Hae
Diiskuneiti

KAPE AIHISEN VIETÄVÄ RAVINTOLATASON ARKIRUOAT KOTIIN JA TYÖPAIKALLE

Kape Aihinen on perustanut uuden Vietävä ”haamukeittiön”, jossa valmistetaan ravintolatason ruokaa ruokakauppojen tiskeille. Konseptin ideana on tarjota vaihtoehto markettien eines-, ja salaattivalikoimalle ja näin antaa astetta parempaa twistiä arjen ruokahetkiin. Vietävä on perustettu yhdessä HKScanin kanssa eli raaka-aineet ovat täysin kotimaisia.

PILOTTI ON KÄYNNISTYNYT TURUSSA

Vietävä-ravintolakeittiö sijaitsee HKScanin tiloissa Vantaalla. Siellä keittiömestarit loihtivat herkullisia annoksia, jotka toimitetaan ruokakauppoihin. Pilotti on startannut nyt Turussa ja esim. Kauppakeskus Myllyn Prisman herkkutiskiltä saa napattua mukaan Vietävä-annoksia.

VIETÄVÄ MENU

Kaikki annokset valmistetaan puhtaista, kotimaisista ja vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista. Menu sisältää tuttuja ja turvallisia arkiruokia ja klassikoita pienellä luksuksella. Sain itse PR-lähetyksenä kaksi Vietävä-annosta ja valitsin itselleni omenalla glaseerattua Rypsiporsaan kylkeä ja miehelleni savulohipastan. Ruoka oli aivan tajuttoman hyvää ja niin suussa sulavaa – voin kertoa, että nämä annokset päihittävät perinteiset einekset aivan sata-nolla ja en varmaan itsekään osaisi valmistaa näin hyvää ruokaa 😀

Menuun kuuluu perinteisiä suomalaisia klassikoita:

 • Savukirjolohipasta.
 • Pellinkiläinen makaronilaatikko ja Kapen ketsuppi.
 • Kanaa harissakastikkeessa ja paahdetut potut.
 • Kermainen tonnikalakiusaus.
 • Pasta Bolognese.
 • Sienirisotto.
 • Kesäkurpitsa-parmesaanilasagne-
 • Kapeviilokki ja riisiä.
 • Matinkylän kanaa ja riisiä.
 • Omenalla glaseerattua Rypsiporsaan kylkeä ja juurekset.
 • Omenainen french toast.

Menu on todella laaja ja hyvä. Panin kuitenkin merkille sen, että monet annokset sisältävät vehnää joten se rajaa aika paljon syöjiä pois. Jos kaikki annokset voisi muuttaa vielä gluteenittomiksi niin se olisi täydellistä. Omana toiveena olisi, että menussa olisi myös mukana joku älyttömän hyvä ketosetti ja luulen, että kasvisvaihtoehto voisi olla myös suosittu. Annokset maksavat marketeissa noin 7-9 euron väliltä. Kannattaa ehdottomasti testata jos bongaat omasta kaupastasi Vietävä-tiskin. Voit toivoa Vietävä annoksia omaan kauppaasi tästä!

Ostatko töihin lounasta vai teetkö eväät itse? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

TESTISSÄ NELJÄN RESEPTIN RUOKABOKSI

ROSSON PIZZANTAI – SYÖ NIIN PALJON PIZZAA KUIN JAKSAT

JOULULAHJAVINKKI POIKAYSTÄVÄLLE – BREWBARREL KOTIPANIMO

6 kommenttia

 1. Tiina kirjoitti:

  ”Raaka-aineet ovat täysin kotimaisia” – tätä en kyllä usko. Sulla on varmaan virheellinen käsitys. Onneksi Vietävä ei nettisivuillaan väitä, että kaikki olisi kotimaista. Riisiä ja kookosta esimerkiksi ei Suomessa viljellä.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Tällä tarkoitan siis sitä, että kun Vietävä toimii yhdessä HKScanin kanssa, niin kaikki lihatuotteet ovat kotimaisia, kuten heidän sivuilla myös kerrotaan. He käyttävät myös kotimaisia kasviksia. Toki riisit ja tuollaiset tulevat muualta 🙂

 2. byelinpo kirjoitti:

  Kuulostaa hyvälle valmisruoalle! Voisin maistaa tuota savulohipastaa 🙂

 3. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Sainkin kutsun tutustumaan tuohon keittiöön, mutta ajankohta ei valitettavasti sopinut – joten kiva päästä nyt vilkaisemaan sinne tämän jutun myötä!

 4. villananna kirjoitti:

  Mulla on vain kolme eines ruokaa joita pystyn syömään…Toivottavasti noissa olisi jokin, joka mun vatsalle kelpaa 😀 Pitää testata siis.

 5. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  oi! oon ihan Kape fani! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *