Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

PÄÄSIÄISMUNA TÄYNNÄ KOSMETIIKKAA + ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä kaikille! Kaikki rakastavat varmasti suklaamunia, mutta miltäs kuulostaisi pääsiäismuna, jonka sisältö olisi vain pelkkää kosmetiikkaa? Sain *Lyko.fi verkkokaupasta itselleni testiin jätti pääsiäismunan, joka sisältää ihania kauneustuotteita. Ajattelin nyt unboxata sen täällä blogissa teidän kanssanne. Pääsiäisen kunniaksi mulla on teille myös pieni yllätys, sillä artikkelin lopusta löytyy linkki arvontaan, jossa arvon yhdelle onnekkaalle kyseisen pääsiäismunan. Kiitos Lyko.fi verkkokaupalle pääsiäismunista! Pääsiäismuna on nyt -50% alennuksessa eli sen hinnaksi jää 32,50€ ja munan pääset kotiuttamaan *tästä. Mutta kurkataanpa nyt mitä tämän ihanan pääsiäismunan sisältä löytyy 🙂

Fancy Handy – Starfish SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

No nyt on silmänympärysvoide pistetty aika söpöön purkkiin! Purkki on söpö, mutta ehkä hieman tilaa vievä peilikaapissa. Voide sisältää merilevää ja se kosteuttaa ja silottaa ryppyjä. Merilevä uudistaa ihosoluja, joten tämä voide on todella hyvä juuri ikääntyvälle iholle. Purkin avatessa tuoksu on todella huumaava ja voide on ihanan kevyttä ja nopeasti imeytyvää.

Tuotteen voi ostaa myös erikseen 7,50€ hintaan *tästä, joka on tosi edullinen hinta isosta purkista silmänympärysvoidetta.

TonyMoly – Pocket Bunny kasvosuihke

Hehkutin juuri viime artikkelissa tätä kasvosuihketta, joten hauskaa, että se tuli myös tästä pääsiäismunasta. Tätä kasvosuihketta on monet julkkikset hehkuttaneet ihan hulluna ja nyt ymmärrän, että miksi. Suihke tuoksuu tooosi hyvältä ja se kosteuttaa ja kirkastaa ihoa välittömästi. Mulla tämä pupunen asuu käsilaukussa ja se on matkassani aina mihin menenkään.

Pocket Bunnyn voi ostaa myös erikseen 13,90€ hintaan *tästä!

Camilla Pihl – Wake me up KYLPYPOMMI

Camilla on Norjan tunnetuin bloggaaja, malli ja muoti-ikoni ja hänellä on oma ihonhoitosarja Camilla Pihl Cosmetics, joka on kehitetty yhteistyössä Lykon kanssa. Pääsiäismunasta tuli hänen sarjastaan kylpypommi ja minulla ei tietenkään ole kylpyä, mutta mielelläni testaan tämän jalkakylvyssä. Täytyy myöntää, etten ollut aikaisemmin kuullut Camillasta, mutta nyt laitoin hänen instagramin seurantaan ja mielenkiintoiselta tyypiltä vaikuttaa ja hän on saanut juuri vauvan.

Suomessa Lyko.fi myy Camilla Pihlin tuotesarjaa ja kaikki hänen tuotteet näet *tästä!

Skintology Stockholm – Fresh AHA KANGASNAAMIO

Skintology Stockholm on ruotsalainen ihonhoitomerkki joka on perustettu vuonna 2018 eli aika uudesta brändistä on kyse. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ruotsissa ja heidän tavoitteena on valmistaa tuotteita vaativille kuluttajille, jotka haluat nähdä välittömiä tuloksia ihonhoidossa. Pääsiäismunasta tuli heidän AHA kangasnaamio, joka kuorii ja syväkosteuttaa. Itse huomasin, että naamio tasoitti selkeästi kasvojen ihonsävyä tasaisemmaksi, mutta maski ei pysynyt lainkaan paikallaan ja tuntui kauhean isolta. Eli kovin rentouttava ei ollut tämä naamiohetki, kun naamio putosi jatkuvasti ja nestettä tippui ympäriinsä. Pakko sanoa, että tätä en kyllä ostaisi uudestaan ja hinnatkin melko korkealla.

Skintology Stockholmin kaikki tuotteet näet *tästä.

WatercloudS – KORJAAVA HIUSNAAMIO

Waterclouds hiustenhoitotuotteet tulevat ruotsista ja ne ovat tarkoitettu juuri skandinaavisille hiuksille. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja ja pakkaukset tehdään kierrätysmuovista. Watercloudsilta löytyy myös omat tuotteet miehille. Pääsiäismunasta tuli Watercloudsin korjaava hiusnaamio. Testasin tätä tänä aamuna sillä tavalla, että hieroin hoitonaamiota ennen suihkua kuiviin hiuksiin. Mulla on ollut nuttura viisi päivää, joten hiukset oli tosi takkuiset. Pidin hiusnaamiota ehkä 3 minuuttia ja menin suihkuun. Hiuksista tuli pestessä aivan selvät ja sileät. Tämä tuote siis ehdottomasti jatkoon ja plussa aivan ihanasta tuoksusta. Mielelläni kokeilisin muitakin Watercloudsin tuotteita, vaikuttavat hyviltä.

Kurkkaa kaikki Watercloudsin tuotteet *tästä!

100 bon hajuvesi

100 BON on ranskalainen parfyymitalo ja he valmistavat hajuvesiä, huonetuoksuja ja vartalosuihkeita. Kaikki heidän tuotteensa ovat 100% luonnollisia. Tuotteet valmistetaan Grassen kaupungissa, joka tunnetaan  Ranskan hajuvesikaupunkina. Tuotteet ovat täysin kierrätettäviä ja ekologisia. Pääsiäismunan mukana tuli tuoksu Carvi & jardin de figuier, joka oli tosi raikas. Katsoin, että heillä on myös ruusuntuoksuisia hajuvesiä ja luulen, että voisin niistä tykätä paljonkin. Mielenkiintoinen uusi tuttavavuus tämä merkki.

Katso kaikki 100 BON tuotteet *tästä!

Clarins – Joli Rouge lipstick

Viimeisenä pääsiäismunasta löytyi Clarinsin Joli Rouge Velvet -huulipuna! Olen tosi huono käyttämään huulipunia, olen enemmän huulilakkojen-, ja kiiltojen ystävä. Tämä on kyllä pakko ottaa käyttöön, sillä kyseessä on mattapintainen versio legendaarisesta Joli Rouge -huulipunasta. Huulipunan pitäisi pysyä hyvin huulilla useita tunteja.

Lyko.fi valikoimassa on runsas määrä *Clarinsin huulipunia alkaen 24,50€.

ARVONTA

Tykkäsin tästä pääsiäismunasta ihan hirveästi. Oli ihana hemmotella itseään pääsiäisen kunniaksi kaikilla ihanilla uusilla tuotteilla. Eikö olekin hauska idea tälläinen kosmetiikan pääsiäismuna yllätys?

Laitoin juuri Facebookissa arvonnan pystyyn, jossa yksi onnekas voittaa ikioman pääsiäismunan. Arvonta on voimassa 13.4 saakka ja arvontaan voit osallistua tästä! Jos pääsiäismuna alkoi kiinnostamaan, niin voit tilata sen vaikka heti itsellesi *täältä. Ihanaa pääsiäistä kaikille 🙂

 

LUE MYÖS:

ESSENCEN KEVÄT JA KESÄ UUTUUKSIA + ALEKOODI

TESTISSÄ: MAAILMAN SÖPÖIMMÄT IHONHOITOTUOTTEET

TESTISSÄ: EDULLINEN LUONNONKOSMETIIKKAMERKKI – ORGANIC SHOP

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi

4 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuollainen pääsiäismuna kelpaisi minullekin 😀

 2. villananna kirjoitti:

  Siitä munasta kuoriutuikin vaikka mitä kivaa 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kävin osallistumassa arvontaan. 🙂 Hyvältä näyttää tämän pääsiäismunan sisältö. Olit tehnyt kivan esittelyn, sai kiinnostavaa tietoa myös tuotteiden taustoista.
  Hyvää pääsiöistä!

 4. Katja kirjoitti:

  Ihana ylläri kyllä ja kaikki tuotteet ihan vieraita itselleni! Mukava hemmottelusetti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *