Hae
Diiskuneiti

ÄITIENPÄIVÄ: ALLE 20 EURON LAHJAVINKIT

*Sisältää mainoslinkkejä

Kaikilla ei ole välttämättä aina varaa tuhlata lahjoihin isoja summia, mutta jokin kiva lahja on silti mukava antaa, koska se tuo itsellekin niin hyvän mielen. Keräsin tähän artikkeliin alle parinkympin lahjavinkkejä ja yritin miettiä juuri sellaisia lahjoja, joista on saajalleen oikeasti jotain iloa. Turha krääsä ei ilahduta ketään 🙂

MADE FOR EVERY BODY

The Body Shopin tuotteita rakastaa varmasti kaikki ja heillä on myynnissä myös valmiita lahjapakkauksia, jos itse ei jaksa pähkäillä eri tuotteiden välillä. Minunkin hehkuttaman Cactus Blossom -sarjan lahjapakkauksen saa nyt alle 20 euron hintaan. Lue lisää Cactus Blossom sarjasta *tästä ja tilaa *tästä.

PS. The Body Shopilla on kaikki tuotteet -20% sunnuntaiseen 5.5 saakka.

MUUMIMUKI TOIMII AINA

Muumit ilahduttavat aina tai ainakin varmaan 90% suomalaisista ajattelee näin. *Makujakaupalla on tarjouksessa melkein kaikki Arabian Muumi-mukit hintaan 12,90€ (paitsi uutuudet). Tilaa ihana Muumimamma-muki ja täytä kuppi suklaakarkeilla ja parilla arvalla. Helppo ja kiva lahja, joka on varmasti saajalleen mieluinen. Kurkkaa alennetut Muumi-mukit *tästä.

KUKKAKIMPPU OVELLE

Jos et asu samassa kaupungissa äitisi kanssa tai et pääse merkkipäivänä kylään, niin voit muistaa äitiäsi ovelle tuotavalla kukkakimpulla. Kukkalähetin tuoma kukkakimppu ilahduttaa aina iästä riippumatta ja ovelle tuotavissa kukkayllätyksissä on aina vain jotain yhtä maagista. Ruusuja vai kukkakimppu – kurkkaa tästä *Interfloran valikoima.

KOKOA HERKKUKORI HÄVIKKIRUOASTA

Herkkukori on aina kiva sekä varma lahjaidea. Matsmartin hävikkiruokakauppa myy todella edullisesti erilaisia tuotteita, jotka ovat poistuneet kaupoista myynnistä esim. pakkausten vaihtumisen vuoksi tai lähenevien parasta ennen -päiväyksien takia. Kahvia, suklaata, saippuaa, mausteita yms! Kurkkaa mitä kaikkia tuotteita *Marsmartilla on myynnissä tällä hetkellä ja kokoa oma herkkukorisi upeasti, mutta edullisesti.

ÄÄNIKIRJAT KÄNNYKKÄÄN JA TABLETTIIN

Tämän vuoden suuri hitti taitaa olla äänikirjat. *Nextory tarjoaa jättimäisen valikoiman e-kirjoja. Kiinteällä kuukausimaksulla voi lukea ja kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluaa. Ota *tästä äidillesi lahjaksi 14-päivän kokeilujakso ilmaiseksi. Jatkossa Nextoryn palvelu maksaa alkaen 14€ kuukaudessa, joten voit tarjota äidille vaikka parin kuukauden lukemiset ilmaiseksi ja kysyä sitten haluaako äiti jatkaa vielä tilausta itse. PS. Nextoryn äänikirjoja voi lukea myös offline-tilassa esim. lentokoneessa ja matkoilla.

hajuvesi

Tilaa äidille lahjaksi jokin ihana hajuvesi. *NordicFeel:in valikoimasta löydät useita eri hajuvesiä alle 20 euron hintaan eli hajuvesiä ostaessaan ei tarvitse maksaa itseään silti kipeäksi. Hajuvesi on monelle mieluinen lahja ja *NordicFeel:in valikoimaan on tullut nyt kesän ihanat uutuustuoksut.

Mitä pidit näistä vinkeistä ja lähtikö jokin näistä ehkä tilaukseen? 🙂

10 kommenttia

 1. Melissa kirjoitti:

  Mun lahjatoive on aina sama…Omaa ompeluaikaa.

 2. Sorakukka kirjoitti:

  Minä kuulun niihin 10% joukkoon joka ei tykkää muumimukeista. Onneksi äitini on toista maata. Ruokalahjat on aina mukavia ja siksi harmittelenkin kun äitienpäivä ei ole syksyllä jolloin puutarhasta saisi värikkään ja maittavan lahjan johon voisi lisätä tuore tuotteiden lisäksi hilloja ja mehua.

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Hyviävinkkejä!
  Omalla äidilläni on kaikkea eikä hän halua mitään turhaa. Hän on aina ulkomailla äitienpäivänä. Matkalla Espsnjan talvikodista matkailuautolla Suomeen. Muistaminen on siis hankalaa. Ehkä kuitenkin joku kaunis muumimuki. Vaikka niitäkin äidillä alkaa olla tarpeeksi…

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   No onneksi äitienpäivää voi viettää myös etukäteen tai myöhemmin. Tilaa kukkapuska oven taakse odottamaan 🙂

 4. Helena kirjoitti:

  Kiitos näistä lahjaideavinkeistä. Monesti jokin itsetehty kortti on ilahduttanut äitiä paljon ja niin kuin mainitsit ei lahjan tarvitse olla mikään hintava.

 5. Heta kirjoitti:

  Äänikirjat ovat kyllä hyvä lahjavinkki, tosin tiedän, että oma äitini tykkää enemmän plärätä lehtiä, joten ehkä jokin lehti olisi varma valinta hänelle, esim https://www.lehtitarjoukset.com/lehti-naiselle-lahjaksi/

  Aineettomat lahjat ovat kyllä kans mukavia ja äitini arvostaa myös itse tehtyä korttia. Yleensä valmistamme yhdessä äitienpäivälounaan ja se on ihan mukava perinne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.