Hae
Diiskuneiti

IHANAT JOULUISET MUUMILAKANAT

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulle jouluinen sisustus tarkoittaa joulukuusen ja joulukoristeiden lisäksi myös lakanoiden vaihtoa jouluisimpiin versioihin. Monet vaihtaa aina kotiinsa jouluverhot ja olenkin ihaillut sellaisia somessa näkyviä kuusiverhoja valoilla. Itse vihaan niin paljon verhojen laittoa (koska en ylety edes keittiöjakkaralla kiskoihin) niin mulla on kai sitten joku juurtunut tapa laittaa sänkyyn jouluiset lakanat ja vaihtaa sohvatyynyjen päälliset jouluisiin tyynyliinoihin. Ne tuovat ihanasti jouluista tunnelmaa kotiin 🙂

Mulla on instan puolella näkynyt joka joulu mun joululakanoita, jotka kaikki ovat tietenkin mitäs muutakaan kuin Muumilakanoita. Joka joulu saan lakanoista kyselyä ja kaikki lakanat olen ostanut Finlaysonilta. Olen jo vuosia suosinut Finlaysonin lakanoita, koska ne ovat todella kestäviä eivätkä mene pesussa miksikään. Finlaysonin lakanat ovat 100% luomupuuvillaa!

  • GOTS
    Tuotteella on GOTS-sertifikaatti. GOTS (Global Organic Textile Standard) on maailman johtava luomukuitujen valmistusstandardi. Se määrittelee korkeatasoiset ympäristökriteerit luomutekstiilien koko toimitusketjussa ja edellyttää myös sosiaalisten kriteerien noudattamista.
  • ÖKÖ-TEX
    Tuotteella on STANDARD 100 by OEKO-TEX® -merkki, joka takaa, että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja on turvallinen käyttäjälleen.
  • Design from Finland
    Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Design from Finland -merkkiyritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.
  • ©Moomin Characters™
    Finlaysonin Muumi-tuotteet suunnitellaan Tove Janssonin alkuperäispiirustusten pohjalta. Ne ovat aitoja ©Moomin Characters™ -lisenssituotteita.

Finlaysonilla löytyy useampi erilainen Muumien jouluaiheinen lakanasetti. Nämä kuvissa näkyvät lakanat ovat nimeltään *Joulumuumi ja niistä löytyy lakanasetin lisäksi myös keittiötekstiilejä, koristetyynyliinoja, kassi yms. Nyt Black Weekin aikana kaikki Joulumuumi -tuotteet ovat alessa esim. tuo pussilakanasetti on -50% tarjouksessa jolloin sen hinnaksi jää vain 33,48€. Katso kaikki Muumien jouluaiheiset lakanasetit *tästä!

Joulumuumi tuotteet ovat myös mahtava lahjaidea Pukin konttiin – ainakin itse tykkäisin kovasti. Kurkkaa kaikki Joulumuumi tuotteet *tästä ja tuon alehintaisen lakanasetin pääset tilaamaan *tästä!

Eikö olekin ihanat ja kauniit lakanat? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

DIISKUNEITI BLOGI 6-VUOTTA + ARVONTA

STOCKMANNIN JOULU 2022 – JOULUPUODIT OVAT NYT AUKI

ESSENCEN JOULUKALENTERIT 2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *