Hae
Diiskuneiti

HUHTIKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Hellou toukokuu ja bye huhtikuu! Se ois kuulkaas tasan kuukausi ja mulla alkaa neljän viikon kesäloma. Kummasti herää motivaatio tehdä kaikkia arkisia askareita, kun tietää, että enään 21 työpäivää ja sitten oon niin lomalla! Huhtikuussa oli ihanan lämpöisiä, mutta myös jääkylmiä päiviä ja kaikkea kivaa tuli töiden lisäksi touhuttua 🙂

VIINITTELYT TYÖKAVERIN KANSSA

Yhtenä lauantaina mentiin suoraan töistä työkaverin kanssa Deliberiin salaatille ja viinille. Viinittelyt jatkoi vielä Rennossa ja lopulta päädyttiin meille ja valvottiin puoleen yöhön asti. Tollaset suhteellisen extemporet jutut ilman kauheita suunnitteluita ovat kyllä aina parhaita. Nappi tykästyi mun työkaveriin ja makoili jatkuvasti hänen vieressään. Kuulemma Nappi on myös tervetullut heille hoitoon koska tahansa ja kaikki kissatarvikkeet löytyy jo valmiina hänen kotoaan (saankohan Nappia enää ikinä sitten takaisin sieltä) 😀

PÄÄSIÄINEN JA VAPPU

Olin melkeen koko pääsiäisen töissä, mutta kiirastorstaina käytiin ystävän kanssa vähän yökerhoilemassa – joka oli pitkästä aikaa oikein mukavaa. Varsinkin kun ei ollut porukkaa, niin DJ soitti tyyliin kaikki mitä me pyydettiin heh. Pitkäperjantaina mulla oli vapaapäivä, mutta olin ihan ruumis koko päivän ja lämpöäkin oli. Sunnuntaina joskus aamu kuudelta piilotin suklaamunia ympäri asuntoa ja herätin siskoni pääsiäismuna-jahtiin. Vähän taas jotenkin lähti lapasesta toi suklaiden määrä. Pääsiäispäivänä treffattiin meidän ruotsalaisia ystäviä ruoan ja drinksujen parissa Pinchossa ja suunniteltiin meidän kesän lomamatkaa heille. Mua huvittaa edelleen, kun he tilasi niin paljon ruokaa, että me jouduttiin syömään niistä vaikka kuinka paljon, ettei tule hävikkiä. Olipa ihana nähdä pitkästä aikaa, kun yleensä nähdään vain se 1-2 kertaa vuodessa. Sain vaikka mitä kivoja tuliaisiakin ruotsista!

Vappuaattona olin töissä, mutta pikkusiskoni tuli meille jo aaton aattona ja tehtiin pääsiäiskarkkien jämistä Rocky Roadia (resepti löytyy tästä). Leivoin leffailtaa varten itselleni ekaa kertaa ketotortilloja, mutta en tiedä mitä niille tapahtui kun osa paloi ja toiset oli raakoja ja eivät pysyneet koossa – söin kaikki silti, koska aineita ei hukata! Aattona olin tosiaan töissä neljään asti, jonka jälkeen mentiin Tivoli Sariolaan ja treffattiin siellä ystäviä. Tivolissa oli niin jäätävät jonot ja ei sitten jaksettu jäädä jonottmaan laitteisiin vaan päätettiin, että mennään joku muu päivä hurvittelemaan.

Ostin Uskomattomasta Pallopuodista itselleni dinosaurus-foliopallon – koskaan ei voi olla tarpeeksi vanha vappupallolle vai mitä? Ja siskoni valitsi prinsessapallon. Vappu sujui aika rauhallisesti kotona hengaten ja lautapelejä pelaten. Vappupäivänä käytiin jokirannassa ihmettelemässä menoa ja meininkiä. Tehtiin pieni vappupiknik takapihalle ja otettiin Nappi mukaan. Ulkona oli kuitenkin niin kylmä, että siirrettiin koko piknik parvekkeelle 😀

myymälän vaihto keskustaan

Mulla lyheni mukavasti nyt työmatka, kun mut siirrettiin keskustan myymälään. Enää ei tarvi mennä bussilla ja töihin on vain noin. 5 minuutin kävelymatka – ihanaa! Nyt en aio bussikorttiakaan ladata, kunnes mut taas siirretään johonkin. Tässä muutoksessa parasta on se, että saan myös nukkua aamulla yli tunnin pidempään kuin normaalisti – jee. Ja parastahan on, ettei työpäivän jälkeen tarvi odottaa puolta tuntia bussia vaan pääsee heti kotiin 🙂

Aurinkoista toukokuuta ja ihanaa kesän odotusta kaikille 🙂

.

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

VAPUN ROCKY ROAD PÄÄSIÄISKARKKIEN JÄMISTÄ

LUPPASET – SUOMEN SÖPÖIN VAATEMERKKI

CURRYKANA KUKKAKAALILAATIKKO (KETO, VHH, GLUTEENITON)

3 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Huhtikuu oli meikäläiselle aika kaamea, enkä juuri parhaita asioita siitä löydä. Muutaman toki, kuten se, että vihdoin saatiin selville mun vaiva.

  2. Hengittävää elämää etsimässä -blogi / Niina kirjoitti:

    Mukavan kuuloinen kuukausi sinulla takana =) Tuota rocky road -reseptiä täytyy ehdottomasti kokeilla lasten kanssa!

  3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    kohta on jo taas joulu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.