeästi iholla eikä jätä ihoa kuivaksi. Iso plussa on ehdottomasti se, että höylääminen ei jätä iholle punaisia pilkkuja, sillä terä kosteuttaa ja E-vitamiini hoitaa höyläksen aikana ihoa. Aivan best höylä – suosittelen tätä maailman ääriin 😀

VEGAANINEN JA MAAPALLON KAVERI

Kaikki Estridin tuotteet ovat vegaanisia ja tuotteita käyttämällä annat paremman vaihtoehdon ihollesi ja koko planeetalle. Estridin tuotteet ovat suunniteltu kestämään useita vuosia, joten Estrid on ehdottomasti paras valinta maapalloamme ajatellen.

  • Vegaaninen.
  • Viisi leikkuuterää.
  • Voiteliuskat.

PALKITTU JA SUOSITTU SHEIVERI

Estrid on palkittu mm. Cosmopolitanin ja Dailymailin toimesta ja sheiveri niittää kovaa suosiota myös TikTokissa. Estridin missiona on tehdä muutosta sukupuolta syrjivään hinnoitteluun ja sehän onkin ihan totta, että miesten sheiverit ovat olleet aina naisten malleja edullisempia.

TILAA ALOITUSPAKKAUS JA RAKASTU

*Aloituspakkaus maksaa 12,95€ ja se sisältää höylän, kaksi vaihtoterää ja seinäpidikkeen. Voit valita höylävarren useasta eri väristä, itselläni on persikan värinen varsi ja nyt ostin itselleni synttärilahjaksi myös pinkin varren. Annan varmaan tuon vanhan varren siskolleni. *Vaihtoterien pakkaus sisältää neljä terää ja se kustantaa 13,95€.

Tilaa Estrid aloituspakkaus *tästä hintaan 12,95€ – olen varma, että tästä tulee sun lemppari sheiveri ever 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

NIVEAN JOULUKALENTERI MIEHILLE 2023

THE BODY SHOPIN JOULUN SESONKISARJAT

ESSENCEN JOULUKALENTERIT 2023

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *