Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

MEIDÄN UUSI IHANA KEITTIÖN VALAISIN

Kaupallinen yhteistyö: Nettilamppu.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Muutetiin tähän meidän nykyiseen asuntoon vuonna 2019 ja olen siitä saakka ollut ilman keittiön valaisinta. En ole törmännyt mihinkään tarpeaksi miellyttävään vaihtoehtoon ja sen takia olen lykännyt lampun hankintaa näin kauan. Minulla on roikkunut keittiössä narun päässä ”koristeena” pelkkä paperivarjostin ilman lamppua. Paperivarjostin on ärsyttänyt minua aivan suunnattomasti, koska aina astiakaappia avatessa se on osunut kaapin kulmaan. Nettilamppu.fi ehdotti minulle yhteistyötä ihan parhaaseen mahdolliseen aikaan – ennen kuin ehditin menettää järkeni tuon paperivarjostimen kanssa. Pelkäsin aluksi, että mitä jos en löydä heiltäkään mitään wow-efektiä aikaan saavaa lamppua, mutta yli 20.000 valaisimen joukosta oli aika helppo löytää upeita valaisimia – ja löysinkin täydellisen ja niin minun näköisen valaisimen keittiöön 🙂

UMAGE EOS-SARJA

Rakastan kaikkea valkoista, pörröistä, tupsumaista ja sulkia – ja selatessani Nettilamppu.fi valikoimaa löysin tanskalaisen UMAGE desingbrändin, jonka EOS-sarja on kuin minulle tehty. EOS-sarjan lamput on suunnitellut Søren Ravn Christensen ja ne valmistetaan ankanhöyhenistä ja paperista. Pakko sanoa heti, että ankanhöyhenet kerätään sulkasadosta eikä lintuja vahingoiteta mitenkään. EOS-sarjan höyhen-, ja untuvavalaisimet ovat aivan mielettömän upeita ja valitsin keittiön valaisimeksi EOS-sarjasta *valkoisen kattovalaisimen. EOS-sarjaan kuuluu katto-, seinä-, pöytä-, ja jalkavalaisimia – ja ne ovat niin upeita, että haluaisin ne kaikki 😀

Kurkkaa kaikki upeat UMAGE EOS-sarjan lamput *tästä.

UMAGE EOS UP VALAISIN

Lamppu toimitettiin kotiin kauniissa paketissa ja mukana oli selkeät asennusohjeet. Lampun asennusohjeet löytyvät myös videoversiona *Nettilamppu.fi -sivuilta, kuinka kätevää! *EOS UP -valaisimen voi asentaa seinään tai kattoon ja itse valitsin tämän keittiön valaisimeksi, joten se porattiin kattoon kiinni. Mulla on ollut keittiössä tähän asti ainoana valonlähteenä astiakaappien LED-nauhat joten tämän uuden ihanan valaisimen ansiosta keittiö koki todellisen muodonmuutoksen, sillä nyt valoa riittää vaikka muille jakaa! EOS UP tuo keittiöön todella kirkkaan, mutta silti pehmeän valaistuksen. Valaisin on minun mielestä todella kaunis ja olen ihan rakastunut valaisimen tuomaan uuteen tunnelmaan keittiössä. EOS UP -valaisinta saa mediumina sekä largena ja itselläni on tuo pienempi medium versio.

  • Materiaalit: hanhen untuva, paperi, metalli (valaisimissa ei käytetä elävien eläimien sulkia).
  • Kaksi E27 -kantaa eli lamppua voi käyttää kahdella hehkulampulla.
  • Korkeus 15 cm ja energialuokka A++.
  • Valaisimen ympärysmitta on 40 cm.
  • Valaisimen voi kiinnittää seinään tai kattoon.
  • Kaksi kokoa medium ja large.
  • Pölyt voi puhdistaa kätevästi hiustenkuivaimella.
  • Kaikki valaisimet tehdään käsityönä.
  • Hinta alkaen 134,90.

Euroopan johtava valaisimien ja lamppujen verkkokauppa

Nettilamppu.fi -verkkokaupan valikoima on on aivan mieletön – heillä on myynnissä yli 20.000 valaisinta ja lamppua. Valikoima sisältää ulko-, ja sisävalaisimia sekä lamppuja ja LED-valaisimia. Kaikki valikoimassa olevat brändit näet *tästä. Verkkokaupasta on turvallista tehdä ostoksia ja jokainen tilaaja saa kahden kuukauden palautusoikeuden sekä yli 99 euron ostoksiin ei tule ollenkaan toimituskuluja. Verkkokaupassa on usein käynnissä hyviä kampanjoita ja alennuksia.

Nettilamppu.fi järjestää design-päivät 3.-15.3 jolloin kaikki UMAGEN valaisimet ovat tarjouksessa jopa -15%! Jos sinäkin ihastuit näihin UMAGEN valaisimiin, niin nyt voit hankkia valaisimet kivalla alennuksella itsellesi. Ostoksille pääset *tästä.

Mitä mieltä olet meidän uudesta keittiölampusta – minusta se on aivan ihana? 🙂

Kaupallinen yhteistyö: Nettilamppu.fi

8 kommenttia

  1. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    sulla on kyllä kaunis koti 🙂

    https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

  2. Minna M kirjoitti:

    Kaunis lamppu ja sopii todella hyvin keittiösi tyyliin. Meillä on tylsästi Lokkilamppu. Edellinen lasinen valaisin hajosi lasten säbäpelin seurauksena, joten halusin muovisen ja kestävän valaisimen.

  3. villananna kirjoitti:

    Nätti lamppu ja sopii hyvin keittiöön 🙂

  4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Tuo on aivan ihana!!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *