Hae
Diiskuneiti

ALLE 35 EURON KOSMETIIKKAJOULUKALENTERIT

*Sisältää mainoslinkkejä

Enää pari viikkoa joulukuun alkuun – jee! Nyt on viimeistään tullut aika hankkia joulukalenteri. Kosmetiikkakalentereita on ollut tänä vuonna tarjolla melkoinen määrä eri merkeiltä ja osa niistä on niin hintavia, että olen ollut suu ihan ammollaan, kun olen netistä kalentereita selaillut. Keräsin tähän artikkeliin teille alle 35 euron kosmetiikkakalentereita. Osaan kuvitella, että jos perheessä asuu vaikka parikin teinityttöä, niin tuollaisten yli 100€ joulukalentereiden osto voi olla mahdoton ajatus, koska en raaski itsellenikään sellaista ostaa. Kivoja kosmetiikkakalentereita saa myös edullisesti ja tässä tulee seitsemän sellaista 🙂

TECHNICIN KYNSILAKKAKALENTERI

Tämä söpö laatikon mallinen joulukalenteri sisältää kynsilakkoja sekä kynsien hoitoon tarkoitettuja tarvikkeita. Kynsilakkoja tulee yhteensä 18 kpl ja ne kaikki tulevat eri väreissä. Kalenteri sopii kaikenikäisille ketkä rakastavat kynsilakkoja. Ne kynsilakat josta itse ei pidä voi kääriä vaikka joulupakettiin ja antaa lahjoina eteenpäin.

Hinta: 18,90€ | Tilaa *tästä! Kuva: CoolStuff.

MEIKKIKALENTERI

Tästä edukkaasta kosmetiikkakalenterista löytyy mm. ripsiväriä, eyelineria, luomivärejä, kynsilakkoja, huulipunia, kynsikoristeita ja meikkitarvikkeita. Tämä sopii erityisesti vasta meikkauksesta kiinnostuneille, sillä kalenteri sisältää paljon perusjuttuja meikkauksen aloittamiseen.

Hinta: 24,90€ | Tilaa *tästä! Kuva: CoolStuff.

Q-KI MEIKKIKALENTERIT

Q-KI on tuonut tänä vuonna myyntiin kaksi erilaista meikkikalenteria. Teemana ovat New York ja Lontoo. Molemmat kalenterit ovat kuvitukseltaan todella söpöjä ja kalenterit sisältävät meikkejä, kynsilakkoja sekä meikkivälineitä.

Hinta: 24,90€ | Tilaa Lontoo tästä tai New York tästä! Kuva: Q-KI.

KAUNEUSJOULUKALENTERI

Tämä joulukalenteri on saatavilla ainoastaan Tokmannilta. Kalenteri sisältää meikkejä, hiusjuttuja, naamioita sekä voiteita. Tämä sopii hyvin kenelle vaan ja kiva kun tässä on tosiaan meikkien ja kynsilakkojen lisäksi myös ihonhoitotuotteita.

Hinta: 26,90€ | Tilaa *tästä! Kuva: Tokmanni.

ESSENCEN JOULUKALENTERI

Essencen joulukalenterissa on 24 luukkua ja kalenteri sisältää mm. meikkejä, kynsilakkoja, voiteita, tarvikkeita ja suihkutuotteita. Itselläni oli viime vuonna essencen joulukalenteri ja vuoden 2018 kalenterin unboxingin pääset kurkkaamaan tästä. Ostin tämän itse jo syyskuussa varmistaakseni, etten jää ilman, heh ? Kalenteri on jo monesta paikkaa myyty loppuun. Lue lisää kalenterista tästä!

Hinta: 29,90€ | Tilaa *tästä!

DEPENDIN KosmetiikkaKALENTERI

Depend on suosittu ruotsalainen merkki ja heidän tämän vuoden joulukalenteri sisältää mm. kynsilakkoja, glittereitä, huulikiiltoja, luomivärejä yms! Tämä on kiva sekoitus kynsilakkoja sekä meikkejä ja sopii kaikenikäisille.

Hinta: 34,90€ | Tilaa *tästä! Kuva: Depend

Joulukuu on pian täällä – ihanaa vai mitä? En malta odottaa, että pääsen avaamaan joulukalentereitani. Itselläni on tänä vuonna tuo essencen joulukalenteri sekä KICKS:in kalenteri 🙂

 

LUE MYÖS:

TOP 10: EDULLISET JOULUN KOSMETIIKKAPAKKAUKSET

KAUNEUS-, JA LIFESTYLE JOULUKALENTERIT AIKUISILLE 2019

ESITTELYSSÄ: KICKSIN JOULUKALENTERIT 2019

7 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihania kalentereita varsinkin vähän nuoremmille – essencen tosin kelpuuttaisin itsellenikin 😀

 2. villananna kirjoitti:

  Kaikenlaisia sitä myydään nykyään. Jokaiselle jotakin 🙂 Itse muistan nuorena likkana, jos halusi aikuisten kalenterin, niin se piti itse tehdä.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Joo, ei kyllä ollut minunkaan nuoruudessa muuta kuin Turun Sanomista tuleva ilmainen kuvakalenteri ja sitten oli suklaakalenterit 😀

 3. Minna M kirjoitti:

  Hiplasin L’Occitanen kalenteria, mutta jätin kauppaan. Yleensä minulla onkin ollut partiolaisten kuvakalenteri.

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Onpas näitä kalentereita todella paljon tänä päivänä saatavana! Minä ainankaan en varmaan osaisi valita niistä sitä parasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.