Hae
Diiskuneiti

ELOKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Bye elokuu ja virallisesti tervetuloa syksy! Elokuusta tulikin kunnon kylpyläkuukausi sillä olin kaksi kertaa kylpyläreissulla. Tätä se on sitten näemmä nykyään, että ulkomaan reissutarve korvataan kylpylöillä 😀 Elokuu oli sangen outo kesäkuukaudeksi, kun oli tosi kylmä ja satoi ihan hirveästi. Yleensä elokuu on ollut tyyliin kesän paras ja lämpimin kuukausi, mutta tänä vuonna elokuu olikin pelkkää viimaa ja vettä 😀

bestiksen kanssa ruissalon kylpylässä

Varattiin bestiksen kanssa elokuulle yö Ruissalon kylpylään ja oli niin kivaa! Vietettiin ensin alkupäivä Ruissalon Saaronniemessä jossa käytiin pelaamassa minigolfia ja syötiin lounas Villa Saarossa. Meidän oli tarkoitus myös mennä uimarannalle, mutta kiitos elokuun kylmyyden ja kuurosateiden – ei menty 😀 Kylpylässä lötköteltiin, syötiin ja juotiin drinksuja ja se oli niin ihanaa ja rentouttavaa. Olenkin kirjoittanut meidän kylpyläreissusta ihan oman artikkelin ja sen pääsee lukemaan tästä.

MÖKKIBILEET EURAN VÄHÄJÄRVELLÄ

Vietettiin ystävän kolmekymppisiä Eurassa mistä ystäväpariskunta oli vuokrannut hulppean mökin. Paikalle oli kutsuttu ystäviä sekä sukulaisia ja olikin kiva tutustua uusiin tyyppeihin. Juhlapäivä meni todella nopeasti saunoen, grillaten ja vain hengaten. Ilma oli kyllä ihan persuksista nimittäin yllätys yllätys satoi vettä ja illalla tuli vielä ukkosmyrsky 😀 Olen kirjoittanut juhlista oman koosteen ja sen pääsee lukemaan tästä.

SADETTA PAKOON NAANTALIN KYLPyLÄÄN

Mieheni vikalla lomaviikolla varattiin extemporena huone Naantalin kylpylästä. Kumpikaan meistä ei ollut ennen siellä käynyt joten ajattelin, että testataan nyt sitten sekin. Kylpylän osasto oli paaaljon hulppeampi verrattuna Ruissalon kylpylään ja meidän lemppari oli ehdottomasti lämmitetty ulkoallas. Siellä oli kiva kökkiä kaatosateessa – ah Suomen kesä 😀 Olisin halunnut illalla lähteä syömään Naantalin keskustaan, mutta myrskyn vuoksi päätettiin suosiolla testata kylpylän oma ravintola. Naantalin kylpylässä oli aika hyvä ravintolatarjonta, mutta meidän epäonneksemme kaikki ravintolat olivat täynnä paitsi buffet-ravintola (siellä ei ollut ketään). Buffet maksoi 39 euroa ja siellä sai mättää ruokaa niin paljon kuin jaksoi ja mehän syötiin sitten niin paljon, että pyörittiin dinnerin jälkeen suoraan huoneeseen nukkumaan haha! Ihana reissu oli ja täytyy kirjoitella tästäkin vielä oma juttunsa tänne blogiin.

Tervetuloa syyskuu – mitään ihmeempiä ei ole suunnitelmissa, joten katsotaan mitä taas keksitään extemporena. Nyt kun kesä on ohi niin on aikaa taas kirjoitella enemmän tänne blogiin ja mulla onkin jo monta artikkelia työn alla. Ihanaa alkavaa syksyä kaikille 🙂

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

HEINÄKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

KESÄKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

TOUKOKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

4 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Elokuu meni niin nopeasti, etten itse ehtinyt tehdä oikein mitään 😀 Naanatalin ja Ruissalon kylpylöissä olen viimeksi ollut 80 -luvulla 😀 Pitäisikin mennä katsomaan miten ne ovat noilta ajoilta muuttuneet.

 2. Nadine kirjoitti:

  Joo, elokuu oli aika outo tänä vuonna. Onneksi oma vierähti työn parissa.

  Kylpyläreissu on aina kiva tapa paeta huonoja keliä ?

 3. Sonja Suomela kirjoitti:

  Kuulostaa tosi kivoilta reissuilta! Meilläkin on suunnitelmissa jokin hotellireissu kotimaassa tässä syksyllä tai talvella 🙂

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Uskomatonta, että ollaan jo näin pitkällä syyskuutakin menossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.