Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

LOPPUVUODEN BUCKET LIST + ALEKOODI

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Pidän syksystä ja se on ollut mulle ollut aina sellaista tosi inspiroivaa aikaa. Tuntuu, että syksy on mulle vähän kuin uusivuosi ja juuri syksyisin mulla on sellainen ”new year – new me” fiilis. Loppuvuosi on yleensä aina täynnä kaikkia kivoja juttuja ja menemisiä ja syksyn sekä loppuvuoden kalenteri alkaakin jo pikkuhiljaa hahmottua. Monet vihaa marraskuuta, koska se on vuoden pimein kuukausi. Mä taas oikein odotan marraskuuta, koska silloin on mun synttärit ja saa laittaa joulukoristeet – joulukuusesta puhumattakaan 😉

Takki *Polar Bear, Junkyard.fi.

BUCKET LIST LOPPUVUODELLE

1. REISSU UUTEENKAUPUNKIIN

Teen aina syksyisin perinteisen reissun mamman luokse vanhaan kotikaupunkiini Uuteenkaupunkiin. Mamma on ollut minulle ihan hirveän tärkeä ja rakas pienestä saakka. Hän on hoitanut minua ja touhunnut kanssani koko elämäni, joten nyt kun hän on jo vanha, on ihana antaa hänelle vähän takaisin viettämällä hänen kanssaan aikaa. Yleensä kokkailen meille brunssit, juhla-ateriat yms ja vietetään kunnon hemmoittelupäiviä. Käyn hänen puolestaan kaupassa, vien roskat, siivoan. Höpötellään ja ei ole kiire mihinkään. Mamma on best!

2. YSTÄVÄN YRITYKSEN 10-VUOTIS JUHLAT

Rakkaan ystäväni Reetan kauneus-salonki Salossa täyttää jo 10-vuotta! Olen kyllä hirmuisen ylpeä Reetasta, joka on voinut työllistää itsensä näin monen vuoden ajan omalla yrityksellään. Ceciliin liittyy ihania muistoja ja en ihmettele, sillä siellä on tullut vietettyä melkein koko nuoruusaika ripsiä, kynsiä ja hiuksia laittaen. Lokakuun alussa matka suuntaa siis Saloon juhlistamaan Cecilin pyöreitä.

3. KISSAKAHVILAAN

Olemme todella läheisiä 13-vuotiaan pikkusiskoni kanssa ja hän rakastaa suuresti kissoja. Ajattelin yllättää hänet nyt syksyllä ja viedä hänet Helsingin tai Tampereen kissakahvilaan – hän ihastuu varmasti ikihyviksi. Samalla päästään pienelle reissulle tekemään kaikkea kivaa.

4. PR-TAPAHTUMAT

Bloggaajana saan useasti kutsuja erilaisiin PR-tapahtumiin, mutta koska ne kaikki järjestetään aina Helsingissä olen melkein aina estynyt menemään. Täältä maalta kestää noin 3 tuntia päästä Helsinkiin, niin edestakaisin matkat 6 tuntia eivät oikein houkuttele. Tänä syksynä ajattelin repäistä ja mennä jonain päivänä kiertämään PR-tapahtumia ja toimistoja.

5. HALLOWEEN

Rakastan Halloweenia ja odotan sitä jo innolla. Olen melkein joka vuosi järjestänyt jonkinlaiset Halloween-partyt ja sellaiset ajattelin myös tänä vuonna pienimuotoisesti järjestää. Ajattelin Halloween-viikonlopun perjantaina järjestää lastenjuhlat ja lauantaina olisi sitten aikuistenjuhlat. Rakastan naamiaisasuja ja Halloweenin karnevaalitunnelmaa.

6. I LOVE ME MESSUT

Olen viimeksi ollut I Love Me -messuilla vuonna 2017 ja silloinkin olin koko messuviikonlopun töissä siellä. Nyt ajattelin repäistä ja lähteä tänä vuonna messuille ihan asiakkaana. Mukaan otan pikkusiskoni ja tarkoitus olisi viettää oikein yö jossakin Helsingin hotelleista ja antautua oikein kunnolla messuhuumaan.

7. HÄÄPUVUN ETSINTÄREISSU TALLINNAAN

Yksi ystävistäni menee naimisiin ensi kesänä ja meillä olisi tarkoitus lähteä Tallinnaan katsomaan hääpukuja, sekä viettämään aikaa tyttöjen kesken. Tarkoitus olisi uppoutua hääpukujen maailmaan, syödä jossain ihanissa ravintoloissa ja siemailla ehkä viiniä. Olemme pohtineet, että lähtisimme matkaan marraskuussa, joten silloin siellä voisi ehkä olla jo Tallinnan joulutori pystyssä – tälläisenä jouluhulluna tulen varmasti sekoamaan.

8. VAIKUTTAJAMEDIAN PARTYT

Vaikuttajamedia järjestää marraskuussa partyt Helsingissä ja sinne on päästävä, koska olisi niin ihanaa nähdä kaikkia meidän bloggaajia. Olen todella huono lähtemään mihinkään juhliin, varsinkin jos kaikki ovat tuntemattomia ja avecia ei saa ottaa. MUTTA nyt aion kerätä rohkeuteni ja näihin juhliin menen.

9. OMAT SYNTTÄRIT

Minun synttärini ovat 24.11 ja odotan tuota päivää ehkä siksi niin kovin, koska silloin saan laittaa joulukuusen. Tuo päivä on jo perinne, että synttäreiden kunniaksi pystytetään kuusi ja kaivetaan muutkin joulukoristeet esiin.

ALEKOODI

Tuossahan tuota touhua riittää loppuvuodeksi. Joulukuulle en aio tehdä mitään muuta suunnitelmia, kuin nauttia jouluisesta tunnelmasta ja joulukalenterien avaamisesta. Onko sinulla jo suunnitelmia loppuvuodelle? 🙂

Kuvissa näkyvä ihana *Polar Bear -takki on Junkyardin valikoimasta ja päälläni on koko L. Takki on aika reipasta kokoa eli yksi pienempi koko olisi riittänyt mainiosti. Mieheni taas repäisi ja kertoi, että näytän näissä kuvissa ihan suohirviöltä – hän se osaa aina kehua! Saatte blogini synttäreiden kunniaksi koodilla DIINA15 kaikista *Junkyardin tuoteista -15% alennuksen yli 50€ tilauksiin – myös tästä suohirviö lookista 😀 Koodi ei koske aletuotteita ja se on voimassa 30.9 saakka. Happy shopping!

 

LUE MYÖS:

TOP 5: PARHAAT SYKSYISET HÖMPPÄLEFFAT

VIISI PAIKKAA, JONNE HALUAISIN MATKUSTAA

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard.fi

8 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Kaikenlaista olisi siis tulossa vielä 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Minä päivänä olet lähdössä messuilemaan? Itsekin välivuoden jälkeen olen sinne suuntaamassa, tällä kertaa otan mukaan kummityttöni – ja jätän vaihdossa pikkuiseni siskolleni hoitoon (itse pääsen kyllä ehkä tuon 19-vuotiaan kanssa helpommalla kuin siskoni taaperoni kanssa xD)

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mä olen menossa sunnuntaina 13-vuotiaan pikkusiskoni kanssa 🙂
   Koska sä menet? Olisi kiva nähdä ihan livenäkin 😀

 3. Sorakukka kirjoitti:

  Meillä menee suunnittelun puolelle loppuvuoden touhut. Viljelykierron ja puutarhan suunnittelua lähinnä. Joulukuussa vuohineitien astutus olisi ajankohtaista ja tässä syksyllä kanilan fiksausta jotta ensikeväänä voidaan laajentaa kaneille suuremmat häkit.

 4. Hengittävää elämää etsimässä - blogi kirjoitti:

  Kiitos ❤️ Ihana ja inspiroiva syksy sinulla on tulossa ? joulun tunnelmasta aion itsekin nauttia ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.