Hae
Diiskuneiti

TOP 3: TAMMIKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET

Tammikuussa väkeä kiinnosti selkeästi hyvinvointi ja terveelliset reseptit. Monella oli vissiin joulun syöpöttelyn jälkeen sellainen fiilis, että nyt elämäntavat kuntoon. Tammikuu oli mukava kuukausi ja tein vaikka mitä kivaa. Oltiin mm. talvilomalla Tallinnassa, yövyttiin pari yötä ystävien luona, käytiin ulkona syömässä ja sisustettiin uutta asuntoamme. Tammikuu meni tosi nopeasti ohi ja välillä sitä oikein pelottaa miten nopeasti kuukaudet vaan vierii.

1. RESEPTI: HIILARITON PIZZAPOHJA (PELLILLINEN)

KETO-reseptit tuntuvat olevan tällä hetkellä todella suosittuja. Itse en ketoile, mutta tein kerran pizzaa ketoilevalle äidilleni ja olen yllättynyt, sillä tämä resepti on ollut todella suosittu jo pitkään. Pizzapohja valmistuu vain kahdesta raaka-aineesta: kananmunasta ja juustosta. Jos et ketoile, niin silloin suosittelen  silloin normaalia pizzapohjaa tai esim. kukkakaalista tehtyä, sillä aikamoinen kaloripommi tämä on, koska juusto 😀

Lue artikkeli tästä!

2. HELPPO JA MAUKAS JAUHELIHA-RIISIVUOKA

Helpot ja gluteenittomat arkiruoat kiinnostavat aina ja tammikuun luetuimpiin postauksiin nousi tämä maidoton ja gluteeniton jauheliha-riisivuoka. Resepti on ollut todella suosittu ja onhan tämä todella helppo ja hyvä arkiruoka.

Lue artikkeli tästä!

3. RESEPTI: HELPPO NESTEENPOISTOJUOMA

Bye nestepöhö! Sain aikoinaan äidiltäni tämän reseptin ja valmistan tätä aina, kun kehoa turvottaa. Tästä saa pikaisen ja luonnollisen avun nestekertymän poistoon. Lisäksi suosittelen juomaan paljon vettä. Turvotukseen saa myös aina välittömästi avun liikunnasta, joten ei muutakuin mukillinen tätä ihmejuomaa naamaan ja pienelle kävelylle ja turvotus häviää varmasti. Sain instassa paljon viestejä, että moni oli tätä reseptiä testannut, 80% tykkäsi ja 20% vihasi 😀

Lue artikkeli tästä!

Mistä haluaisit lukea blogissani? Jätä alle ehdotuksesi 🙂

 

LUE MYÖS:

VUODEN 2019 LUETUIMMAT ARTIKKELIT

6 kommenttia

 1. riitta reissaa kirjoitti:

  tuo nesteenpoistojuoma menee kyllä kokeiluun:)

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuo nesteenpoistojuoma on loistava myös flunssa-aikana 😀

 3. Johanna K kirjoitti:

  Hiilariton pizzapohja ja nesteenpoistajajuoma iskevät näin alkuvuoden kevenneysfiiliksessä 🙂

 4. villananna kirjoitti:

  Mielenkiintoisia postauksia 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.