Hae
Diiskuneiti

PULPE DE VIE: IHONHOITOSARJA, JOKA TEHDÄÄN HEDELMÄHÄVIKISTÄ

*Sisältää mainoslinkkejä

*Pulpe De Vie on luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja Ranskasta ja heidän missiona on taistella ruokahävikkiä vastaan. Pulpe De Vie käyttää tuotteissaan myymättä jääneitä kasviksia ja hedelmiä. He ostavat maatiloilta ”epämuodostuneita” yksilöitä, jotka eivät muuten kelpaisi kaupoille myyntiin. Mun mielestä tämä on kosmetiikkamaailman paras keksintö ikinä. Kuinka nerokasta on käyttää tuotteissa ainesosia, jotka muuten päätyisivät hävikkiin.

Sain PR-toimisto Sugarilta testiin runsaan satsin näitä Pulpe De Vien tuotteita ja en ole hetkeen ollut minkään tuotteiden testaamisesta niin innoissani kuin nyt. Pulpe De Vie on perustettu 2008 ja kaikki tuotteet valmistetaan Ranskan Provencessa kasvaneista raaka-aineista. Kasvikset, vihannekset ja hedelmät kerätään aina niiden ollessa sesongissa, jonka jälkeen ne muutetaan tuotantolaitoksessa vesiksi, uutteiksi ja öljyiksi. Sarja on Ecocert ja Cruelty Free -sertifioitu ja jokainen tuote sisältää vähintään 99% luonnonraaka-aineita. Pulpe De Vien tuotteita myy mm. Biodellyn -verkkokauppa ja kaikki tuotteet näet *tästä!

Nyt kun olen näitä tuotteita testannut, niin mun on pakko hehkuttaa, että kaikki Pulpe De Vien tuotteet tuoksuvat ihan älyttömän hyviltä. Monesti luonnonkosmetiikka saattaa tuoksua pahalle tai neutraalilta, mutta nämä tuotteet tuoksuvat raikkailta hedelmiltä ja kukkasilta. Tuotteet ovat olleet myös todella riittoisia, eli pieni määrä tuotetta iholle riittää ja esim. voiteet ja seerumi imeytyvät tosi nopeasti ihoon. Vaikutukset näkyvät heti ja tuotteet korjaavat ihoa sekä laittavat kasvot hehkumaan.

Sarja sisältää viisi eri tuotelinjaa

 1. RADIANCE & ENERGY: heleyttävä sarja iholle, joka kaipaa vitamiineja ja energiaa.
 2. DETOX: häivyttää stressin merkkejä iholta.
 3. [IM]PERFECTION: prebiootteihin nojaava sarja tasapainottaa ihoa, supistaa iho- huokosia, vähentää talineritystä ja jättää ihon mattapintaiseksi.
 4. ANTIOXIDANT: ihon nuorekkuutta nostattava sarja. Antioksidantit neutralisoivat ihoa vanhentavia vapaita radikaaleja, ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä ja uudistavat ihoa.
 5. 1st WRINKLES: tehokosteuttava ja ihoa uudistava sarja ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin.

SHEET MASKIT

Pulpe De Vien omia kangasnaamioita löytyy viisi erilaista: sex on the peach, moji’detox, pina tomata, daqui’rides ja margar’eclat. Naamiot ovat pakattu todella söpöihin pakkauksiin nimistä puhumattakaan. Kangasnaamiot asetetaan puhtaalle iholle ja vaikutusaika on noin 15 minuuttia.

PUHDISTUSVAAHTO JA MISELLIHYYTELÖ

Rakastan puhdistusvaahtoja, koska niiden kanssa kasvot on helppo puhdistaa. Pulpe De Vien puhdistusvaahto poistaa hyvin meikit ja ihosta tulee todella hehkuva. Tärkeimmät raaka-aineet tässä tuotteessa ovat tomaatti-, ja greippivesi.

Misellihyytelössä on ihana hyytelömäinen koostumus ja myös tällä voi puhdistaa meikit kasvoilta. Tuote tuoksuu sitrushedelmiltä ja se supistaa välittömästi ihohuokosia. Tuotetta hierotaan sormien avulla iholle pyörivin liikkein, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Tärkeimmät raaka-aineet tuotteessa ovat: klementiini, rosmariini ja Aloe vera.

SEERUMISUIHKE JA KUORINTANAAMIO

Olen viimeisen vuoden aikana hurahtanut kasvosuihkeisiin, koska niillä saa pikaisen kosteutuksen ja virkistyksen kasvoille esim. työpäivän aikana. Ei ole päivää, ettei mun käsilaukusta löytyisi kasvosuihketta. Tämä Pulpe De Vien seerumisuihke on tehokosteuttava ja se hoitaa kasvojen ihoa. Suihke lisää iholle runsaasti kosteutta ja hävittää jopa pieniä juonteita. Eli jos iho ja kasvot tuntuu kesken päivää väsyneiltä ja kireiltä, niin tässä on todellinen pika-freesaus kasvoille. Tärkeimmät raaka-aineet seerumisuihkeessa ovat viikuna, mustaherukka ja hyaluronhappo.

Kaikki kuorinnat ja naamiot ovat sellaisia joita tulee käytettyä viikottain. Tämä kuorintanaamio on tarkoitettu väsyneelle iholle ja se kirjaimellisesti kuorii kasvoilta pois väsymyksen ja stressin merkit. Itse olen kokenut, että tämä tuote tuo välittömästi kasvoille takaisin sellainen nuorekkaan ja raikkaan hehkun. Kuorintanaamiota voi käyttää 1-2 viikossa ja sen vaikutusaika on vain 5 minuuttia. Tärkein raaka-aine kuorintanaamiossa on hunaja.

SEERUMI (SISÄLTÄÄ PREBIOOTTEJA) JA SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Tämä seerumi sisältää luonnollisia prebiootteja, jotka tasapainottavat ihon toimintaa ja boostavat ihon hyvää bakteerituotantoa. Seerumi kosteuttaa ihanasti ja käytänkin seerumeita joka ikinen päivä aamuin ja illoin ennen kasvovoiteen levitystä. Tärkeimmät raaka-aineet seerumissa ovat kurkku, greippi ja piparminttu.

Silmänympärysvoiteet ovat käyneet erittäin tutuksi näin kolmenkympin paremmalla puolella. En voisi enää kuvitellakaan, etten käyttäisi päivittäin silmänympärysvoidetta. Minulle tulee todella helposti silmäpussit ja tummat silmänaluset ja silmänympärysvoiteet ovat pelastaneet elämäni. Tämä silmänympärysvoide virkistää silmänympäryksen ihoa ja kosteuttamalla se pienentää silmäpusseja. Tärkeimmät raaka-aineet tässä voiteessa ovat greippi, luumu, porkkana ja hyaluronihappo.

DETOX-KASVOEMULSIO JA PREBIOOTTINEN KASVOEMULSIO

Kaikki detox-jutut ovat aina kivoja ja ne tuntuvat olevan tällä hetkellä aikamoinen trendi. Tämä detox-kasvoemulsio on mahtava, sillä vaikka se on detox, niin sitä ei tarvitse pestä pois kasvoilta, vaan se jätetään iholle kasvovoiteen tavoin. Kasvoemulsio on geelimäinen ja se sopii loistavasti väsyneelle iholle, sillä se sisältää paljon antioksidantteja ja C-vitamiinia, jotka kirkastavat ihoa välittömästi. Tärkeimmät raaka-aineet: tuotteessa ovat: melonivesi ja tyrnimarjan kuori.

Tätä voidetta olen käyttänyt päivävoiteena, koska se rauhoittaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Kasvoemulsio sisältää prebiootteja, jotka pitävät yllä kasvojen ihon hyvää bakteerikantaa. Emulsio tuoksuu ihanalta ja se imeytyy ihoon nopeasti, eikä jätä kasvoille rasvaista tunnetta. Meikki on helppo ja ihana levittää raikkaille kasvoille. Tärkeimmät raaka-aineet kasvoemulsiossa ovat kurkku, greippi ja piparminttu.

Mä harvemmin rakastun mihinkään tuotesarjaan välittömästi, vaan rakkaus vaatii aina muutamien viikkojen testailua. Tämä sarja yllätti kyllä todella positiivisesti ja huomasin heti ekan käyttökerran jälkeen eroa ihossa. Tuotteet tuoksuvat todella hyviltä ja koska tiedän, että näiden tuotteiden valmistuksessa on vähennetty hedelmien ja kasvisten ruokahävikkiä, niin tulee vielä enemmän sellainen olo, että tämä on se sarja, jota haluan jatkossakin käyttää.

Eikö kuulosta mahtavalta, että myyntiin kelpaamattomat hedelmät ja kasvikset ovat saaneet uuden mahdollisuuden kauneustuotteiden raaka-aineina? Kaikki tuotteet hintoineen löydät Biodellyn *tästä.

 

LUE MYÖS:

TESTISSÄ: PARHAAT LUONNONKOSMETIIKAN HUULIVOITEET

TESTISSÄ: LUONNONKOSMETIIKAN ANTI-AGE TUOTTEET

 

 

6 kommenttia

 1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Ruokahävikki kuullostaa ensin joltain jo pahentumassa olevalta, mutta ”epämuodostuneista yksilöistä” tuntuu jo paremmalta.
  Vähäisesti kosmetiikan käyttäjänä en ehkä etsisi näitä(kään), mutta ideana varmaan ihan hyvä.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  En ole tähän sarjaan aiemmin törmännytkään, erittäin mielenkiintoinen 🙂

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Tämä tuli nyt pari viikkoa sitten myyntiin Suomeen Sokokselle ja Ruohonjuureen. Rakastuin kyllä ihan täysillä, tuotteet ovat laadukkaita ja tuoksuvat tooosi ihanalle sekä ovat oikeasti toimivia + vielä tuo ruokahävikin pienentäminen on todella mahtava juttu <3

 3. Minnea kirjoitti:

  Vau, kuulostaa ihan mahtavalta sarjalta! Hävikkituotteita kosmetiikassa on loistava keskintö! En ole ennen kuullut misellihyytelöstä, kuulostaapa se jännittäviltä tuotteelta. Ehdottomasti otan testauslistalle 🙂

  Minnea
  https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.