Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

TESTISSÄ: DERMOSILIN VITAMIN E -IHONHOITOSARJA

Kaupallinen yhteistyö: Dermosil
*Sisältää mainoslinkkejä

Dermosil on 80-luvulla perustettu suomalainen perheyritys. Ensimmäisiä asiakkaita olivat sairaalat ja aika nopeasti myös sairaaloiden henkilökunta innostui tuotteista niin kovin, että työntekijät alkoivat tekemään yhteistilauksia. Minä tutustuin ekan kerran Dermosiliin enoni vaimon kautta, joka oli apteekissa töissä. Sain aina synttäri-, ja joululahjoiksi Dermosilin tuotteita ja rakastuin niihin ihan totaalisesti. Tuotteet ovat todella tehokkaita ja laadukkaita, mutta ne ovat silti todella edullisia – täydellinen kombo vai mitä?

Muistan, kun ajoin aina pyörällä enoni luokse, kun uusi Dermosilin kuvasto oli ilmestynyt ja innoissani pähkäilin mitä kaikkea tilaisin. Tuohon aikaan ei ollut oikeastaan mitään verkkokauppoja tai nettishoppailua, vaan ostokset tehtiin aina suoraan kaupassa tai postimyyntiluetteloiden kautta. Olen käyttänyt Dermosil-tuotteita jo todella monia vuosia ja oli suuri ilo päästä mukaan heidän kanssaan yhteistyöhön, sillä en voi muutakuin suositella Dermosilin tuotteita. Olen tilannut melkein joka joulu kaikki joululahjat Dermosilin verkkokaupasta. Heille ilmestyy aina joulusesongin aikaan ihania jouluisia lahjapakkauksia ja olen myös parina vuotena ostanut äidilleni heiltä joulukalenterin, josta äitini on pitänyt ihan hirveästi.

DERMOSILIN TUOTESARJAT

Kaikki Dermosil-tuotteet tuotetaan vastuullisesti ja raaka-aineina käytetään ihoystävällisiä ja turvallisia ainesosia. Heiltä löytyy myös tuotteita, joille on myönnetty allergiatunnus. Tuotekehitys tapahtuu Korsnäsissä ja Dermosil haluaa tehdä tuotteita juuri pohjoismaiselle iholle. Dermosilin valikoimaan kuuluvat meikit, ihonhoitotuotteet (myös miehille ja lapsille), kodin puhdistuotteet sekä ravintolisät.

 • Tuotteet sisältävät mm. glyseriiniä, karbamidia, siemenöljyjä, uutteita ja muita öljyjä.
 • Dermosil käyttää euroopassa valmistettuja pakkauksia, jotta vältytään pitkiltä kuljetuksilta ja lentomatkoilta. Pakkauksia kehitetään jatkuvasti ja jätteitä pyritään minimoimaan.
 • Dermosil-tuotteilla on laatustandardit: ISO 22716, ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004.

BONUSta ostoksisTa

Dermosilillä on ihan mahtava bonusohjelma. Jokainen tilaus kerryttää bonusta, jolla voi valita maksuttomia tuotteita tilaukseen. Jokainen euro vastaa kymmentä bonuspistettä, eli jo pienemmälläkin tilaussummalla saa kerrytettyä mukavasti bonuksia. Bonukset näkyvät aina tilauksen lopussa ja ne voi käyttää heti. Kaikki bonustuotteet voi katsoa etukäteen *tästä. Bonuspisteet ovat voimassa yhden vuoden ja ne voi käyttää myös pois myöhemmissä tilauksissa jos haluaa kerryttää suuremman bonus-summan. Jos saavutat kanta-asiakkaana silver tai gold tason, niin silloin saat käyttää bonuspisteet mihin tahansa Dermosilin valikoimasta löytyviin tuotteisiin. Lisää kanta-asiakasohjelmasta voit lukea *tästä.

HYVÄNTEKEVÄISYYS

Dermosililtä löytyy oma Goodwill-tuotesarja, joiden myynnistä 30% menee hyväntekeväisyyteen tai hyvään tarkoitukseen. Tuotteita ostaessa voit itse valita minne tuki suunnataan. Tuotesarjaan kuuluu tällä hetkellä neljä tuotetta ja ne ovat kaikki vegaanisia ja pakattu PET-muovista valmistettuihin pakkauksiin. Myös koululuokilla ja järjestöillä on mahdollisuus hankkia toiminnalleen varoja ryhtymällä Goodwill-tuotesarjan myyjiksi. Lue lisää Goodwill-kampanjasta ja sen tuotteista *tästä.

TESTISSÄ: VITAMIN E-SARJAN TUOTTEET

Sain yhteistyön merkeissä testiin Dermosilin Vitamin E-sarjan tuotteita. Olen käyttänyt Dermosilin tuotteita jo vuosia, joten näistä oli kiva lähteä teille kirjoittamaan. Nimensä mukaisesti tämä tuotesarja sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka on oiva apukeino ihon ikääntymistä vastaan. E-vitamiini auttaa myös ihoa sitomaan kosteutta ja kun iho on kostea – tekee se ihosta kimmoisamman ja silottaa ryppyjä. Tuotteet ovat pakattu suloisiin pinkkeihin pakkauksiin, joten näitä pitää mielellään esillä kylpyhuoneessa. Tuotteet sopivat kuivalle, elottomalle ja ikääntyvälle iholle. E-vitamiini sarjan kaikki tuotteet ovat hajustettu todella miedosti Hypoparfumilla®, joten ne sopivat hyvin myös hajuherkille.

PUHDISTUSVAAHTO

Tämä puhdistusvaahto on ihanan hellävarainen ja sillä saa pestyä pois myös kevyen päivämeikin. Monet tietääkin, että rakastan vaahtomaisia koostumuksia ja tässä pidin erityisesti siitä, että tuoksu oli todella hento. Olen aika hajuherkkä astman takia ja monet tuoksut käyvät liikaa nenään. Puhdistusvaahto sisältää mm.  E- ja B-vitamiineja, merileväuutetta ja glyseriiniä. Puhdistusvaahto on vegaaninen.

Käyttö: annostele kosteille käsille 2 painallusta puhdistusvaahtoa ja hiero sitä ympäri kasvoja ja huuhtele pois.

Hinta:  7,20€ | Osta *tästä! Puhdistusvaahdon saa myös *matkakokoisena hintaan 4€.

KASVOVESI

Muistakaa, että pelkkä puhdistusvaahto ei putsaa ihoa kokonaan, vaan sen kaveriksi tarvitaan aina kasvovesi. Moni saattaa pelästyä tässä tuotteessa kasvoveden paksua koostumusta, sillä se on jopa vähän voidemaista. Itse olen aikaisemminkin käyttänyt Dermosilin koostumukseltaan paksumpia kasvovesiä ja olen tykännyt kovasti. Moni kasvovesi jättää iholle tahmaisen ja kuivan tunteen, mutta tämä kosteuttaa ihanasti ihoa – vähän kuin pyyhkisi kermalla kasvot. Kasvovesi sisältää E-vitaminiia, oliivipuun öljyä ja glyseriiniä.

Käyttö: Itse käytän kasvovettä aamulla sekä illalla. Kaada kasvovettä pumpuliin tai vanulappuun ja pyyhkäise kasvot sekä kaula. Muista, että pyyhi kasvot aina leuasta ylöspäin, eikä koskaan alaspäin. Tämä on mammani kultainen vinkki, miten välttää ryppyjä ja ihon venymistä.

Hinta:  5,20€ | Osta *tästä!

MISELLIVESI

Misellivesi on täydellinen matkakaveri, sillä se on niin tehokas, ettei kasvojen pesuun tarvita lainkaan vettä. Misellivesi vanulapulla imee iholta meikit sekä epäpuhtaudet ja kasvoja ei tarvitse erikseen huuhdella. Minulla on misellivettä mukana aina reissuilla, jossa kasvojen hoitoon ei tule välttämättä aina uhrattua niin paljon aikaa, kuin kotona. Varsinkin aurinkolomilla oma ihoni kärsii monesti aurinkovoiteen käytöstä ja vesipesu taas kuivattaa, joten pyyhkäisen auringossa olon jälkeen aina kasvot misellivedellä. Misellivedellä on mainio puhdistaa kasvot myös esim. telttaretkellä ja festareilla, jossa ei välttämättä pääse aina vesipesulle. Jos olet laiska hoitamaan kasvoja, niin misellivesi on siihenkin täydellinen ratkaisu. Pyyhi aamuisin kasvot misellivedellä ja voin kertoa, että iho alkaa voimaan paljon paremmin ja muutaman aamun jälkeen. Misellivesi sisältäähyaluronihappoja ja E-vitamiinia. Tuote on vegaaninen ja hajustamaton.

Käyttö: kaada misellivettä pumpuliin tai vanulappuun ja pyyhi kasvot. Kasvoja ei tarvitse hinkata, vaan kevyt pyyhkiminen riittää, sillä misellivesi irroittaa likaa ja meikkiä todella tehokkaasti. Tuote sopii myös ripsienpidennyksille, koska se on öljytöntä!

Hinta:  5,60€ | Osta *tästä!

KASVONAAMIO

Oih, tämä kasvonaamio on i h a n a. Naamio on voidemainen, joten tuntuu kuin levittäisi normaalia kasvovoidetta. Ihosta tulee naamion jälkeen välittömästi kirkas ja pehmeä. Itse käytän tätä tuotetta 1-2 kertaa viikossa yönaamiona, eli jätän naamion kasvoille koko yöksi ja pesen sen vasta aamulla pois. Yön aikana naamio vaikuttaa ihan selkeästi ihon sävyyn ja iho on paljon rauhallisempi ja nuorekkaampi – sellainen super fresh! Kasvonaamio sisältää hyaluronihappoa, kosteuttavia kasviöljyjä ja E-vitamiinia. Tuote on vegaaninen.

Käyttö: naamio on todella tehokas, joten sitä kannattaa käyttää ainoastaan pari kertaa viikossa. Voit tehdä ns. pikanaamion eli jätät naamion iholle 15 minuutiksi ja huuhtelet pois. Voit myös jättää naamion kasvoille koko yöksi, niin kuin itse välillä teen. Hyvänä vinkkinä voin antaa sen, että pikanaamiossa kasvoja ei välttämättä tarvitse huuhdella kokonaan käytön jälkeen, vaan voit pyyhkiä naamion pois myös pelkällä vanulapulla – sopii siis laiskoillekin 😀

Hinta:  7,00€ | Osta *tästä!

KASVOSEERUMI

Kun kasvot on puhdistettu tulee ennen kosteusvoidetta levittää iholle kasvoseerumi. Itse olen suuri seerumien käyttäjä ja kaapista löytyy vaikka minkä moista seerumia – olen siis seonnut niistä. Iho menettää ikääntyessään hyaluronihapon määrää ja seerumit auttavat palauttamaan iholle kosteustasapainon korkeiden hyaluronihappo pitoisuuksien ansiosta. Tämä seerumi sisältää E-vitamiinia, glyseriiniä ja neljää eri kokoista hyaluronihappomolekyyliä eli tuote kosteuttaa ihoa todella hyvin. Seerumi jättää iholle pehmeän tunteen ja se ei tahmaa. Tuote on vegaaninen.

Käyttö: seerumi levitetään iholle aamuin illoin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Annostele seerumia pieni määrä sormeen ja levitä se huolellisesti kasvoille. Muista antaa seerumin hetki imeytyä eli älä laita kasvovoidetta heti perään, vaan odota muutama minuutti.

Hinta:  7,20€ | Osta *tästä!

KASVOVOIDE

Tämä kasvovoide tulee kätevässä pumppupullossa, joten se on samalla myös hygieeninen. Kasvovoide tarvitsee ehdottomasti kaverikseen seerumin, sillä pelkkä kasvovoide ei kosteuta omaa ihoani tarpeeksi. Voiteen koostumus on mukavan kevyt ja se imeytyy kasvoille nopsaan.  Kasvovoide sisältää rapsi- ja oliiviöljyä ja E-vitamiinia. Olen tykännyt tästä kasvovoiteesta meikin alla, sillä se ei jätä sellaista rasvaista tunnetta ja meikki levittyy kauniisti kasvoille. Tuote on vegaaninen.

Käyttö: levitä puhtaille kasvoille puhdistuksen ja seerumin jälkeen aamun sekä illoin.

Hinta:  7,60€ | Osta *tästä!

SUIHKUGEELI JA IHONHOITOVOIDE

Dermosilin suihkugeelit ovat todella hyviä ja riittoisia. Tässä E-vitamin sarjan suihkugeelissä tuoksu on niin mieto, että se sopii myös miehille. Käytämme siis miehen kanssa tätä samaa suihkugeeliä. E-vitamiini suihkugeelissä auttaa kosteuttamaan koko ihoa kaulasta varpaisiin. Suihkugeeli vaahtoaa ihanasti ja jättää iholle pehmeän fiiliksen. Olin tosi yllättynyt Vitamin E Ihonhoitovoiteesta, sillä se imeytyy todella hyvin ja nopeasti ihoon. Olen aika huonohko rasvaamaan koko vartaloa, koska vihaan sitä, jos voide ei imeydy ja pitää odotella pukeutumista. Tässä voiteessa ei ollut sitä ongelmaa ja miedon tuoksunsa puolesta voide sopii koko perheelle. Voide sisältää E-vitamiinia ja allantoiinia. Voide kosteuttaa ihanasti ja tekee ihosta pehmoisen ja kimmoisan.

Molemmat tuotteet tulevat 500 millilitran pumppupulloissa, joista niitä on helppo annostella iholle sopiva määrä. Pumppupullot ovat aina myös hygieenisia, kun itse tuote ei joudu sormikosketukseen purkin sisältöön. Molemmista tuotteista löytyvät myös *täyttöpussit eli et joudu ostamaan joka kerta uutta pulloa!

Hinta:  *suihkugeeli 6,20€ | *ihonhoitovoide 7,60€.

Itselleni ihonhoito on todella tärkeää ja varsinkin nyt kolmenkympin rajapyykin ylittäneenä olen todella tarkka ihonhoidossa. Kun iho on puhdas ja kosteutettu pystyy iho puolustautumaan paremmin kaikkia ärsykkeitä ja ilmastoa vastaan. En voisi kuvitella meneväni nukkumaan tai aloittamaan aamua ilman ihonpuhdistusta ja kasvovoiteen levitystä. Dermosilin tuotteet ovat todella laadukkaita ja parasta on, että ne ovat niin edullisia, että jokaisella on varaa panostaa ihonhoitoon.

Onko Dermosil sinulle tuttu merkki? Ostoksille pääset Dermosil-verkkokauppaan pääset *tästä.!

 

LUE LISÄÄ:

TESTISSÄ: KIVVIN RENEWALS -SARJAN VOITEET IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE

PULPE DE VIE: IHONHOITOSARJA, JOKA TEHDÄÄN HEDELMÄHÄVIKISTÄ

TESTISSÄ: UUSI K-BEAUTYN COXIR IHONHOITOSARJA

Kaupallinen yhteistyö: Dermosil

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Dermosililla on ihan mahtavia tuotteita! Tänään itseasiassa voisinkin sinne tilauksen naputella menemään 🙂

 2. Marianne kirjoitti:

  Dermosilin tuotteilla on hyvä hinta-laatu-suhde ja tuoksut lähes poikkeuksetta tosi ihania 🙂

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Dermosil tuotteilla on hyvä hinta/laatusuhde. Olen käynyt tutustumassa heidän tiloihin Korsnäsissä. Ihan mielenkiintoinen konsepti.

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Käytin paljonkin Dermosilin tuotteita 2000-luvulla. Olin silloin sairaalassa töissä ja tilauskaavakkeita ilmestyi kahvihuoneeseen säännöllisesti. Aina löytyi tilattavaa!

 5. Mindi kirjoitti:

  Toi E-vitamin sarja on mun lemppari! Sarjassa taitaa vielä noiden lisäksi olla nestesaippua käsille jos en väärin muista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.