Hae
Diiskuneiti

RESEPTI: HELPPO KETOPANNARI RAEJUUSTOSTA

Ketogeenisella ruokavaliollakin haluaa välillä jotain makeaa ja itselläni ketoherkkuna toimii pannari. Olen tehnyt ketopannaria jo monta kertaa ja aina joku kysyy multa sen reseptiä, joten tässä se tulee! Resepti ei ole minun keksintö vaan olen löytänyt sen joskus Paulan Keto -blogista ja todennut sen todella toimivaksi – jopa miehelleni tämä menee ihan täydestä 😀 Jos olet ketogeenisellä tai VHH-ruokavaliolla, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan Paulan Keto -blogiin joka on täynnä ihania ketoreseptejä 🙂

Valmistusaineet (PUOLIKAS PELLILLINEN)

  • 3 kananmunaa.
  • 200 g raejuustoa (eli yksi pieni purkki).
  • 0,5 dl kuohukermaa.
  • 2 rkl voita sulatettuna.
  • 1,5 rkl psylliumia.
  • 1 tl leivinjauhetta.
  • Suolaa.

Jos haluat tehdä koko pellillisen, niin tuplaa aineet. Pannari on aika tuhtia, joten meillä riittää kahdelle hengelle hyvin tuo puolikas pellillinen ja siitä jää aina yli seuraavaankin päivään 🙂

VALMISTUSOHJEET

  1. Sulata voi mikrossa.
  2. Sekoita leivinjauhe ja psyllium keskenään.
  3. Kaada kaikki ainekset blendriin ja surauta (voit käyttää myös sähkövatkainta tai sauvasekoitinta).
  4. Kaada taikina pellille tai lasiseen vuokaan.
  5. Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia uunista riippuen.

Kuvassa minulla on lasivuoassa leivinpaperi, mutta sitä ei ole välttämätöntä laittaa. Valmis pannari irtoaa lasivuoasta hyvin ilman leivinpaperiakin, mutta koska teen yleensä vain puolikkaan pannarin niin on se helpompi paistaa pienessä lasivuoassa.

Pannarin päälle laitan aina ketohilloa ja sokeritonta kermavaahtoa eli vatkaan vain pelkän kuohukerman vaahdoksi. Pannarin voi tehdä myös suolaisena versiona jos ei ole makean ystävä. Tämä pannari on niin hyvää ja tuo ketohillo kruunaa kyllä koko setin – nam 🙂

PS. Fitnessfirst.fi -verkkokaupasta löytyy paljon kaikkia ketoherkkuja, kuten keksejä, granolaa, nutellaa yms. Kurkkaa kaikki ketoherkut täältä!

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

KUUKAUSI ILMAN SOKERIA JA VILJOJA

KAKSI HELPPOA KETOSÄMPYLÄN RESEPTIÄ

RESEPTI: FETA-JAUHELIHAPIIRAKKA (GLUTEENITON + KETO)

 

14 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Pannari on niin hyvää. Itse olen innostunut tällä hetkellä kuninkaallisista pannareista 🙂

  2. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

    Kiitos pannarivinkistä. Vaikka en ketoile, niin tätä voisi kokeilla. Samalla pääsee maistelemaan, miltä ne ketoruuat maistuvat 🙂 Sanot, että miehellesi (hän ei ilmeisesti ketoile) meni täydestä.
    Aurinkoista viikonloppua!

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      Joo hän on kyllä söi ihan reippaasti. Tämä on vain terveellisempi vaihtoehto sokeri-, ja jauhopannarille 🙂

  3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Tämä ohje lähtee ehdottomasti joku päivä testiin 🙂

  4. Jasmin kirjoitti:

    No tämän helpommaksi ei voi leipominen mennä! Laitetaan heti ensviikonloppuna testiin!

  5. Noora kirjoitti:

    Tässä ei lue missä asteessa paistetaan, se jäi mietityttämään. Aion kyllä kokeilla ?

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      Ohoh 😀
      Eli 200 asteessa noin 20-30 minuuttia uunista riippuen. Testaa ihmeessä, on tosi hyvää. Olen tehnyt useasti myös suolaisen version eli kaatanut taikinan sekaan esim. jauhelihaa, tomaattia, juustoa yms. 🙂

  6. Sinikka kirjoitti:

    Kermavaahdon, ketohillon tai goodgood siirapin kera taivaallista herkkua ? taikinaan ripsautin vähän suolaa ja makeutusta eli erytritolia (karppi-sokeri). Kiitos ihanasta ohjeesta, paras tähänastisista!

  7. Sirpa kirjoitti:

    Eikö pannariin tule lainkaan suolaa? Tein tänään ja mielestäni pannari ei maistu millekään sellaisenaan, on siis mautonta. Seuraavan kerran laitan vähän suolaa ja keto makeuttajaa, jospa sitten olisi maukkaampaa. Hillo ja kerma tietysti tuo makua, mutta itse pannari on mauton.

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      Kyllä tulee suolaa, olin näemmä unohtanut kirjoittaa sen kokonaan 😂 Mä tykkään tästä pannarista ja hillolla, marjoilla ja kermavaahdolla saa kivasti makua mukaan 🥞

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *