Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

BYBI BEAUTYN IHANAT JA TEHOKKAAT KASVOSEERUMIT

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Saturyay – ja  *House Of Organic -verkkokaupan luonnonkosmetiikkapäivien toiseksi viimeinen päivä! Olen keskiviikosta saakka hehkuttanut täällä blogissa oman lemppari luonnonkosmetiikkabrändin BYBI Beautyn tuotteita ja alta pääset lukemaan kaikki BYBIIN liittyvät artikkelit. Jos tarjoustuotteita on jäänyt edellisiltä päiviltä jäljelle, niin niitä saa ostaa alehinnoin myös muina päivinä 🙂

Koodilla YHDISTÄ voit tehdä ostoksia useampana päivänä ja voit yhdistää ne samalla hinnalla yhteiseen postikuljetukseen. Tänään esittelen teille BYBIN tehoseerumin elottamalle iholle sekä mustikkaseerumin joka toimii blokkina sinistä valoa vastaan, jota tulee esim. älylaitteista.

BYBI Beauty on englantilainen luonnonkosmetiikan huippumerkki ja kaikkiin tuotteisiin valitaan mukaan ainoastaan vain sellaisia raaka-aineita, jotka oikeasti ravitsevat ihoa ja mukaan ei ole lisätty mitään turhaa. BYBI Beauty tekee todella tehokkaita tuotteita ja ne tekevät sen minkä lupaavatkin ja positiiviset vaikutukset näkyvät iholla välittömästi. House Of Organicin luonnonkosmetiikkapäiville pääset hyppäämään *tästä, ja tarjouskuvastoon voit tutustua täältä!

BYBIN TUOTTEET OVAT:

  • 100% luonnollisia.
  • Vegaanisia.
  • Cruelty Free.
  • Leaping Bunny sertifikaatti.
  • Pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä.

Supercharge Kasvoseerumi

Supercharge seerumi on ihan mahtava tehohoito – jos kärsii levottomasta ja rauhattomasta ihosta. Seerumi on todella tehokas ja se nopeuttaa ihosolujen uusiutumista, tasoittaa ihon sävyä sekä kosteuttaa syvältä. Seerumi sisältää mm. kaktusviikuna-, ja jasmiiniöljyä ja ne ovat todella tehokkaita ihon uudistajia. Seerumi sopii erityisesti anti-age iholle ja sellaisille ketkä kärsivät todella kuivasta ihosta. Jos iho tuntuu harmaalta ja väsyneeltä, niin tämä tehohoito kyllä palauttaa ihon taas säteilyynsä.

Sisältää: skvalaani, kaktusviikuna-, jasmiini ja vesimeloninsiemenöljyjä.

Käyttö: annostele kaksi tippaa seerumia kämmenelle, lämmitä hieromalla käsien välissä ja levitä kasvoille + kaulalle. Itse käytän seerumia aina aamulla sekä illalla ennen kasvovoiteen levittämistä.

Hinta: 28,00€ 38,90€ | Osta *tästä!

mustikka kasvoseerumi

Olen käyttänyt monta purkkia BYBIN mansikkaseerumia ja tämä mustikkaseerumi oli mukava uutuus itselleni. Istun paljon tietokoneella ja selailen puhelinta – enkä ole tajunnut, että niistä heijastuu kasvoille sinistä valoa, joka aiheuttaa ihovaurioita. Mustikkaseerumi sisältää suojaa siniseltä valolta ja edistää ihon hyvinvointia. Seerumin on todistettu imevän sinista valoa ja seerumi toimii niin sanottuna palomuurina iholle. Seerumissa on käytetty hyväksi mehuteollisuuden hävikkiä, josta saadaan kylmäpuristettua mustikanöljyä.

Mitä sininen valo tekee iholle? Se aiheuttaa ihossa tulehduksia ja värimuutoksia sekä heikentää ihon laatua. Sinista valoa tulee mm. älylaitteista, telkkarista ja auringosta.

Sisältää:  100% kylmäpuristettua mustikansiemenöljyä.

Käyttö: levitä kasvoille aamulla ja illalla ennen kasvovoiteen levitystä tai voit lisätä pari tippaa seerumia kasvovoiteen joukkoon (sekoita käsissä).

Hinta: 17,00€ 24,90€ | Osta *tästä!

House Of Organicin luonnonkosmetiikkapäiville pääset hyppäämään *tästä. Diiskuneidin Facebook-kanavalla on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa 50 lahjakortin House Of Organicin -verkkokauppaan. Arvontaan voit osallistua *tästä 🙂

 

LUE MYÖS:

BYBI BEAUTYN SUOJAAVA PÄIVÄVOIDE JA PROTEIINIYÖVOIDE + ARVONTA

TESTISSÄ BYBI BEAUTYN UUDET SILMÄNYMPÄRYSVOITEET

TESTISSÄ BYBI BEAUTYN UUSI IHOA KUORIVA JA KIRKASTAVA -KASVOVESI

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.