Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

APUA – MUSTA ON TULLUT LIHAVA!

Kaupallinen yhteistyö: MT PERSONAL TRAINING
*Sisältää mainoslinkkejä

Raflaava otsikko, mutta se on ikävä kyllä täysin totta. Tästä aiheesta ei ollut kovin mukava kirjoittaa, mutta päätin tehdä sen silti. Poistin yksi päivä kännykästä turhia kuvia ja ajauduin kuvissa vuoteen 2016 saakka. Siihen aikaan liikuin paljon ja katsoin mitä suuhuni pistin. Sitten minulle kävi se klassinen – aloin seurustelemaan. Pidin kyllä suhteen alussa kiinni omista elämäntavoistani, mutta jossain kohtaa kai luovutin, kun en jaksanut enää tehdä molemmille eri ruokia ja aloin syömään sellaisia ruokia, josta tiesin, että tulen sairaaksi. Sairaalla tarkoitan vatsakipuja, väsymystä ja voimattomuutta. Ruokavalioon tuli ylimääräisiä hiilareita ja sokereita. Aika nopeasti kehoa alkoi väsyttää rajusti ja sen myötä liikuntakin alkoi tuntumaan vastenmieliseltä, koska energia ei riittänyt enää, kuin pakollisiin asioihin – jos niihinkään. Olen ollut laiha ja olen ollut lihava, niin kuin äitini kerran sanoi ”laiha taikka lihava – mut aina yhtä ihana” 😀

Musta tuntuu, että olen koko elämäni ollut jos jonkinmoisella dietillä ja minulla on todella outo suhde ruokaan. Välillä syön todella terveellisesti ja sitten taas tulee aikakausi, kun en välitä mitä syön. En kai osaa syödä oikein ja minulla on vain kaksi ääripäätä: super terveellinen tai ei mitään väliä -ruokavalio. Saatan kituuttaa itseäni välillä pari viikkoa ja kun pari kiloa on lähtenyt, niin palaan aina syömään kaikkea paskaa. Seurustelun myötä kuvioihin tuli myös alkoholi. ”Ostetaanko viiniä ja tehdään hyvää ruokaa tai mennään istumaan iltaa viinin kera ystävä pariskunnan luokse”. Haluaisin päästä tuosta viinin lipittämisestä eroon ja tehdä sen tilalla jotain muuta, koska uskon, että myös tuollaiset turhat annokset alkoholia turvottaa. Löysin kännykästä vuodelta 2017 vaa’an lukemasta otetun kuvan. Voi olisin onnellinen, jos painaisin sen verran nyt, mutta olen ottanut lisää massaa sen jälkeen noin +7 kiloa – mitä! Muistan tuon kuvan, kun päätin, että nyt mun on oikeasti pakko alkaa laihduttamaan ja mitä vielä, lihosin lisää – en kestä itseäni 😀

JOS LAIHDUTAT, NIIN SAAT RAHAA

Mä olen liikkunut elämäni aikana enemmän ja vähemmän. Olen kokeilut myös erilaisia ruokavalioita ja valmennuksia. Mun kohdalla valmennukset ovat kaatuneet aina siihen, että ruokavalio on ollut liian tiukka ja olen joutunut tekemään itselleni omat ruoat ja miehelle omat. Se on tullut kalliiksi ja liian aikaa vieväksi.  Olen sellainen, että jaksan kaksi viikkoa vetää täysillä ja sitten se into katoaa aina johonkin. Sama liikunnassa, vihaan jumppaamista varsinkin, jossiitä tehdään sellainen pakotettu juttu – sitten en ainakaan nosta persettä ylös penkistä. Mä tartten selkeästi jonkin motivaattorin eli palkinnon siitä, että onnistun. Missään valmennuksissa ei ole mitään tälläistä ollut, mutta nyt löysin valmennuksen, jossa uskon, että minäkin voin onnistua. Nimittäin Suurin Muutos -verkkovalmennuksessa kolme eniten painoa pudottanutta palkitaan rahapalkinnolla. Lisäksi joka viikko palkitaan paras painonpudottaja jollain tuotepalkinnolla. Mä innostuin tästä ihan sikana ja haluan saada 500€ siitä, että laihdutan. Eniten mua kiinnostaa tässä se, että oppisin syömään oikein ilman ääripäitä ja keho alkaisi toimimaan paremmin. Viime valmennus päättyi lokakuussa ja suurin pudottaja laihdutti -14,8 kg kahdeksassa viikossa syömällä ihan perus kotiruokaa.

SYÖ HYVIN JA LAIHDU (sopii myös gluteenittomalle)

*Suurin Muutos -verkkovalmennus on täysin verkossa tapahtuva 8 viikon valmennus henkilöille, jotka haluavat pudottaa painoa pysyvästi ilman, että täytyy kiduttaa itseään. Tässä valmennuksessa syödään hyvin ja opetellaan tekemään terveellisempiä vaihtoehtoja niin ruokailun, kun elämäntapojen suhteen. Tämä ei ole siis mikään pussikeitto-dietti, jonka jälkeen kilot tulevat heti takaisin. Ruokavalio sisältää helppoja ruoka-aineita, jotka löytyvät myös pienien markettien hyllyiltä, eli mitään kalliita ja erikoisia ruoka-aineita ei tarvitse metsästää kissojen ja koirien kanssa. Ruokavalio on helppo muuttaa myös gluteenittomaksi korvaamalla vain ainesosat gluteenittomilla valmisteilla.

JUMPPAA KOTONA TAI MISSÄ VAIN

Jos kuntosalilla käynti ahdistaa, niin tässä valmennuksessa sinun ei tarvitse sinne mennä. Itse olen ajatellut, että otan varmaan salikortin sen vuoksi, että uudesta kodistamme on kolmen minuutin matka lähimmälle salille, jossa jäsenyys maksaa vain parikymppiä kuussa. Ehkä kerrankin lähteminen salille ei olisi niin suuren suunnittelun alla. Mutta kuten sanoin, niin salille ei ole pakko mennä. Tässä ohjelmassa voi treenata missä vain, sillä saat video-ohjeet, joilla voit jumpata vaikka kotona.

MITEN TULOKSIA SEURAtAAN JA SAANKO TUKEA?

Valmennukseen osallistuville on oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa saa valmentajien tukea ja apua, koska tahansa. Valmentajina toimivat Monna ja Tuukka Pursiainen. Monna kirjoittaa myös täällä Vaikuttajamedialla blogia. Lisää valmentajista voit lukea tästä. Facebook-ryhmästä voi poimia reseptejä, viikkohaasteita, jumppavideoita ja valmiita ruokavalioita. Ryhmässä voi jutella myös muiden painonpudottajien kanssa, joka on mahtavaa, sillä verkostoituminen on todella tärkeää ja motivoivaa.

Kolme eniten painoa prosentuaalisesti pudottaneet voittavat valmennuksen päätteeksi:

 1. 500€.
 2. 200€.
 3. 100€.

Joka viikko palkitaan myös yksi eniten painoa prosentuaalisesti pudottanut jollakin tuotepaketilla. Viime valmennuksessa ne olivat mm. lahjakortteja, ruokaa, elektroniikkaa yms!

HALUATKO MUKAAN VALMENNUKSEEN JA MITÄ SE MAKSAA?

*Suurin Muutos -verkkovalmennus alkaa loppiaisena 6.1.2020. Valmennus kestää kahdeksan viikkoa ja se päättyy 3.3.2020. Valmennus kustantaa 79€, mutta kun käytät koodia DIISKUNEITI, saat valmennuksen hintaan 49€. Mä odotan valmennusta jo innolla, koska olo on suoraan sanottuna paska. Väsyttää, vatsa reistailee, turvottaa, masentaa ja kaikkea mahdollista. Tule säkin mukaan valmennukseen, tässä saa vertaistukea ja pääsee juttelemaan, eikä tartte pusertaa vain yksin omien ajatustensa kanssa. Uskon, että tämä on hyvä mahdollisuus oppia syömään oikein ja tekemään niitä terveellisimpiä vaihtoehtoja. Itse toivon konkreettisesti, että saisin lisää energiaa, laihtuisin ja turvotus lähtisi. Ylipaino on tuonut ainakin itselleni outoja kipuja, oireita ja väsymystilaa elimistöön. Mulla on myös niskassa pieni ”emännän kyttyrä” ja toivon, että se häipyisi tämän valmennuksen myötä 😀

Kuka lähtee mukaan? Tilaa valmennus *tästä!

Muista käyttää koodia DIISKUNEITI ja saat valmennuksen hintaan 49€. Se on tosi edullinen hinta valmiista ruokavaliosta, jumppaohjeista ja vertaistuesta. Itse ainakin lähden yrittämään tuota 500€ palkintoa. Jos sen voitan, niin vien hoikistuneen kroppani heti keväällä palmujen alle. Minun Suurin Muutos matkaa voi seurata täällä blogissa sekä Instagramin puolella, josta minun löytää nimellä Diiskuneiti.

 

LUE MYÖS:

RESEPTI: GLUTEENITON KANA-RIISINUUDELIWOKKI

RESEPTI: MUNAKAS-MUFFINSSIT

RESEPTI: KEVYT FETA-KASVIS GRILLIVUOKA

 

 

Kaupallinen yhteistyö: MT PERSONAL TRAINING

14 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itsellänikin on edelleen raskauskiloja jäljellä, mutta onneksi enää muutama. Ja sinne omaan pääni sisällä olevaan tavoitepainoonkaan ei mahdottomasti olisi matkaa. Jospa sinne vielä joku kaunis päivä pääsisi! Tsemppiä sinnekin 🙂

 2. petra kirjoitti:

  Miten tuo voittajan valinta käytännössä menee? Mua siis kiinnostaa tuo ohjelma ja raha motivoi entisestään 😀

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Valmennuksen päättyessä kolme eniten painoaan prosentuaalisesti pudottanutta palkitaan rahalla 🙂
   Ja sitten lisäksi joka viikko palkitaan paras painonpudottaja jollain tuotepalkinnolla! Itseäni juuri motivoi nämä, jonka vuoksi lähden mukaan tähän 😀

 3. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

  Minä olen myös lähdössä mukaan! Tuo on sun teksti kuulosti todella tutulta…Mulla kaikki alkoi mennä alamäkeä, kun ranne leikattiin keväällä ja treenimotivaatio katosi sen siliän tien. Sitten onkin menty vain alamäkeä ja paino kivunnu aivan uudelle kymmenluvulle. Olo ihan susipaska, väsyttää eikä oikein mikään huvita. Toivon saavani valmennuksesta hyvän alkusysäyksen terveellisempään elämään 🙂

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mä kanssa toivon, että saisin tästä valmennuksesta intoa ja motivaatiota. Ja uskon, että sitä tulee, kun läskiä katoaa ja tulee parempi ja virkeämpi olo 🙂

 4. petra kirjoitti:

  Mua motivoi kans raha mutta kuka valvoo punnitukset? voiko tähän osallistua jos ei asu helsingissä?

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Ei ole väliä missä asuu, koska valmennus tapahtuu verkossa. Ohjeet ja juttelut tapahtuu yksityisen FB-ryhmän kautta. Paino ilmoitetaan viikottain valmentajalle 🙂

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Tsemppiä paljon valmennukseen!

  Valmennus kuuulostaa ihan järkevältä, kun se tehdään oikein perusasioiden ympärille!

 6. Henna kirjoitti:

  Todella monia sellaisia fiiliksiä, joita minäkin koen ja olen kokenut. Oli tosi hyvin toteutettu postaus 🙂

 7. hannamariav kirjoitti:

  Jos laihtua haluaa on mahtavaa, että tapoja löytyy monia! FB-ryhmä tsemppaa aina ihan eri tavalla, samoin rahapalkinto! Täältäkin nyt suuret tsempit, toivottavasti myös perheeltä löytyy tukea rutistukseen!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *