Hae
Diiskuneiti

HELLO LOKAKUU – KOTIMME SYKSYINEN SISUSTUS

Lokakuu on täällä ja ajattelin tässä postauksessa vähän näyttää miltä meillä näyttää tällä hetkellä kotona. Kaivoin syys-, ja osan halloweenkoristeista esiin jo parisen viikkoa sitten. Täällä kotona on just nyt niin ihana tunnelma kurpitsoineen ja syksyn lehtineen. Laitoin mielestäni koristeita aika vähän, mutta tämän postauksen kuvasaldo kertoo kyllä jotain muuta 😀 Minulla on vielä laatikollinen halloweenkoristeita, mutta ne laitan vastan sitten, kun vietetään halloweenia ja en ole vielä päättänyt mikä viikonloppu se olisi 🙂

Ulko-ovessa rappukäytävän puolella mulla on Sinsaysta ostettu syyskranssi ja ulko-oven sisäpuolella väliovessa mulla on joskus vuosia sitten Party Kingistä ostettu halloween-kranssi. Mun mielestä tuo kranssi on jotenkin tosi ihana vaikka jonkin verran alkaa näkymään jo kuluman merkkejä.

Ostin Tigerista pari vuotta sitten tämän ihanan halloween-viirin, joka on käytännössä ikuinen, kun koristeet on tehty huovasta. Muistaakseni tämä maksoi kaksi euroa, joten aika hyvä ja ikuinen sijoitus. Tuolla takana näkyy tuo Airamin uusi lumikidesarja, joka on myyty kaikkialta loppuun, kun sitä hehkutettiin Facebookin jouluryhmässä. Ostin omani Suomalaisesta Kirjakaupasta ja kyllähän tuo valosarja tuo aivan lapsuuden mieleen. Jouduin ripustamaan valosarjan tuonne katon rajaan, ettei kissa pääse vahingossakaan jyrsimään niitä, sillä ne lumikiteet ovat todella teräviä.

Olkkarissa mulla on lipaston päällä äidin tekemä pöllölyhty sekä Finnmarista joskus kauan aikaa sitten ostetut koristekurpitsat. Käytän paljon patterituikkuja kissan vuoksi ja luin juuri artikkelin, että kynttilöiden polttelua kannattaa rajoittaa, koska se tekee huonoa sisäilmalle ja hengitysteille.

Keittiönpöytää koristaa paristokynttilät ja Tuoran Livia-torilta siskoni tuomat koristekurpitsat. Nuo koristekurpitsat ovat mielestäni aivan ihania.

Makuuhuone on tällä hetkellä ihan mun lempparipaikka. Laitoin makkariin eniten koristeita ja siellä on nyt niin ihanan tunnelmallista varsinkin iltaisin, kun patterikynttilät palaa. Vaihdoin lampun tilalle kurpitsa-riisipaperivarjostimen, joka on ehkä vähän överi, mutta olkoon 😀

PS. bongaa kissa!

Mulla on ollut monta vuotta tuollaisia teko vaahteranlehtiä, joille en ole keksinyt ikinä mitään käyttötarkoitusta. Nyt katselin Darling Desin Youtube-videoita ja bongasin sieltä vinkin lehtinarusta ja tein irtolehdistä tuollaisen nauhan. Mun mielestä siitä tuli tosi kiva ja nyt vihdoin lehdillekin löytyi järkevää käyttöä. Tuolille olen laittanut läjän Goosebumps -kirjoja, Tokmannilta ostetun kurpitsalyhdyn sekä Party Kingin halloween-kynttilän. Rakastan tuota nurkkausta ja en tiedä kuvittelenko vain, mutta nukun tuossa omassa halloween-pesässä kuin tukki.

Toisella yöpöydällä on Sinsaysta ostettu tuoksukynttilä, jota poltan silloin tällöin ja yksi aito koristekurpitsa. Siskoni toi koulunsa syysmarkkinoilta tuon kuivakukkakimpun ja se on aivan ihana ja hyvin säilytettynä myös ikuinen.

Tämän jättimäisen halloween-kurpitsan olen ostanut joskus Tokmannilta ja näitä on mielestäni ollut myynnissä siellä vuosittain. Tänä vuonna ostin tuon kaveriksi kirjapinon päällä näkyvän pienemmän kurpitsalyhdyn. Tälläiseltä tosiaan meillä näyttää tällä hetkellä ja rakastan näitä koristeita niin paljon. Halloween ja spooky season on niin mun juttu ja onneksi mies on tottunut näihin mun hömpötyksiin. Luulen, että hänkin salaa tykkää näistä 😉

Koristeletko sinä kotia syksynä? Ja mitä tykkäät näistä minun koristeista?

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

SYKSYN KARMIVAT ÄÄNIKIRJAT AIKUISILLE

VINKKEJÄ JA INSPIRAATIOTA SYKSYN TUNNELMOINTIIN

RESEPTI: PUMPKIN SPICE MAUSTESEOS

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *