Hae
Diiskuneiti

UNBOXING: ESSENCEN SYKSYN UUTUUDET 2018

*Sisältää mainoslinkkejä

*TUOTTEET SAATU PR-NÄYTTEINÄ.

Kävin tiistaina karkkikaupassa eli essencen syksyn/talven uutuuksien lanseeraustilaisuudessa. PR-tapahtuma järjestettiin Helsingissä FAB-Makeup Hairin tiloissa ja liike oli koristeltu pinkeillä ilmapalloilla, lameverhoilla ja kukkasilla – olin jo aivan häkeltynyt sisään astuessani. Minut istutettiin heti meikkiin ja toivoin meikkaajalta, että haluan punaiset huulet sekä paksut eyelinerit – koska ne yhdessä toimivat aina.

Olen hehkuttanut essencen tuotteita jo pitkään ja syyt miksi itse käytän essenceä ovat tuotteiden korkea laatu, edullisuus, vaihtuva valikoima ja parasta on se, että essencen tuotteita ei testata eläimillä. Koska essencen kosmetiikka on todella edullista inspiroi se ainakin itseäni kokeilemaan uusia sävyjä ja tuotteita, joita ei ehkä muuten tulisi ostettua. Tuotteet sisältävät aina myös hoitavia ainesosia eli vaikka saat loihdittua itsellesi näyttävän ja pysyvän meikin, niin myös iho pitää siitä – ilman kauheata finnisotaa!

Essencen syksy on täynnä metallinhohdetta ja glitteriä ja nyt pääsette kurkkaamaan mitä uusia tuotteita on tulossa *Tokmannin verkkokauppaan ja myymälöihin parin viikon sisällä! Kaikilla Essencen tuotteilla on aina kova menekki ja yleensä kauppojen hyllyt notkuvat tyhjyyttään – suosittelen siis tilamaan suoraan verkkokaupasta, niin saat varmasti kaikki haluamasi tuotteet.

POHJUSTUS

Kasvojen pohjustusta varten essence tuo kolme uutta primeriä, joista Prime-Studio Mattifying + Pore Minimizing Primer löytyi PR-näytteenä. Tämä primer antaa iholle mattapintaisen lopputuloksen ja se pienentää ihohuokosia. Testasin tätä tuotetta työmeikissä ja se antoi iholle ihanan ilmavan ja sileän tunteen sekä huomasin, että se selkeästi pienensi ihohuokoisia ja tasoitti kasvojen  ihoa. Tätä primeriä voi käyttää sellaisenaan tai meikkivoiteen alla ja itse olen käyttänyt tätä pelkästään ilman meikkivoidetta, koska primer jo itsessään tuo kasvoille ns. meikkipohjan.

Camouflage+ healthy Glow Concealer on nestemäinen peiteaine joka sisältää vitamiinejä, on vedenkestävä ja auttaa peittämään tummia silmänalusia. Peiteaineessa on valoa heijastavia pigmenttejä, jotka auttavat pitämään katseen ja silmänaluset kirkkaana.

Uusin tulokas essencen meikkivoide perheeseen on Insta Perfect Liquid Make Up. Tämä nestemäinen mattapintainen meikkivoide peittää hyvin, mutta iho näyttää kuitenkin raikkaalta. Itselläni on tämä meikkivoide sävyssä 30 #funny ivory ja ainakin nyt kahden kokeilukerran jälkeen olen tykännyt tästä kovasti. Tätä meikkivoidetta löytyy yhdeksässä eri sävyssä ja meikkivoide on vedenpitävä sekä eri sävyjä voi kätevästi miksata keskenään.

Go For The Glow highlighter -paletti sisältää kolme hohtavaa sävyä, jotka antavat kunnon hohdon kasvoille. Sävyjä voi myös sekoittaa keskenään ja luoda sillä tavalla itselleen mieluisen kuullon kasvoille.

LUOMIVÄRIT

Metallinhohto on in syksyn luomiväreissä. Melted Chrome -sarjan luomivärejä tulee kuudessa eri sävyssä ja pigmentti niissä on aivan huikea – ei tarvitse montaa kertaa sutaista kun luomet hohtaa kuin discopallo 😀

Sain PR-näytteenä luomiväripaletin nimeltään Too Glam To Give A Damn, jossa on kahdeksan luomiväriä, joista osa on mattaisia ja osa luomiväreistä sisältää glitteriä. Minusta on kiva, että paletista löytyy myös sävyjä ilman glitteriä, sillä ihan aina en itsekään halua glitteriä käyttää. Paletissa on myös mukana highlightereita jotka sopivat jokaiseen paletissa olevaan luomiväriin. Paletti on tosi monipuolinen ja sävyjä löytyy nudesta metallinsävyihin.

HUULIPUNAT

Uudet Velvet Matte -sarjan huulipunat ovat kermaisia ja niissä on äärettömän hyvät pigmentit, jotka yhdessä antavat huulille mattamaisen lookin. PR-tilaisuudessa meikkaaja testasi minulle sarjan tummanpunaista väriä ja se kesti huulillani ihan täydellisenä kuusi tuntia! Kaikki Velvet Matte -sarjan huulipunat ovat vegaanisia.

Toinen uutuus on Insta Care huulipuna joka sisältää hoitavaa e-vitamiinia ja 20% kasvisrasvaa, joten huulipuna hoitaa ja kosteuttaa samalla huulia. Testasin tätä ja huulipuna antoi samanlaisen tunteen kuin huulivoide, mutta antoi silti kunnon värin huulille. Huulipunia on kuudessa eri värissä ja kuvissa minulla on huulissa sävy 01 Sandy Sunrise.

KYNNET

Aivan uudet Glitter On Glitter Off kynsilakat toimivat niin, että niitä tarvitsee laittaa vain yksi kerros ja ne antavat ihan täydellisen peiton – eli aivan tajuton pigmentti näissäkin. Kynsilakkaa ei tarvitse poistaa ollenkaan kynsilakanpoistoaineella, vaan kynsilakka kuivuu kynnelle kuin ”teippi”, joka vedetään vain pois kynneltä, kun sen haluaa pois – eikö kuulosta ihan superilta? Itse vihaan sitä, kun yleensä glitter-lakkoja saa hinkata ja vänkätä pois useita minuutteja – no mutta tätä ei tarvitse, joten tulen varmasti käyttämään jatkossa glitteriä kynsissä useammin.

Toinen uusi kynsilakkasarja on nimeltään Cosmic Lights ja hohtavia lakkoja tulee kaiken kaikkiaan kuudessa eri sävyssä glitter ja hologrammi efekteillä. Itselläni on kuvissa kynsissä Cosmic Lights sävyssä 04 #holo me crazy ja Glitter on Glitter Off sävyssä 02#razzle dazzle.

Minulle aivan uusi juttu näistä uutuuksista oli Melted Chrome Nail Powder eli kynsipuuteri, jonka essence tuo kauppoihin kuudessa eri sävyssä. Kynsipuuteri ripotellaan lakatun kynnen päälle ja puuteri kiinnitetään sarjan uudella Melted Chrome Sealing Top Coat päällyslakalla. Kynsipuuteri antaa kynsille kunnon kimalteen, jota muuten pelkillä kynsilakoilla ei täysin saa. Tätä tuotetta en ole ehtinyt vielä testaamaan, mutta raportoin myöhemmin tästä Instagramin puolella.

Uutuutena tulee myös kynsille oma My Beauty Nail Ritual Smoothing Nail & Cuticle Sugar Peeling -sokerikuorinta, jota testasin heti ja olin oikeasti ihan ällistynyt, sillä kuorinta pehmensi kynsinauhat niin hyvin, että sain pelkästään vetämällä kuolleet kynsinauhat kokonaan pois. Lisäksi sokerikuorinta pehmensi kynnet ja kynsien ympärillä olevan ihon, joten uusi kynsilakka on ihana levittää terveelle ja hoidetulle kynnelle.

RIPSIVÄRIT

Olen hehkuttanut jo pitkään essencen ja Lidlin ripsivärejä ja erityisesti essencen ripsareista on tullut suosikkejani. Uusin tulokas ripsivärien sarjaan on I Need A Miracle mascara, jonka pähkinän muotoinen harja antaa ripsille pituutta ja volyymia. Testasin heti tätä uutta tulokasta ja pidin erityisesti siitä, että se erottelee ripset kunnolla, eikä ripsistä tule paakkuiset.

MAGNEETTIRIPSET

Ihan huikea uutuus on essencen omat magneettiripset, joissa molemmissa reunoissa on magneetit. Itselläni on jo toisen merkin magneettiripset, mutta niissä on vain yksi magneetti ja ne eivät oikeen kunnolla asetu silmään ja jos esim. ulkona tuulee, niin ne ovat sen jälkeen vinksin vonksin. Testasin heti näitä essencen magneettiripsiä ja voitteko kuvitella, että sain ne ensimmäisellä yrittämällä kiinni ripsiin ja ne pysyivät täydellisesti koko työpäivän – joten voin hyvällä omalla tunnolla suositella näitä essencen magneettiripsiä teillekin ja myyntihinta on vain 7,49€!

Magneettiripsiä tulee kaksia erilaisia: pituutta sekä volyymia antavat. Itselläni on kuvassa volyymiripset. Magneettiripset tulee säilyttää niiden omassa rasiassa ja ne voi käyttää aina uudelleen ja ripsiliimaa ei tarvita, joten nämä sopivat myös allergisille. Ripset ovat todella luonnolliset, eivätkä mitkään överit, joten niitä voi hyvin käyttää myös arkena, kun haluaa vähän korostaa omia silmiä.

Tykkäätkö sinä essencen tuotteista ja odotatko innolla syksyn uutuuksia? Kaikki essencen uutuudet näet tästä ja voit tilata tuotteet kätevästi *Tokmannin verkkokaupasta tai käydä shoppailemassa paikan päällä. Kiitos vielä Why Or Not PR-toimistolle ihanasta lanseeraustilaisuudesta!

12 kommenttia

 1. Jenna kirjoitti:

  Tää postaus oli tosi hyvä! Mä niin tykkään Essencen meikeistä ja ihana kuulla kokemuksia uutuuksista. 🙂

 2. Ansku kirjoitti:

  Mä en edes ole tiennyt tuollaisesta kynsikuorinnasta. Olisi kyllä tarpeellinen.

 3. Inka Monola kirjoitti:

  Oi ihania juttuja sait<3

 4. Maiju kirjoitti:

  Diina, voitko tehdä meikkitutoriaalin? Erityisesti kiinnostaa noiden magneettiripsien asentaminen.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Heippa Maiju!
   Voin tehdä videon Instagram storyn puolelle 🙂 Nuo ripset ovat kyllä super helppo kiinnittää ja myös paketissa on selkeä ohje 🙂

 5. Äiti kirjoitti:

  Osaatko sanoa, mistä joulukalenterin voisi ostaa ja koska? Tytär jäi viime vuonna ilman..

 6. Nimetön kirjoitti:

  Tuotteita ei testata eläimillä, mutta monissa ko. merkin huulikiilloissa on karmiinia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.