RESEPTI: MAIDOTON JA GLUTEENITON VADELMA-SUKLAAMOUSSE
Tässä tulee todella helppo ja maukas maidottoman ja gluteenittoman vadelma-suklaamoussen resepti. Tämä mousse sopii hyvin jälkiruoka-pöytään tai kahvihetkeen ystävän kanssa, nam! PS. muista olla mukana vähentämässä ruokahävikkiä ja tilaa elintarvikkeet *Matsmartin hävikkiruokakaupasta (mainoslinkki).
VALMISTUSAINEET (4 ANNOSTA)
- 2 purkkia Plantin kauravispikermaa.
- 1 levy maidotonta suklaata. Tässä ohjeessa käytetty Rainbown leivontasuklaata, katso muut maidottomat suklaat tästä!
- 2 dl vadelmia.
- 1 tl vaniliinisokeria.
- 1 dl sokeria tai voit halutessasi käyttää myös makeutusjauhetta.
VALMISTUSOHJEET
- Jos käytät pakastevadelmia, niin nosta vadelmat pöydälle sulamaan noin. 30 minuuttia ennen moussen valmistusta.
- Pilko suklaa pieniksi paloiksi ja sulata se mikrossa tai vesihauteessa.
- Vispaa kaurakerma vatkaimella kuohkeaksi ja lisää sekaan sokerit, suklaa ja vadelmat. Jatka vispaamista niin kauan, että ainekset ovat sekoittuneet keskenään.
- Laita mousse tunniksi jääkaappiin.
- Annostele tarjoiluastioihin, koristele vadelmilla ja nauti!
Voit käyttää tumman suklaan sijasta myös valkosuklaata, jolloin saat loihdittua herkullisen valkosuklaa-moussen. Koristeluun voit käyttää mintunlehtiä, marjoja sekä suklaahippuja 🙂
LUE MYÖS:
Tämä kuulostaa hyvältä ja helpolta, lähtee testiin! 🙂
Kannattaa testata, oli helppo ja hyvä 🙂
Toi valkosuklaamousse kiinnostaa! 😀
Niin muakin, pakko kokeilla seuraavaksi. Löysin jo maidottoman valkosuklaankin täältä: http://www.vegaanituotteet.net/herkut/suklaat/ <3
NAM
Nam nam 😀
Sopivan simppeliä, mutta älyttömän herkullisen kuuloista! Pitääpä testata. <3
Suosittelen – helppoa ja hyvää 🙂
Oi nam miten simppeli ohje ja herkulliset kuvat ?
Kiitos! 🙂
Todella herkulline ohje, tätä on kokeiltava.
Mahtavaa! 🙂
Nam, tää lähtee kyllä testiin, kuulostaa niin herkulta! 🙂
Jee kiva! 🙂