Hae
Diiskuneiti

GLOSSYBOX EASTER EGG LIMITED EDITION

*Sisältää mainoslinkkejä

*Saatu PR-lahjana.

Glossybox on tuonut Suomen markkinoille ekaa kertaa heidän upean pääsiäismunan, joka sisältää tietenkin Glossymaiseen tapaan kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita. Tässä on kyllä suklaamunalle ehdoton kilpailija, sillä kyllä ainakin itse haluaisin löytää pääsiäisaamuna tyynyn alta kinderin sijaan kosmetiikkamunan. Glossybox Easter Egg maksaa 44,90€ ja jäsenille 34,90€. Sisältö on arvoltaan 110€ ja kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja cruelty-free.

Pääsiäismuna on limited edition mallistoa eli sitä on myynnissä vain rajoitettu erä – eli jos tämä upea kosmemuna kiinnostaa, niin ole nopea ja pistä muna ennakkotilaukseen *tästä. Virallinen julkaisupäivä on 9.4.2022 🙂

SISÄLTÖ

Glossybox Easter Egg sisältää kahdeksan tuotetta ja niiden teemana on keväinen meikki, kynnet ja ihonhoito. Kaikki tuotteet ovat tosiaan vegaanisia ja boksin myyntihinta on alkaen 34,90€ ja sisällön arvo on 110€. Kurkataanpa mitä tämä ihana pääsiäismuna pitää sisällään 🙂

XLASH – ripsiseerumi

Tämä on myydyin ripsiseerumi Ruotsissa ja sitä on hehkutettu monessa blogissa ja somessa. Huipputieteeseen pohjautuvan korkean tekonolgian ansiosta ripsiseerumi tekee ripsistä pidemmät ja tuuheammat 28 päivässä. Ripsiseerumi levitetään ripsiin yhden kerran joka päivä kuukaden ajan. Hinta: 45€.

INC.redible – Jammy Lips Lacquer Lip Tint

Lip tint antaa huulille läpikuultavan sävyn, kosteuttaa ja tasoittaa huulia. Lip tint sisältää paljon e-vitaminia, joka ravitsee herkkää huulten ihoa. Hinta: 13,95€.

St. Tropez – sävyttävä kasvosuihke

Kasvosuihke kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti hyaluronihapon ansiosta ja antaa kasvoille kullanhohtoista väriä ja kimalletta. Kasvosuihke tuoksuu ihanan trooppiselta ja tämä on todellakin kesän must-tuote käsilaukkuun. Tällä sävyttävällä kasvosuihkeella saa kauniin sävyn kasvoille. Hinta: 35,90€.

ZOEVA – ripsiväri

Zoevan ripsiväri antaa ripsille maksimaalisen pituuden, tuuheuttaa ja erottelee ripsiä. Ripsivärin koostumus on voidemaista, joten se takaa paakkuuttoman ja tasaisen levitystuloksen. Hinta: 19,95€.

LH Cosmetics – vedenkestävä huultenrajauskynä + teroitin

LH Cosmeticsin huultenrajauskynssä on ihanan voidemainen koostumus ja se pysyy paikallaan koko päivän. Tuote on monikäyttöinen ja sitä voi käyttää myös silmien ja poskien meikkaamiseen. Kynässä on todella hyvä pigmentti ja sitä on helppo levittää myös kädellä. Hinta: 18€ + teroitin 5€.

Depend Cosmetic – luonnolliset irtoripset

Käsinvalmistetut tekoripsien karvat ovat tehty synteettisestä materiaalista ja niissä on joustava kiinnityspinta. Ripset ovat luonnolliset ja ne on helppo asettaa ripsiin niiden optimaalisen istuvuuden ja joustavuuden ansiosta. Mukana tulee lateksiton ripsiliimna. Hinta: 7,50€.

Mavala – Mini Nailpolish

Mavalan kynsilakoissa on todella hyvä laatu ja aivan huikea sävyvalikoima. Mukana tulee yksi neljästä eri sävystä, joten kynsilakan väri tulee pääsiäismunassa yllätyksenä (mä sain valkoisen). Mavata tekee pieniä kynsilakkoja, jotta ne ehtii käyttää loppuun kynsilakan ollessa vielä parhaimmillaan. Hinta: 6,50€.

Glossybox Easter Eggin sisältö oli kyllä positiivinen yllätys. Itselläni on kuitenkin ripsienpidennykset, joten ripsiseerumi ja ripsiväri jäivät minulle turhaksi. Miltä kuulostaisi jos arpoisin ne teidän kesken Diiskuneidin instatilillä?

Oman pääsiäismunan pääset tilaamaan *tästä 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

GLOSSYBOX X LÖWENGRIP LIMITED EDITION

PÄÄSIÄISMUFFINSSIT SITRUUNAKUORRUTTEELLA (GLUTEENITON, KETO, VHH)

PURESKELTAVAT VEGAANISET KOLLAGEENI BOOSTERIT

4 kommenttia

  1. Hengittävää elämää etsimässä -blogi / Niina kirjoitti:

    Oho, aikamoinen paketti! Olen törmännyt monesti esim. kosmetiikkasisältöisiin joulukalentereihin, mutta että pääsiäismuna kosmetiikalla suklaan sijaan! Ihan uutta minulle =) Tuo voisi tietysti edistää toiveitta näyttää pääsiäisen jälkeen enemmän heleäkasvoiselta kuin suklaafinniseltä…

  2. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    oi ihana, pitäisiköhän tilata… 🙂

  3. villananna kirjoitti:

    Super söpö idea tuo meikkiyllätysmuna 🙂

  4. Marjut kirjoitti:

    Eikä miten ihana pääsiäismuna pakkaus. Erityisesti tuo kasvosuihke kiinnostaa ottaa kyllä testiin. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *