Hae
Diiskuneiti

HELPOTUSTA KEVÄTPÖLYN AIHEUTTAMIIN ALLERGISIIN OIREISIIN

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuotteet saatu PR-näytteinä.

Ihanaa kevät on täällä – vaikkakin eletään jo toukokuuta ja ulkolämpö näyttää +4 😀 Onneksi mukaan on myös mahtunut lämpimiä päiviä ja ainakin täällä Turussa kirsikkapuut kukkivat jo. Puiden lehdet puhkeavat pikku hiljaa ja siitepölyn (ja varsinkin katupölyn) määrä on aivan jäätävä. Pesin parvekkeen viime kuussa ja se on jo täynnä pölyä, että ehkä olisi kannattanut odottaa toukokuun lopulle. Moni kärsii siitepöly-allergiasta ja kevät voi olla tuskaista aikaa. Itselläni silmät kuivuu, vuotaa ja kutiaa, yskittää ja väsymys on jäätävä. Tämä onkin jo toinen kevät kun käytän Allervexin silmäsuihketta ja en osaa enää edes kuvitella miten olen selvinnyt aiemmin ilman sitä. Kissalla on menossa karvanlähtöaika ja silmäsuihke auttaa myös todella hyvin siihen vaikka en allerginen kissalle olekaan, mutta eläinpöly kuitenkin asunnossa pöllyää.

ALLERVEX SILMÄSUIHKE

Allervex silmäsuihke on tarkoitettu allergisiin silmäoireisiin ja sitä voidaan käyttää allergisen sidekalvotulehduksen hoidon tukena. Allervex vähentää allergisia silmäoireita ja päivittäistä allergialääkkeiden käyttöä.  Allervex auttaa siitepölyn, eläinpölyn, homeen ja katupölyn aiheuttamaan silmän ärsytykseen ja punoitukseen. Allervexin silmäsuihke on siitä ihan paras, että se suihkautetaan silmäluomen päälle josta se imeytyy silmään. Se on super kätevä laukussa ja sitä voi lisätä vaikka kesken työmatkan. Silmätippojenn kanssa kuitenkin tarvitsee aina peiliä niin olen kokenut tämän suihkeen todella käteväksi.

  • Lievittää silmien ärsytystä ja punoitusta.
  • Kostuttaa silmiä.
  • Virkistää silmiä.
  • On erittäin helppo annostella: sulje silmät ja suihkauta!

Käyttö: suihkauta suljetuille silmille 3-4 kertaa päivässä.

Sisältö: Allervex silmäsuihkeen vaikuttavat ainesosat ovat PER-LIP® liposomimikrokapselit ja hyaluronihappo 0,3 %. Perilla lievittää silmien ärsytystä. Liposomit ja hyaluronihappo kosteuttavat silmää sekä silmäluomen ihoa.

Hinta: 20,10€ – Osta *tästä!

ALLERVEX TABLETIT

Nyt Allervexin tuoteperheeseen ovat tulleet myös tabletit, jotka tukevat elimistön luonnollista puolustuskykyä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tabletit sisältävät D3 -vitamiinia ja olen syönyt tableteita nyt kuuriluontoisesti väsymyksen takia. Moni muukin on sanonut, että kevät väsyttää ja ilmeisesti lisääntynyt valo väsyttää vaikka sen pitäisi juuri piristää. Allervexin tabletti sisältää D-vitamiinia vain 5 µg, joten suosittelen syömään vielä erikseen D-vitamiinilisää esim. 50 µg. En osaa sanoa onko tabletit auttaneet, mutta ei ainakaan nokka vuoda tai yskitä niin paljoa.

Kversetiini ja perilla

Allervex tablettien sisältämä kversetiini on Japanin pagodipuun (Sophora japonica) kukinnoista saatava flavonoidi ja perilla on kuivauutetta perilla frutescens –kasvista. Perilla sisältää runsaasti rosmariinihappoa ja muita flavonoideja, kuten luteoliinia, apigeniinia ja krysoeriolia. 

Käyttö: 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa mieluiten ruokailun yhteydessä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Sisältö: Kversetiini 150 mg/tabl., perillan kuivauute 80 mg, D3-vitamiini 5 µg. Tablettien säädellysti vapauttavan rakenteen ansiosta ainesosat vapautuvat kontrolloidusti. Tablettia ei saa murskata.

Hinta: 12,15€ – Osta *tästä!

Kärsitkö sinä keväisin siite-, ja katupölyn haitoista? Itse voin lämpimästi suositella varsinkin tuota silmäsuihketta. Sitä olen käyttänyt nyt jo kahtena keväänä. Hyppää ostoksille *tästä 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

PIRISTÄ KOTIA MUUMITEKSTIILEILLÄ – MUN VIISI SUOSIKKIA

GALLERIX – JULISTEILLA PIRISTYSTÄ KEITTIÖÖN + ALEKOODI

JUORUJA JA DRAAMAA JO 30-VUOTTA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *