Hae
Diiskuneiti

LOKAKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Marraskuu on täällä ja se on niin mun kuukausi. Täytän tässä kuussa 35-vuotta ja olen jo täysin seonnut joulujutuista (joulukuusikin on haettu vintiltä). Marraskuussa on luvassa vaikka mitä ihanaa ja aion nauttia tästä kuukaudesta ihan täysillä. Lokakuussa riitti monta kivaa juttua, joista tähän artikkeliin poimin kolme eniten mieleen jäänyttä hetkeä ?

staycation ja karmiva karnevaali tampereella

Vietetiin ystävän kanssa yhden yön miniloma Tampereella Sokos Hotel Villassa ja käytiin Särkänniemen Karmivassa Karnevaalissa, jossa oli ihan superhauskaa! Nautittiin illallista Tampinkosken ravintolassa ja käytiin parilla drinkillä Tampereen keskustassa. Meillä oli niin kivaa, tosin aika meni ihan liian nopeasti. Olen kirjoittanut Tampereen reissustamme oman artikkelin, jonka pääset lukemaan tästä ja myös Särkänniemen Karmivasta Karnevaalista löytyy oma postaus tästä. Kyllä tälläiset pienetkin kotimaan reissut tuntuu aivan luksukselta ja jotenkin niitä osaa arvostaa nyt paljon enemmän, kun ei ole pariin vuoteen päässyt mihinkään.

vaikuttajaMEDIAN PIKKUJOULUT HELSINGISSÄ

Lokakuun vikana viikonloppuna vietettiin Vaikuttajamedian pikkujouluja ja 3-vuotis syntymäpäiviä Helsingin Valmentamossa. Hyppäsin Turusta junaan, kävin heittämässä tavarat Omenahotelliin ja pikaehostuksen jälkeen lähdettiin Hannan ja Sonjan kanssa Yangon kyydissä kohti Lauttasaarta. Pikkujoulut oli ihan mahtavat ja oli niin kiva nähdä kaikki blogikollegoita. Se on hassua, että vaikka monia ei ollut koskaan kasvotusten nähnyt, niin kyllä sitä vaan somen kautta tunnisti kaikkien kasvot ja nimet. Syötiin, juotiin skumppaa, kuunneltiin livemusaa ja tanssittiin puoleen yöhön asti. Kirjoittelen pikkujouluista vielä oman artikkelin piakkoin 🙂

Kuvassa ihana Jannina Minis with Style -blogista.

HALLOWEENIN VIETTOA

Vietettiin 15-vuotiaan pikkusiskoni kanssa meillä Halloweenia ja mukana oli tietenkin meidän oma Halloween-kissa Nappi. Koristeltiin meidän asunto halloween-teemaiseksi, leivottiin ja koristeltiin Halloween-keksejä. Sain itseasiassa vasta pari päivää sitten kerättyä Halloween-koristeet pois ja samalla kun vein ne vintille, niin hain joulukuusen – upsista! Meidän halloweenin vietosta löytyy oma artikkeli ja sen pääset lukemaan tästä.

Nyt aion ottaa kaiken irti marraskuusta ja iloita omista synttäreistä ja nauttia joulun tunnelmasta. Ensi kuussa onkin jo sitten vuoden odotetuin kuukausi eli joulukuu – en malta odottaa 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

SYYSKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

ELOKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

HEINÄKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.