Hae
Diiskuneiti

ESSENCEN JOULUKALENTERIT 2020

*Sisältää mainoslinkkejä

Essencen *joulukalenterit ovat tulleet nyt myyntiin ja tänä vuonna heillä on kaksi erilaista joulukalenteria. Perinteinen luukkukalenteri on nimeltään *Hoho home for christmas ja toinen joulukalentereista on *DIY-kalenteri eli joulukalenteri kootaan kokonaan itse. DIY-joulukalenteri on mahtava lahjaidea ja se onkin tarkoitettu nimenomaan lahjaksi ystävälle, siskolle yms! DIY-joulukalenterin mukana tulevat tuotteet, pussukat sekä numerotarrat. Essencen joulukalenterit ovat myyty joka vuosi loppuun, koska ne ovat niin söpöjä ja edullisia. Kalenterit sisältävät tänä vuonna erityisesti joulukalenteria varten tehtyjä tuotteita, joita ei ole myynnissä kaupoissa. Essencen joulukalenterit sopivat kohderyhmältään teineille ja nuorille, sillä ne sisältävät jonkin verran ”krääsää” eli koruja, tatuointeja, kynsitarroja, pompuloita yms.

HOHO HOME FOR CHRISTMAS – PERINTEINEN LUUKKUKALENTERI

Essencen perinteisessä luukkukalenterissa on yhteensä 24 luukkua ja kalenteri sisältää kolme täysikokoista tuotetta ja 21 erityisesti joulukalenteria varten valmistettua jouluista tuotetta. Itselläni on ollut essencen joulukalenteri parina vuonna ja esim. vuoden 2018 kalenterin unboxingin pääset kurkkaamaan tästä. Joulukalenteri on todella edullinen verrattuna kilpailijoiden kalentereihin ja sen vuoksi se onkin varmaan aina loppuunmyyty. Jos tämä kalenteri kiinnostaa, niin se kannattaa tilata heti Lykon verkkokaupasta *tästä.

Sisältö: kulmien muotoilutuote, pinsetit, vartalotatuointi, Charm rannekoru, ihotimantit, teroitin, hiusponnarit, meikinpoistoliina, korostussivellin, korostusväri, minipuuteri, muistikirja, väriä vaihtava huulivoide, huulikiilto, huulipuna, kynsien päällyslakka, kaksi kynsilakkaa, kynsitarroja, käsivoide, luomivärisivellin, ripsiväri, kajaalikynä, pakettikortteja.

Hinta: 30,50€ | Saatavuus: Lyko.fi verkkokauppa – *osta tästä!

DIY THE X-MAS COUNTDOWN

Essencen *DIY-joulukalenteri on tarkoitettu nimenomaan lahjaksi annettavaksi. Joulukalenteriboksi sisältää 24 essencen tuotetta ja mukana tulevat myös jouluiset lahjapussit sekä numerotarrat. Kalenteri kootaan itse ja tuotteet voi laittaa pusseihin siinä järjestyksessä kun haluaa. Ostin viime vuonna ystävälleni syntymäpäivälahjaksi essencen DIY-joulukalenterin. Laitoin jouluiset tuotepussukat mukana tulleeseen pahvilaatikkoon, jonka paketoin näyttävästi sellofaaniin – siitä tuli ihanan näköinen lahja (kurkkaa täältä). Ostin DIY-kalenterin myös 14-vuotiaalle pikkusiskolleni ja hänen pussukoihin sujautin essencen tuotteiden lisäksi myös esim. karkkia ja lahjakortteja yms.

Sisältö: magneettiripset, sivellin, ripsiväri, luomiväripaletti, silmänrajausväri, eyeliner-sapluuna, pohjustussuihke, aurinkopuuteri, kasvonaamio, poskipuna, huulikiilto, huulikuorinta, huulinaamio, pohjustustuote, huultenrajauskynä, huulikiilto, manikyyritikut, kaksi kynsilakkaa, päällyslakka, kynsitarroja + 24* numerotarrat ja pussit.

Hinta: 23,90€ | Saatavuus: Lyko.fi verkkokauppa – *osta tästä!

Aiotko sinä hankkia itsellesi tänä vuonna jonkin joulukalenterin ja jos aiot niin minkä? Lykon verkkokaupasta löytyy vaikka mitä ihania kosmetiikkakalentereja, kurkkaa ne kaikki *tästä. Muistakaa olla nopeita joulukalentereiden suhteen, ne tuntuvat loppuvan joka vuosi yhä aikaisemmin ja nopeammin 🙂

Kuvat: essence cosmetics.

LUE MYÖS:

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2020

ESITTELYSSÄ: ESSENCEN JOULUKALENTERIT 2019

ESITTELYSSÄ: KICKSIN JOULUKALENTERIT 2019

10 kommenttia

 1. Meri kirjoitti:

  Essencen kalenteri on minulla ostoslistalla tänä vuonna 🙂 Hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan. Yritän olla näkemättä sisältöä etukäteen.

  -Meri
  https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/kiinnostavimmat-kosmetiikkakalenterit-2020/

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itselläni on parina jouluna ollut essencen joulukalenteri ja olen ainakin niihin ollut erittäin tyytyväinen <3

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mullakin on ollut, mutta mua on ärsyttänyt ne turhat tilpehöörit siinä. Tänä vuonna ostan mun teini-ikäiselle pikkusiskolle essencen joulukalenterin, hänelle se on varmaan tosi kiva ja tykkää niistä tilpehööreistäkin ??❤️

 3. Life with Eve / Eveliina kirjoitti:

  Hei, erityisesti toi home for xmas kalenteri on tosi kaunis. Hmm voisin, ehkä bodyshopin joulukalenterin hankkia, jos ei kovin jouluinen kuosi ja käyttää sitä tammikussa semmoisena self care ja talvipäivien piristeenä.

 4. petra kirjoitti:

  En ole vielä ehtinyt ajatella edes lasten joulukalentereita saatikka omaani! ? Mutta noi kuulosti tosi hauskoilta ?
  http://www.sangynalla.fi

 5. hannamariav kirjoitti:

  Mua tavallaan kyllä kiehtoisi tuo Essencen kalenteri, mut samaan aikaan haluun pysytellä aisoissa sen suhteen paljonko kalentereita hankin tälle vuotta 😀

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mä en tiedä vielä yhtään minkä kalenterin aion hankkia! Haluaisin jonkun ihan uuden mitä mulla ei ole koskaan ollut 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.