Hae
Diiskuneiti

NELJÄ KETORESEPTIÄ AAMUPALAPÖYTÄÄN

Tein alkuvuodesta listauksen, jossa esittelin seitsemän keto-arkiruoan reseptiä. Moni laittoi viestiä, että sama setti keto-aamupalaresepteistä olisi kiva. Tässä siis tulee neljä keto-reseptiä, jotka sopivat täydellisesti vähähiilihydraattiseen ja gluteenittomaan aamupalapöytään. Omia suosikkejani ovat sämpylät ja chia-marjavanukas 🙂

PS. Fitnessfirstin verkkokaupasta saa ostettua edullisesti ketogeeniseen ruokavalioon sopivia *tuotteita (mainoslinkki) ?

MUNAKAS-MUFFINSSIT

Munakas-muffinssit ovat helppo valmistaa ja niihin voi laittaa melkein kaikkea mitä jääkaapista löytyy. Omat suosikkitäytteeni ovat feta, jauheliha ja bimit. Nämä sopivat mainiosti brunssipöytään ja itselläni on näitä usein töissä välipalana kahvin kanssa. Jos noudatat ketoa, niin vältä vihanneksista porkkanaa, herneitä ja maissia.

Nappaa resepti tästä!

CHIA-MARJAVANUKAS

Mun herkku keto-aamupala on ehdottomasti chia-marjavanukas. Laitan chia-siemenet yöksi maitoon turpoamaan ja valmistan loput vanukkaasta aamulla, jotta se on tuoretta. Otan usein tätä mukaan töihinkin ja tämä on kyllä niin herkkua ja täyttävää, että ai että! Chia-siemenet ovat todella terveellisiä ja ne ovat vatsan paras kaveri.

Nappaa resepti tästä!

ketopannari raejuustosta

Sunnuntain hitaisiin aamuihin sopii ihanasti herkullinen ketopannari joka tehdään raejuustosta. Päälle sokeritonta hilloa ja kermavaahtoa omnomnom! Tällä reseptillä tulee pannaria 1/2 pellillinen. Jos haluat tehdä koko pellillisen, niin tuplaa vain aineet.

Nappaa resepti tästä!

kaksi helppoa ketosämpylän reseptiä

Sämpylät kuuluvat ehdottomasti aamuun ja onneksi myös ketona voi tehdä herkullisia leipiä. Oma suosikkini on siemensämpylät ja toisena tulee muhkeat juustosämpylät, jotka valmistetaan mantelijauhoista. Päälle juustoa, metvurstia ja kurkkua – nam!

Nappaa resepti tästä!

Näillä resepteillä voit koostaa vaikka herkullisen keto-brunssin. Toivottavasti sait näistä vinkeistä jotain uusia ideoita vähähiilihydraattiseen aamupalapöytään 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

SEITSEMÄN HELPPOA KETO-ARKIRUOKA RESEPTIÄ

RESEPTI: FETA-JAUHELIHAPIIRAKKA (GLUTEENITON + KETO)

RESEPTI: PUMPKIN SPICE-PIIRAKKA (GLUTEENITON, KETO)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.