Hae
Diiskuneiti

RESEPTI: MAIDOTON JA GLUTEENITON VADELMA-SUKLAAMOUSSE

Tässä tulee todella helppo ja maukas maidottoman ja gluteenittoman vadelma-suklaamoussen resepti. Tämä mousse sopii hyvin jälkiruoka-pöytään tai kahvihetkeen ystävän kanssa, nam!

VALMISTUSAINEET (4 ANNOSTA)

  • 2 purkkia Plantin kauravispikermaa.
  • 1 levy maidotonta suklaata. Tässä ohjeessa käytetty Rainbown leivontasuklaata, katso muut maidottomat suklaat tästä!
  • 2 dl vadelmia.
  • 1 tl vaniliinisokeria.
  • 1 dl sokeria tai voit halutessasi käyttää myös makeutusjauhetta.

VALMISTUSOHJEET

  1. Jos käytät pakastevadelmia, niin nosta vadelmat pöydälle sulamaan noin. 30 minuuttia ennen moussen valmistusta.
  2. Pilko suklaa pieniksi paloiksi ja sulata se mikrossa tai vesihauteessa.
  3. Vispaa kaurakerma vatkaimella kuohkeaksi ja lisää sekaan sokerit, suklaa ja vadelmat. Jatka vispaamista niin kauan, että ainekset ovat sekoittuneet keskenään.
  4. Laita mousse tunniksi jääkaappiin.
  5. Annostele tarjoiluastioihin, koristele vadelmilla ja nauti!

Voit käyttää tumman suklaan sijasta myös valkosuklaata, jolloin saat loihdittua herkullisen valkosuklaa-moussen. Koristeluun voit käyttää mintunlehtiä, marjoja sekä suklaahippuja.

14 kommenttia

  1. Veega kirjoitti:

    Tämä kuulostaa hyvältä ja helpolta, lähtee testiin! 🙂

  2. AnnaK kirjoitti:

    Toi valkosuklaamousse kiinnostaa! 😀

  3. Nimetön kirjoitti:

    NAM

  4. Asta B. kirjoitti:

    Sopivan simppeliä, mutta älyttömän herkullisen kuuloista! Pitääpä testata. <3

  5. petra kirjoitti:

    Oi nam miten simppeli ohje ja herkulliset kuvat 🤩

  6. tuulanneli kirjoitti:

    Todella herkulline ohje, tätä on kokeiltava.

  7. Mari kirjoitti:

    Nam, tää lähtee kyllä testiin, kuulostaa niin herkulta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *