Hae
Diiskuneiti

NIVEAN UUDET RICE SCRUB KUORINTAVOITEET KASVOILLE

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuotteet saatu PR-näytteinä.

Kasvojen kuorinta on oiva tapa tehostaa ihonhoitoa. Ihosolut uusiutuvat kuukausittain ja kuorinta on kätevä keino poistaa kuolleita ihosoluja ja kiihdyttää kasvojen alueen verenkiertoa. Kuorintavoiteen käyttö on erityisen tärkeää keväällä, sillä kuorinta poistaa menneen talven harmauden pois iholta. Kuorinta kannattaa tehdä aina iltaisin, jotta iho saa levätä yön yli ja kuorinnan jälkeen tulisi välttää suoraa auringon paistetta. Kuorintatuotetta valitessa on tärkeää valita omalle iholle sopiva kuorintavoide. Sain PR-näytteenä testiin Nivean uudet Rice Scrub -kuorintavoidesarjan voiteet, josta löytyy jokaisen ihotyypille oma tuote. Näissä kuorintavoiteissa kuorivana ainesosana toimii ekologisesti viljelty riisi. Kuorintavoiteet eivät sisällä lainkaan mikromuovihiukkasia, vaan kuorivat hiukkaset ovat 100% luonnollista alkuperää.

KUORINTAVOITEEN KÄYTTÖ

  1. Kostuta kasvot vedellä.
  2. Hiero kuorintavoidetta kasvoille kevyein pyörivin liikkein minuutin ajan.
  3. Huuhtele lämpimällä vedellä.
  4. Muista käyttää kuorinnan jälkeen aina seerumia ja kasvovoidetta, sillä kuorinta voi kuivattaa ihoa hetkellisesti.

PS. varo aina kuoriessa ihoa silmänympäryksiä ja huulia.

GLOW RICE SCRUB – HErkälle ja kuivalle iholle

Glow -kuorintavoide on tarkoitettu herkälle ja kuivalle iholle ja se on Nivean kuorintavoide -sarjan hellävaraisin tuote. Kuorintavoiteita tulisi käyttää vain 1-2 kertaa viikossa, mutta Glow Rice Scrub on niin hellävarainen, että se sopii päivittäiseen käyttöön. Glow -kuorintavoide poistaa kuollutta ihosolukkua ärsyttämättä kuitenkaan herkkää ihoa. Ihon pinnasta tulee ihanan pehmeä, tasaisempi ja hehkuva.

Sisältää: riisiä, vadelmaa, glyseriinia.

Hinta: 7,20€ | Osta *tästä!

SMOOTH RICE SCURB – normaalille iholle

Smooth -kuorintavoide sopii normaalille iholle. Sen sisältämä mustikka tukee ihon luonnollista uudistumisprosessia puhdistaen ja poistaen kuolleen ihosolukon. Ihosta tulee todella pehmeä ja puhdas. Tästä kuorintavoiteesta jää iholle ihanan raikas fiilis. Tuotetta voi käyttää maksimissaan kaksi kertaa viikossa.

Sisältää: riisiä, mustikkaa, P5-provitamiinia.

Hinta: 7,20€ | Osta *tästä!

PURIFY RICE SCRUB – SEKAIHOLLE

Purify -kuorintavoide on tarkoitettu sekaiholle ja se sisältää hoitavaa ja puhdistavaa Aloe Veraa. Kuorintavoide on todella hyvä iholle jossa on paljon epäpuhtauksia – sillä tämä kuorintavoide syväpuhdistaa ihohuokosia ja poistaa mustapäitä! Kuorintavoide poistaa ihosta rasvaisuutta ja öljyisyyttä tehden ihosta raikkaan. Olen huomannut, että tuote tasoittaa todella tehokkaasti ihon pintaa. Tuotetta voi käyttää 1-2 kertaa viikossa.

Sisältää: riisiä, Aloe Veraa.

Hinta: 7,20€ | Osta *tästä!

Rakastan Nivean tuotteita ja olen käyttänyt niitä teinistä saakka. Nivean tuotteet ovat aina todella toimia – mutta ihanan edullisia. Nivean tehokkaat tuotteet sopivat myös siis pienemmälle kukkarolle. Nivean tuotteita saa ostettua kätevästi isoista marketeista kauppareissun yhteydessä. Kuoritko sitä säännöllisesti ihoasi? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

TESTISSÄ: NIVEAN UUDET MEIKINPUHDISTUSAINEET

NIVEAN JOULUKALENTERI 2020

TESTISSÄ: UUSI K-BEAUTYN COXIR IHONHOITOSARJA

2 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Ovatpa nämä ihanan raikkaan näköisiä 🙂

  2. VillaNanna kirjoitti:

    Teen yleensä itse kuorinta-aineet, harvoin käytän kaupan. Mutta juu, kuorin säännöllisesti ihoa.

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *