Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

VAATEKAUPPA – JOKA MYY KESÄMEKKOJA YMPÄRI VUODEN

Kaupallinen yhteistyö: HerSecret.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Tultiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kotiin reissusta ja kotiin päästyäni mittasin mukavat 39,5 asteen lämpötilat. Nyt on perjantai ja en ole vieläkään terve, mutta onneksi mulla on jo sen verran energiaa, että pääsin vihdoinkin blogin ääreen reissun jäljiltä. Varattiin tosiaan alkuvuodesta Aurinkomatkoilta matka Fuerteventuraan. Saatiin reissu tosi edukkaasti ja vain 295€ per nuppi piti sijoittaa, että päästiin pakkasten keskeltä aurinkoon. Heti matkan varaamisen jälkeen aloin kaivaa epätoivoisesti vaatekaappia, sillä voivottelin jo viime kesänä, että mulla ei ole mitään kivoja kesävaatteita ja pitäisi hankkia niitä lisää. Viime kesän helteiden ansiosta vaatekauppojen rekit notkuivat tyhjyyttään ja nyt kun lomalle lähdön ajankohtana oli helmikuun alku, niin voitte vaan kuvitella, ettei kaupoista löytynyt MITÄÄN kesävaatteita, koska sesonki alkaa vasta parin kuukauden päästä.

Selailin paniikissa useita nettikauppoja ja joka paikassa viime kesän vaatteet olivat alessa ja vain rumimmat rytkyt olivat jäljellä eikä kokoja tietenkään ollut jäljellä. Paniikki kasvoi kasvamistaan, kunnes löysin itseni HerSecretin sivuilta ja heillä oli erikseen siellä kategoria ”kesävaatteet” – eli päiväni ja matkani oli pelastettu. Löysin omasta vaatekaapistani kaksi käyttökelpoista kesämekkoa ja muut olivat lähinnä ikivanhoja ryppyisiä nukkaläjiä. Olen siis todella outo nainen, koska mulla ei siis oikeasti ole kuin pieni läjä vaatteita ja olen vieläpä huono niitä ostamaan – miehellänikin on enemmän vaatteita kuin minulla 😀

*Röyhelömekko 31,95€

Ilokseni HerSecret halusi tehdä kanssani yhteistyötä ja sain valita heiltä neljä kesävaatetta blogipostausta vastaan. Valinta oli hirveän vaikea, koska löysin heiltä vaikka mitä ihanaa. Päädyin valitsemaan kolme maksimekkoa ja vain yhden lyhyemmän mekon, koska Fuerteventura tunnetaan tuulisena saarena, sillä ”fuerte” tarkoittaa tuulista ja tämä tarkoittaa, että siellä tuulee AINA – tämäkin faktan olisin voinut tarkistaa ennen matkan varaamista 😀 Iltaisin lämpötila oli vain 15 astetta ja sain kätevästi puettua legginssit maksimekkojen alle – koska olen vilukissa.

*Kukkakuvioinen maksimekko 31,95€

HerSecretilla on todella laaja valikoima vaatteita moneen lähtöön. Valikoima vaihtuu viikottain ja uutuudet näkyy kätevästi omassa kategoriassaan. Suoraan sanoen olen aikaisemmin pitänyt HerSecretia enemmän nuorten kauppana ja yllätyinkin, että heillä on hyvä ja tyylikäs valikoima vaatteita myös aikuisille naisille. Monet vaatteet löytyvät myös *plus-kokoisina jopa 5XL saakka ja oli ilo nähdä, että HerSecret käyttää vaatekuvissa myös paljon plus-malleja. Jokaisen vaatekuvan vieressä on kohta ”löydä täydellinen kokosi” jonka kautta voit määrittää haluatko, että vaate on kireä, normaali vai väljä. Jos et esim halua mekon nuolevan vartaloa, niin voit valita sen väljempänä mallina. Itse olen kokoa L ja HerSecretin koot pitävät aika hyvin paikkaansa. Itselleni mekot olivat jopa vähän reiluja, eli oma koko riittää hyvin ja suurempaa kokoa ei tarvitse ottaa.

*Maksimekko hihoilla 30,95€

Olin positiivisesti yllättynyt, kun hain HerSecretin tilauksen pakettiautomaatista. Ensinnäkin toimitus kesti vain 2 päivää ja toiseksi kaikki vaatteet olivat paketoitu uusiokäytettäviin ja suljettaviin vaatepusseihin. Yleensä verkkokaupoista tilatut vaatteet ovat pakattu muovipusseihin, jotka revitään auki ja ne ovat sen jälkeen käyttökelvottomia. Palautusvaiheessa vaatekauppa joutuu paketoimaan palautetut vaatteet uusiin muovipusseihin. HerSecretin vaatepussit toimivat hyvinä säilytyspusseina ja ne olivat ihan täydellisiä lentomatkalla, sillä sain pakattua useamman vaatteen siististi samaan vaatepussiin ja näin matkalaukku ei ollut niin täynnä. Vaikka nämäkin vaatepussit ovat muovia, niin minua ilahdutti niissä oleva viesti ”tämän vaatepussiin voi käyttää uudelleen ja uudelleen, mutta jos joskus et enää sitä tarvitse, niin älä heitä sitä luontoon tai mereen”.

*Peikonlehtimekko 34,95€

HERSECRETIN VIISI HELMEÄ:

 • Kesävaatteita myynnissä ympäri vuoden!
 • Vaatteita myös *plus-kokoisille.
 • Todella laaja valikoima ja uusia vaatteita lisätään kauppaan viikottain.
 • Edulliset hinnat ja nopea toimitus.
 • Uusiokäytettävät vaatepussit.

Tuo valkoinen *peikonlehtimekko oli ehdottomasti suosikkini, joka tulee varmasti kovaan käyttöön kesällä täällä Suomessakin. Mikä näistä olisi sinun suosikkisi? 🙂

Kaupallinen yhteistyö: HerSecret.fi

6 kommenttia

 1. Tia kirjoitti:

  Kivan näköisiä mekkoja! Hyvä tietää, että sieltä löytyy kesävaatteita ympäri vuoden.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Kiitos! Joo ihan mahtavaa, että on paikka mistä saa ostaa kesävaatteita vaikka keskellä talvea. Muutenkin tuolla on ihanan erikoisia vaatteita, eikä mitään massatuotantoa 🙂

 2. NelliL kirjoitti:

  Tulisi pian kesä ja saisi täälläkin pukea kesämekot päälle 🙂

  https://villananna.blogspot.com/

 3. Mia kirjoitti:

  Kaikki on ihania ja ottaisin noista minkä tahansa. Kauniin kesäiset kuvat myös. Terkut Dubaista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *