Hae
Diiskuneiti

JOULUKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Viime vuoden odotetuin kuu eli joulukuu sujahti taas niin vauhdilla ohi, että terve. Sain eilen siirrettyä joulukuusen parvekkeelta varastoon ja vielä pitäisi joulukoristeet raijata kellariin. Onneksi joulu on taas 11 kuukauden päästä ja siellä ne rakkaat joulukoristeet odottavat kellarissa. Nyt on aika keskittyä alkavaan uuteen vuoteen ja omien unelmien tavoitteluun sekä energiatasojen kohotukseen. Joulukuussa oli montakin kivaa juttua, josta mulle jäi päällimmäiseksi mieleen muutto omaan kotiin, joulukalenterien availut ja tietenkin joulu 🙂

MUUTTO OMAAN KOTIIN

Erottiin mieheni kanssa ja muutin meidän yhteisestä asunnosta pois. Eroomme ei juurikaan liity mitään suurempaa draamaa, mulle vaan tuli fiilis, että mun on jatkettava tästä eteenpäin yksin. Löysin ihanan pikkukodin Turun Martista ja vaikka aluksi tuntui, etten kotiudu tänne ollenkaan, niin yhtä-äkkiä vaan tämä alkoikin tuntua kodilta. Mulla ei ollut mitään kalusteita (ja vieläkin puuttuu vaikka ja mitä), mutta ihana blogiystäväni Hanna antoi mulle hänen vanhat keittiöntuolit ja toinen ystäväni antoi minulle valkoisen pöydän, joka löysi tiensä keittiönpöydäksi. Tilasin Jyskistä vuodesohvan, jossa olen myös nukkunut. On ollut kiva laittaa omaa kotia juuri sellaiseksi, kun haluan ja hankkia pikkuhiljaa kaikkea ihanaa kotiin. Mun bestis hankki mulle lahjaksi pinkin Smegin vedenkeittimen ja leivänpaahtimen ja olen kyllä niin kiitollinen! Nyt tunnen varmaan ikuisesti jotain kiitollisuuden velkaa, koska samainen ystävä maksoi myös mun takuuvuokran 😀

Eka aamu uudessa kodissa.

JOULUKALENTERIT

Joulukuussa yksi parhaimpia juttuja oli ehdottomasti joulukalenterien availut ja mulla oli tänä vuonna Nivean, KICKSIN ja YogiTean -joulukalenterit. KICKSIN ihonhoitokalenteri oli todella positiivinen yllätys ja sieltä tuli vaikka mitä luksusmerkkejä. Sain taas vuodeksi kosmetiikkavarastot täyteen ja hetkeen ei kyllä tarvitse mitään kosmea ostaa. Rakastuin erityisesti Clarinsin kiinteyttävään ja heleyttävään kasvovoiteeseen ja Kiehlsin silmänympärysvoiteeseen, jota aion kyllä ostaa ehdottomasti uudestaan. Joulukalenterit on mukava tapa tutustua uusiin tuotteisiin mitä ei muuten uskaltaisi, raaskisi tai tulisi mieleen edes ostaa 🙂

JOULUAATTO

Aattoaamuna heräilin ennen kahdeksaa ja katsoin läppäriltä joulupukin kuumalinjaa (en ole saanut vieläkään telkkarista tv-kanavia toimimaan). Ulkona oli niin kaunis ilma, aurinko paistoi ja oli kunnon lumikinokset. Lähdinkin 10 aikaa aamulla tekemään pienen joululenkin urheilupuistoon, jonka jälkeen söin aamupalaksi glögiä ja leipää. Äitini tupsahti oven taakse joskus yhden aikaan juuri kun olin nukahtanut päikkäreille ja pikkusiskoni tulivat mun luokse neljän aikaan. Ruoaksi tehtiin veneperunoita ja siskoni toi mukanaan hänen tekemää kanakastiketta. Lisäksi oli salaattia ja rosollia, mutta perinteistä jouluruokaa on turha tehdä, kun sitä ei syö kuin minä ja mullekin riittää se yksi kerta joulussa. Kuuden aikaan illalla avattiin lahjat ja loppuilta kului höpötellessä ja piparitaloa koristellessa. Mun ex-mies tuli illalla käymään myös glögillä ja toi mulle viiniä, juustohöylän (koska en omistanut sellaista) ja dogibagin jouluruokaa. Olin niin happy tuosta jouluruoasta ja söinkin koko eväsrasian yhdeltä istumalta 😀

Aattoaamun paketointituokio.

Ihanaa uutta vuotta kaikille ?

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

PARHAAT TESTAAMANI HIUS-, JA IHONHOITOTUOTTEET 2022

TYKÄTYIMMÄT INSTAGRAM JULKAISUT JA TARINAT NIIDEN TAKAA 2022

KICKSIN IHONHOITO-JOULUKALENTERI 2022

5 kommenttia

 1. Heidi Salokangas /Kaavoihin kangistumatta -blogi kirjoitti:

  Moi, Mukavalle alueelle olet sinäkin asettautunut eron jälkeen asumaan. Itsekin pidän Turun pikkukotia Martissa. Onnea uuteen elämänvaiheeseen!

 2. byelinpo kirjoitti:

  Kiva kuulla, että joku muukaan ei välitä jouluruoasta ja oikeasti voisi tehdä jouluna jotain muuta herkku ruokaa. Meillä oli kinkkua, perunalaatikkoa (maistoin molempia), mutta ei ole mun juttu.

 3. villananna kirjoitti:

  Entisenä Marttilaisena on pakko sanoa, että ihan parasta aluetta asua <3

 4. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

  Jouluun liitetään aika tavalla odotuksia ja stressiä, vaikka sen pitää olla juuri rauhan ja rentoutumisen aikaa. Juuri niin kuin teinkin 🙂.

  Tällä kerralla jouluaattona me vielä matkustettiin Maltalta Tallinnaan, joten oma jouluruoatkin oli tehty vasta uudenvuoden jälkeen.

 5. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  ihan kuin joulusta ois jo ikuisuus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *