Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

TESTISSÄ BYBI BEAUTYN UUSI IHOA KUORIVA JA KIRKASTAVA -KASVOVESI

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Tänään on torstai ja *House Of Organic -verkkokaupan luonnonkosmetiikkapäivien toinen päivä. Eilisen artikkelin BYBI Beautyn uusista silmänympärysvoiteista pääset lukemaan tästä. Tänään esittelen teille BYBIN juuri lanseeratun kasvoveden joka kantaa nimeä Day Glow Brightening AHA Tonic. Kasvovesi löytyy torstain tarjouksista ja sen saa itselleen viidellätoista eurolla!

House Of Organicin verkkokaupassa käy kova kuhina ja jokaiselle päivälle sunnuntaihin saakka löytyy uudet tarjoukset. Tarjouksessa on myös paljon BYBI Beautyn tuotteita. Tarjouskuvastoa pääset selailemaan tästä. Koodilla YHDISTÄ voit tehdä ostoksia useampana päivänä ja voit yhdistää ne samalla hinnalla yhteiseen postikuljetukseen. Jos tarjoustuotteita jää, niin ne saa ostaa alehinnoin myös seuraavana päivänä, mutta moni tuote myydään loppuun saman päivän aikana. Esimerkiksi BYBIN suosittu Mega Mist kasvosuihke myytiin eilen muutamassa tunnissa loppuun.

MIKSI KASVOVETTÄ KANNATTAA KÄYTTÄÄ?

 • Se poistaa kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia.
 • Kosteuttaa todella tehokkaasti ihoa.
 • Tasapainottaa ihon PH-arvoa.
 • Auttaa seerumia ja kasvovoidetta imeytymään paremmin ihoon.
 • Puhdistaa ihohuokoset.

BYBI Beauty on englantilainen luonnonkosmetiikan huippumerkki ja kaikkiin tuotteisiin valitaan mukaan ainoastaan vain sellaisia raaka-aineita, jotka oikeasti ravitsevat ihoa ja mukaan ei ole lisätty mitään turhaa. BYBI Beauty tekee todella tehokkaita tuotteita ja ne tekevät sen minkä lupaavatkin ja positiiviset vaikutukset näkyvät iholla välittömästi.

BYBIN TUOTTEET OVAT:

 • 100% luonnollisia.
 • Vegaanisia.
 • Cruelty Free.
 • Leaping Bunny sertifikaatti.
 • Pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä.

KIRKASTAVA KASVOVESI – DAY GLOW BRIGHTENING AHA TONIC

Uusi Day Glow -kasvovesi sopii käytettäväksi aamuisin. Meikkejä sillä ei tule putsata, sillä sen maitohapot kuorivat ihoa ja käyttö soveltuu ainoastaan puhtaalle iholle. Kasvovesi on melkein tuoksuton, joten uskon sen sopivan tuoksuherkille. Kasvovesi on todella tehokas ja se kirkastaa kasvot välittömästi tasoittamalla ihon omaa sävyä. Se sisältää reishi-, ja shiitake-sieniä, jotka rauhoittavat ihoa ja estävät tulehduksia. Kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää joka aamu. Itse tykkään kovasti tästä kasvovedestä ja sillä on ihana aloittaa aamun ihonhoitorutiinit. Kasvoveden jälkeen levitän iholle vielä BYBIN *mustikkaseerumin, *silmänympärysvoiteen ja *päivävoiteen. Kannattaa huomioida, että kasvoveden kuorivat AHA-hapot jättävät ihon alttiiksi auringolle, joten tämän rinnalla on hyvä käyttää päivävoidetta joka sisältää UV-suojan. Esimerkiksi BYBIN *Day Defence päivävoide sisältää SPF 30 suojan aurinkoa vastaan.

Sisältää: maitohappoja, antioksidantteja, reishi-, ja shiitake sieniuutetta, valkoisen teelehden uutetta, melissa-kukkaisvettä.

Käyttö: levitä kasvovettä vanulapun avulla kasvoille aina aamuisin.

Hinta: 15,00€ 19,90 € | Osta *tästä!

Tämä kasvovesi on kyllä mahtava uutuus – tykkään! Nyt kannattaa käyttää hyväksi luonnonkosmetiikkapäivien tarjoukset ja päivittää ihonhoitotuotteet tähän päivään. Luonnonkosmetiikkapäiville pääset hyppäämään *tästä, ja tarjouskuvastoon voit tutustua täältä!

Käytätkö kasvovettä ja onko sinulla jokin oma suosikki? 🙂

 

LUE MYÖS:

TESTISSÄ BYBI BEAUTYN UUDET SILMÄNYMPÄRYSVOITEET

PARHAAT LUONNONKOSMETIIKAN KASVOSUIHKEET + ARVONTA

 

 

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic

6 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Aina on oltava kasvovettä! Usein käytän niitä jotka on herkälle iholle!

  Juhlitko vappua?

 2. villananna kirjoitti:

  En ole kyllä enää vuosiin käyttänyt kasvovettä, aikanaan tuli kyllä käytettyä.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itsellänikin tämä odottelee testaustaan 🙂

 4. Marjut kirjoitti:

  Pitääkin mennä heti kurkkaamaan nuo tarjoukset, kiitos vinkistä. <3 🙂 Ihanaa alkavaa viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.