Hae
Diiskuneiti

TOUKOKUUN NETFLIX-SUOSIKKI: THE CRAFT – NOITAPIIRI

Tervetuloa kuukauden Netflix-suosikin pariin. Katson paljon Netflixin, Elisa Aition ja Viaplayn valikoimaa ja jaan tästä lähtien täällä blogissa aina kuukauden suosikkini, jotta tekin voisitte löytää uutta kivaa katsottavaa. Tykkään lähinnä kaikesta hömpästä ja kauhuleffat ovat kiehtoneet minua aina. Eli mitään kovin vakavia suosituksia minulta ei saa, mutta jos haluat heittää aivot narikkaan, niin nämä minun suosikkini ovat hyviä siihen tarkoitukseen.

TOUKOKUUN NETFLIX-SUOSIKKI: THE CRAFT – NOITAPIIRI

Tämä leffa on todellinen klassikko vuodelta 1996! Olen katsonut Noitapiirin varmaan viisitoista kertaa, enkä vieläkään ole kyllästynyt siihen. Elokuva on sekoitus pientä kauhua, mutta samalla se on niin teinielokuva. Varsinkin juuri teinarina tämä leffa putosi minuun tosi kovin. Olipa ihana yllätys, että Noitapiiri oli ilmestynyt nyt Neflixiin ja se oli tietty heti pakko katsoa, koska se on vaan niin nostalginen. Elokuvassa näyttelee mm. Scream elokuvasta tuttu pariskunta Neve Campbell ja Skeet Ulrich. 90-luvulla noituus ja wiccalaisuus olivat pinnalla ja täytyy myöntää, että itsekin olin todella kiinnostunut kaikista noitiin liittyvästä. Ysärillä pinnalle nousivat Noitapiirin lisäksi myös mm. Sabrina Teininoita, Siskoni on Noita ja Blair Witch Project. Hauska sattuma tapahtui tällä viikolla, kun Viisas Elämä lähetti minulle PR-näytteenä uuden Kodin Noita-kirjan, joka on kattava opas taianomaisten tilojen luomiseen loitsuilla ja rituaaleilla. En tykkää lukea kirjoja, mutta olen ihan koukussa tuohon kirjaan!

JUONI

Teini-ikäinen Sarah muuttaa isänsä kanssa uudelle paikkakunnalle ja hän tutustuu koulussa kolmeen tyttöön, jota kutsutaan noidiksi. Sarah liittyy Noitapiirin neljänneksi jäseneksi ja he hakevat yhdessä taikuudesta ratkaisuja teinielämän ongelmiin. Kun he huomaavat saavansa taikuudesta apua ongelmiinsa, heistä tulee ahneempia ja pian he huomaavat, ettei pahalla magialla kannata leikkiä.

REMAKE TULOSSA

Bloodydisgusting-sivusto kertoi viime vuonna, että Noitapiiristä on tekeillä uusinversio. 2020-luvun version ohjaa Zoe Lister Jones, eli varmasti mahtavaa Girl Poweria on tiedossa, kun ohjaajana on Zoe. Uuden Noitapiirin tuottaa Blumhouse Studiot joka on tuottanut paljon suosittuja kauhuelokuvia kuten: Paranormal Activity, Happy Death Day, Sinister, Halloween, Ouija, Truth or Dare yms! Odotan jo todella innolla uutta remakea ja sitä, että ketkä näyttelevät uusintaversiossa Sarahia, Bonnieta, Rochellea ja Nancya.

Kuka oli sun lempihahmo Noitapiirissä? Mun oli ehdottomasti Sarah, joka oli hyvän magian puolella. Jos et ole nähnyt vielä tätä klassikkoa, niin suosittelen katsomaan tämän ysäriklassikon. PS. kurkkaa tästä miltä Noitapiirin näyttelijät näyttävät nykyään.

Kuvat: IMDb.

 

LUE MYÖS:

HUHTIKUUN NETFLIX-SUOSIKKI: THE WINDSORS

MAALISKUUN NETFLIX-SUOSIKKI: HYYTÄVÄÄ KYYTIÄ

PARHAAT NUORUUSAJAN TV-SARJAT

8 kommenttia

 1. Henna kirjoitti:

  Vaikuttaapas mielenkiintoiselta sarjalta! En ole koskaan ennen edes kuullut tästä 😀 mutta kaikki jollain tavalla noituuteen liittyvät jutut on aina kiehtoneet, joten pitääpäs katsoa olisiko joskus aikaa katsoa tämäkin 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mitähän leffaa mä muistelen kun siinä oli mun muistikuvan mukaan Sandra Bullock, jokin noitaleffa sekin – tuleeko mieleen? 😀

 3. Marjo kirjoitti:

  Noitapiirin näin 1996 – apua siitähän on jo yli 20 vuotta!
  Niin ysäriä kuin olla ja voi. En muista oliko minulla siinä ketään
  suosikki mutta itse leffa oli vei mukanaan. Neve Campbell
  oli tuttu jo monesta muusta leffasta kuten Screamista.
  Noitaleffat on aina kiehtovia… 😀

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   No juu, tämä on kunnon ysäriä 😀 Noitaleffat kiehtovat minuakin ja Scream oli myös yksi suosikkini ysäriltä 🙂

 4. Marianne kirjoitti:

  Tätä en olekaan koskaan nähnyt, pitää ehkäpä katsoa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.